Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Pagini: (2) [1] 2 ( Primul mesaj necitit ) | ![]() ![]() ![]() |
aali |
Trimis: 6 May 2019, 08:11 PM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 515 Înscris: 18 Jul 07 ![]() |
Bună seara,
Știe cineva dacă se poate prelungi perioada de valabilitate a voucherelor de vacanță din anul precedent ? Unii spun că trebuie adresată o cerere către director / sindicat și se pot retipări voucherele nefolosite, scriind pe ele perioada următoare (adică în loc de iunie 2018-mai 2019 să fie iunie 2019-mai 2020). Este posibil ? A mai încercat cineva până acum ? Menționez că ale mele sunt de la Sodexo (dacă are vreo importanță acest detaliu ...). |
LIVE.O |
Trimis: 6 May 2019, 09:16 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6.936 Înscris: 5 Jan 11 ![]() |
Cumparati o vacanta pe la vara de la o agentie. Multo colegi ai facut asa. Eu le-am folosit in august anul trecut. Astept deja noile vouchere.
![]() |
starsafir77 |
Trimis: 9 May 2019, 06:31 PM
|
||
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 38 Înscris: 9 Feb 10 ![]() |
Da, se poate prelungi valabilitatea voucherelor cu 1 an. Trebuie sa sunati la firma care a emis voucherele (a noastra este edenred), firma trimite un borderou directorului, directorul stampileaza pe verso toate voucherele și le trimite cu borderoul completat la firma respectiva. Toti pasii ii puteti afla sunând la firma, dar directorul se ocupă de aceasta procedură. Sindicatul mi-a spus ca nu exista vreo posibilitate de prelungire a valabilitatii, dar noi asa le trimitem și le-au trimis colegi de-ai nostri inaintea noastra. Acest mesaj a fost modificat de către starsafir77 la data 9 May 2019, 06:34 PM |
||
aali |
Trimis: 9 May 2019, 09:18 PM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 515 Înscris: 18 Jul 07 ![]() |
Vă mulțumesc pentru răspuns !
Voi încerca și eu astfel. O seară frumoasă ! |
Ioana38 |
Trimis: 12 May 2019, 11:02 AM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6 Înscris: 7 Jan 19 ![]() |
Buna ziua,
Are importanță dacă folosesc voucherele de vacanță din 12iunie 2019 ținând cont că școala se termina in 14 iunie? Numai atunci poate soțul meu. Pot fi probleme? Trebuie factura de la hotel in care sa scrie achitat cu vouchere de vacanță. E primul an când primesc. Sunt debutantă. Mulțumesc |
1q1q1q |
Trimis: 12 May 2019, 11:55 AM
|
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7.993 Înscris: 13 Nov 03 ![]() |
Nu trebuie nicio factura, bon sau chitanță. Le folosiți când și unde vreți. Doar sa fie valabile (un an).
-------------------- Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi !!!
|
LIVE.O |
Trimis: 13 May 2019, 05:38 AM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6.936 Înscris: 5 Jan 11 ![]() |
Anul trecut s-au dat pentru prima vouchere de vacanta. |
||
kovacsstefan |
Trimis: 13 May 2019, 04:23 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 2.301 Înscris: 21 Aug 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- De bun simț toată lumea are nevoie. Puțini îl au și fiecare crede ca îl are. (Franklin Benjamin )
|
roset |
Trimis: 13 May 2019, 05:36 PM
|
||
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 14.310 Înscris: 24 Jan 09 ![]() |
Nu cred că este chiar așa de ieftină o ...masă! ![]() ![]() ![]() Vin următoarele vouchere, imediat! ![]() ![]() -------------------- ,,Pentru a spune adevărul e nevoie de cel puțin doi oameni-unul care să îl spună și celălalt care să îl asculte”!
,,Când ai dubii,spune adevarul!” (Mark Twain) ,,Cine zâmbește atunci când lucrurile merg prost s-a gândit deja pe cine să dea vina”! |
||
kovacsstefan |
Trimis: 13 May 2019, 06:52 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 2.301 Înscris: 21 Aug 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- De bun simț toată lumea are nevoie. Puțini îl au și fiecare crede ca îl are. (Franklin Benjamin )
|
valigeta |
Trimis: 14 May 2019, 07:48 AM
|
||
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 43 Înscris: 16 Jun 15 ![]() |
Nu se poate, trebuie sa fie legat de o noapte de cazare! |
||
1q1q1q |
Trimis: 14 May 2019, 09:45 AM
|
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7.993 Înscris: 13 Nov 03 ![]() |
Teoretic si legal, nu se poate. Practic: da.
-------------------- Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi !!!
|
sce |
Trimis: 14 May 2019, 11:43 AM
|
||||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 683 Înscris: 4 Jul 09 ![]() |
Astazi am sunat si eu la edenred si mi.au spus ca nu exista aceasta posibilitate. |
||||
gicutza |
Trimis: 14 May 2019, 03:14 PM
|
||||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.336 Înscris: 26 Mar 07 ![]() |
Bineinteles ca se pot folosi si pentru a plati o masa la un restaurant....trebuie doar sa va informati care sunt restaurantele / pensiunile din orasul / zona dvs care le primesc.... -------------------- " CUM NU VII TU, TEPES DOAMNE, CA PUNIND MANA PE EI,
SA-I IMPARTI IN DOUA CETE: IN SMINTITI SI IN MISEI, SI IN DOUA TEMINITI LARGE CU DE-A SILA SA-I ADUNI, SA DAI FOC LA PUSCARIE SI LA CASA DE NEBUNI ! " MIHAI EMINESCU - SCRISOAREA III |
||||
1q1q1q |
Trimis: 14 May 2019, 06:22 PM
|
||
Nu e "bineinteles". Legal NU e voie decat/doar cu cazare. Scrie la metodologie. Nelegal... e posibil. -------------------- Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi !!!
|
||
atomic |
Trimis: 14 May 2019, 07:22 PM
|
||||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7.288 Înscris: 15 Jun 05 ![]() |
"unchiu" ai facut <<<posibil>>> "ilegale"? ![]() Acest mesaj a fost modificat de către atomic la data 14 May 2019, 07:23 PM -------------------- "Cel ce mărșăluiește vesel în rând cu trupa, deja și-a câștigat disprețul meu. I s-a dat ditamai creierul din greșeală, din moment ce măduva spinării i-ar fi fost de ajuns."
(Albert-Einstein) ------------------------------- SAU |
||||
1q1q1q |
Trimis: 14 May 2019, 07:37 PM
|
Inca NU am facut. Urmeaza.
![]() Mai am 4 "hârtiuțe". Nici nu imi ajung pt o zi la spa. ;( -------------------- Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi !!!
|
liliana.grecu |
Trimis: 20 May 2019, 02:25 PM
|
||||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 4.096 Înscris: 19 Apr 05 ![]() |
Eu abia le aștept... Am tot dat bani la cazare, folosind booking. ![]() -------------------- În cei 23 de ani de carieră didactică am înțeles că fiecare copil este ca un diamant cu fațete neșlefuite și neșansa copiilor este că profesorii de azi nu prea mai sunt bijutieri ai coroanei, ci niște slujbași amărâți ce închid ochii la toate neregulile sistemului, care mai mult scad valoare diamantului prin prelucrare neatentă decât să i-o amplifice, din păcate.
"Menirea firească a școlii nu este să dea invățătură, ci să deștepte cultivând destoiniciile intelectuale în inima copilului, trebuința de a învăța toata viața." Ioan Slavici Paradoxal, oamenii își poartă cu demnitate propria ipocrizie. https://www.facebook.com/LilianaDGrecu Opinii, opinii... |
||||
Minda |
Trimis: 20 May 2019, 05:01 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 42 Înscris: 1 Feb 09 ![]() |
Buna ziua,
Pe voucherul de vacanta primit anul trecut scrie ca e valabil pana la 06.2019. De la unii colegi am inteles ca aceste tichete sunt valabile intreaga luna iunie. Asadar, pot fi utilizate ( cele cateva tichete ramase) si in luna iunie? |
LIVE.O |
Trimis: 20 May 2019, 06:35 PM
|
||
Nu toate sunt valabile pana in iunie. Valabilitatea este de 1 an. Daca v-au mai ramas vochere putine, atunci completati diferenta cu cash. Daca nu le folositi, atunci le puteti returna si veti primi inapoi cate 5 lei pentru fiecare voucher ramas. |
||
4ward |
Trimis: 23 Jun 2019, 02:11 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5.679 Înscris: 17 Jul 08 ![]() |
Iar suntem ultimii care primim ?
-------------------- 'A man can be destroyed but not defeated.'-Ernest Hemingway
|
1q1q1q |
Trimis: 23 Jun 2019, 05:41 PM
|
Deja le-am folosit (o parte) si de anul asta.
![]() Din luna mai 2019 le-am primit (eu). -------------------- Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi !!!
|
4ward |
Trimis: 23 Jun 2019, 09:48 PM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5.679 Înscris: 17 Jul 08 ![]() |
![]() Nu înțeleg cum pot exista asemenea discrepanțe. -------------------- 'A man can be destroyed but not defeated.'-Ernest Hemingway
|
||
1q1q1q |
Trimis: 24 Jun 2019, 07:07 AM
|
Totul depinde de managerul scolii. El comanda voucerele. Deschiderea de credit pt voucere se face simultan la tot județul. Cred ca în toată tara s-a făcut la finalul lunii mai 2019.
Daca în județ sunt colegi care au primit voucerele, e vinovat doar managerul ca nu le-a comandat. -------------------- Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi !!!
|
4ward |
Trimis: 25 Jun 2019, 11:00 PM
|
||
Mulțumesc.Nu știam.Acum pot face legătura cu delăsarea în utilizarea fondurilor pentru invstiții. -------------------- 'A man can be destroyed but not defeated.'-Ernest Hemingway
|
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|