Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
cristi-catalin |
Trimis: 13 Nov 2019, 11:44 AM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 330 Înscris: 20 Jul 04 ![]() |
Cei 3 ani care trebuie sa stam pe o treapta trebuie sa fie in aceiasi unitate??
Am stat 2 ani intr-o unitate si de un an sunt in alta unitate si nu vor sa-mi aprobe trecerea la alta trepata decat dupa ce fac inca 2 ani in unitatea actuala! Este corect?? |
scoalacraiesti |
Trimis: 13 Nov 2019, 12:10 PM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 181 Înscris: 5 Nov 15 ![]() |
Sa ai 3 ani intregi intr-o treapta inferioara, apoi dupa cei 3 ani se poate trece in treapa superioara cu Respectarea Legii si procedurilor privint trecerea in alte trepte profesionale.
|
scoalacraiesti |
Trimis: 13 Nov 2019, 12:11 PM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 181 Înscris: 5 Nov 15 ![]() |
Nu are nimic uniatea cu trnsa
|
Mirabillis |
Trimis: 14 Nov 2019, 09:49 AM
|
||
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 223 Înscris: 3 Mar 17 ![]() |
Din păcate, același lucru l-am pățit și eu. Deși am avut trei ani într-o unitate, prin mutarea în altă unitate nu mi s-a aprobat și promovarea în treaptă. După ce am întrunit condițiile în noua untate (3 ani + calificative) s-a putut organiza examen de promovare. Nu i se pot impune unui angajator rezultatele din altă unitate în vederea promovării în treaptă.... |
||
mihaela paleacu |
Trimis: 18 Nov 2019, 07:47 PM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 343 Înscris: 28 Dec 17 ![]() |
Pentru promovare trebuie sa aveti minim 3 ani in sist inv ca sa treceti la alta treapta .
In cazul prof de ce luam in calcul vechimea in inv efectuata in alte scoli ?? Deci logic 3 ani in inv ca secretar sau contabil |
Mirabillis |
Trimis: 20 Nov 2019, 11:30 AM
|
||
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 223 Înscris: 3 Mar 17 ![]() |
Această ”logică” se aplică doar cadrelor didactice. Restul fac parte din categoria ”Cenușărese”..... |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|