Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
xzxzxz |
Trimis: 20 Jun 2007, 06:56 AM
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 20 Jun 07 ![]() |
sunt profesor limba engleza de 5 ani Cele mai bune rezultate le am obtinut cu un soft educational specializat verifica:
www.engleza-pentru-copii.com |
Biank291089 |
Trimis: 30 Jul 2007, 12:05 PM
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 30 Jul 07 ![]() |
anul viitor dau bacul....una dintre probe fiind engleza oral...sincer...imi este foarte frica de aceasta proba...pt k nu sunt pregatita deloc,nu ma simt pregatita.chiar daca multi mi-au zis k eng e foarte usoara,ca nu e greu....am vz subiectele de anul asta....si ma gandeam k daca as fi dat bacul acum nu as fi facut nimic.
![]() |
mihai nae |
Trimis: 26 Oct 2007, 08:51 AM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 73 Înscris: 16 Mar 07 ![]() |
Incercati "Engleza cu Vladut" de la carteasonora.ro!
Copiii citesc copiilor! O varianta usor accesibila de asimilare a cunostintelor de limba. http://www.carteasonora.ro/v2/index.php?pa...at=200&&grp=112 |
aly23 |
Trimis: 17 Feb 2008, 12:28 AM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 93 Înscris: 15 Feb 08 ![]() |
Eu as zice sa te apuci frumos sa inveti de una singura. Citeste cu voce tare, tradu, si nu-ti fie frica( sau rusine) sa iti auzi propria voce vorbind intr-o limba straina. Ia-o usor, pas cu pas, si o sa vezi ca o sa fie bine.
|
raducolt |
Trimis: 27 Feb 2008, 05:33 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 27 Feb 08 ![]() |
Am vazut recent un web-site foarte interesant: www.linguasnet.com.
Este interactiv, GRATUIT, si are personaje foarte simpatice. Este bienvenit atat pt adulti cat si pt copii. |
xxlia |
Trimis: 11 Jun 2008, 09:44 AM
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 11 Jun 08 ![]() |
Mie mi-a placut foarte mult "Engleza, o placere!"... se gasea inainte la Dalles...acum am vazut ca au site (www.englezaoplacere.ro). Era pentru incepatori si mediu si avea lectii de conversatie, gramatica, dictionar cu pronuntie si niste exercitii de dictare foarte dragute si anume calculatorul dicta si eu trebuia sa scriu fara erori altfel ma atentiona. Pe mine m-a ajutat sa ajung la un nivel mediu sa zicem...ma ajuta si acum dictionarul...
|
Hania |
Trimis: 13 Sep 2008, 12:38 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 204 Înscris: 2 Sep 08 ![]() |
Engleza voi preda si eu la gimnaziu. Dar n-am materiale audio. www.linguasnet.com este excelent, dar nu pot sa il prezint la ore. Daca ma puteti ajuta cu materiale audio, nu ezitati. Multumesc frumos!
Ce o fi facut Biank291089 la examen? Sunt sigura ca a fost bine! ![]() |
itunlock |
Trimis: 1 Nov 2008, 12:08 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 9 Înscris: 2 Jun 08 ![]() |
Un ajutor rapid cand aveti nevoie de traducerea unui cuvant din romana in engleza si invers este acest dictionar englez roman. Sper sa va fie de folos, Liliana
![]() Acest mesaj a fost modificat de către itunlock la data 1 Nov 2008, 12:09 PM |
Hania |
Trimis: 12 Apr 2009, 08:44 AM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 204 Înscris: 2 Sep 08 ![]() |
Un ajutor pentru pronuntie http://say.expressivo.com/jennifer/kneeling
![]() |
MarianAlexandru |
Trimis: 26 Jan 2011, 04:31 PM
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 26 Jan 11 ![]() |
Salut. Mai nou vad ca a devenit interesant si site-ul asta: Engleza pentru copii .Incearca, pare ca are mult mai mult continut decat unele mentionate deja pe-aici. Bafta!
![]() |
CorinaDeea |
Trimis: 7 Feb 2011, 03:59 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 13 Înscris: 3 Feb 11 ![]() |
o limba straina o inveti in timp
![]() |
VortexMan |
Trimis: 5 Jun 2011, 10:46 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 15 Înscris: 1 May 11 ![]() |
e-learning for kids: http://lab.infobits.ro.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|