Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
LStoleriu |
Trimis: 8 Feb 2005, 09:35 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 3.961 Înscris: 4 Sep 03 ![]() |
Rezultatele preliminare ale concursului de sâmbătă, în care s-au întrecut premianții primei faze, se găsesc la
http://stoner.phys.uaic.ro/phi Aici vor fi disponibile și soluțiile testelor. Mulțumim celor aproape 400 de participanți din cea de a doua fază. L.Stoleriu |
xeonet |
![]() |
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 26 Înscris: 25 Jan 05 ![]() |
Buna ziua!
Am primit diploma de la Concursul National PHI 2005 insa de la Concursul International Phi 2005 n-am primit nici o diploma. Puteti sa-mi spuneti va rog cum as putea sa intru in posesia ei? O zi placuta! Cu stima, Anghelache Marian |
LStoleriu |
Trimis: 12 May 2005, 09:54 AM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 3.961 Înscris: 4 Sep 03 ![]() |
Well... felicitări pentru diplome
![]() Colegul meu care se ocupă de diplome tocmai își definitivează teza de doctorat ![]() ![]() L.S. |
KaRaKteR |
Trimis: 7 Jun 2008, 11:28 AM
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 8 May 08 ![]() |
Aș dori, vă rog, să știu dacă diplomele obținute la Concursul online Phi - național și internațional sunt recunoscute de MECT.
Poate mă scutesc de Admiterea la fizică... ![]() |
LStoleriu |
Trimis: 8 Jun 2008, 01:18 PM
|
Ai văzut probabil că am răspuns la mesajul personal.
După cum ziceam și acolo, organizatorii PHI nu au încercat să obțină patronajul MECT atunci când au început să organizeze concursul. Dealtfel, din câte știu, la fizică singurul concurs care ar fi util pentru admitere la facultate este olimpiada națională de fizică. Cheers! P.S. Diploma PHI este utilă la admitere la facultatea de fizică din Iași dar asta este o decizie locală, luată de facultate. Acest mesaj a fost modificat de către LStoleriu la data 8 Jun 2008, 01:19 PM |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|