Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
anomis2018 |
Trimis: 2 Jul 2018, 03:16 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 14 Înscris: 25 Jun 18 ![]() |
S-a actualizat azi site-ul de admitere:
"Au fost actualizate rapoartele privind Ierarhia la nivel județean/a municipiului București. Modificările apărute sunt în rapoartele care prezintă informații statistice privind candidații proveniți din alte județe." Intrebari: 1/ La ce an se refera statistica ? E de anul asta, ca urmare a depunerii fiselor de optiuni ? 2/ Candidatii care au nota egala cu unul din capetele de interval, unde au fost numarati ? La intervalul superior sau inferior ? Sper ca nu la ambele (desi cam asta se intelege din definirea intervalelor ![]() |
anomis2018 |
Trimis: 2 Jul 2018, 03:30 PM
|
Ma scuzati, m-am grabit cu postarea inainte sa citesc steluta
![]() * Tranșele nu includ limitele superioare Iar statistica presupun ca e proaspata, din moment ce apare pe site-ul din 2018. Doar ca mi s-a parut cam devreme sa se stie. |
verona |
Trimis: 2 Jul 2018, 03:49 PM
|
||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 5.489 Înscris: 15 Jul 04 ![]() |
sa se stie ce? cine a venit din alte judete? pai inteleg ca se fac optiuni inca de vineri iar cei veniti din alt judet se inscriu intr-un centru special, depunand aceeasi fisa ca ceilalti, doar ca ei fac optiunile acolo, si nu la scoala proprie ca atare, dupa cel putin 2 zile de inscriere (vineri si luni, daca m-or fi functionat centrele de inscriere si in week-end!), se stie situatia cu cati sunt noi se actualizeaza intrarile noi si se face o statistica Acest mesaj a fost modificat de către verona la data 2 Jul 2018, 03:51 PM |
||
anomis2018 |
Trimis: 2 Jul 2018, 03:58 PM
|
||
Se fac optiuni de vineri, dar conform calendarului, inca nu s-au terminat inscrierile. Deci statistica e buna, doar ca nu e finala. Sa nu ne "bucuram" prea devreme ![]() |
||
anomis2018 |
Trimis: 3 Jul 2018, 10:10 AM
|
S-au actualizat din nou statisticile privind candidatii din alte judete. Numarul acestor candidati a crescut, dupa cum era de asteptat.
|
Kristina1c |
Trimis: 6 Jul 2018, 02:59 PM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 177 Înscris: 15 Jul 11 ![]() |
Mai urmeaza vreo actualizare ??? Cred ca din data de 3 iul orele 11,00 s au mai inscris copii !
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|