Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
dark19 |
Trimis: 29 Oct 2006, 01:57 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 30 Înscris: 29 Oct 06 ![]() |
salut !
as dori sa stiu care sunt conditiile de promovare a doi ani universitari intr-un singur an(formalitati , cum se procedeaza propriu-zis samd). Va multumesc anticipat ! dark |
Székely Levente |
Trimis: 29 Oct 2006, 03:31 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 2.705 Înscris: 6 Nov 04 ![]() |
Va trebui semnat un contract de studii in acest sens. (Aica unul, care sa cuprinda atat pentru primul cat si pentru al doilea semestru disciplinele din cei 2 ani universitari consecutivi care se doresc promovati intr-unul.)
Succes! |
dark19 |
Trimis: 29 Oct 2006, 03:41 PM
|
Va multumesc ptr raspuns!As dori totusi niste detalii :cui anume trebuie sa ma adresez ptr a semna acest contract?(decanat, secretariat?).Presupun ca pot semna doar incepand cu anul universitar viitor avand in vedere ca sunt in anul I si cursurile au inceput deja.
Va multumesc anticipat! dark |
Székely Levente |
Trimis: 30 Oct 2006, 10:15 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 2.705 Înscris: 6 Nov 04 ![]() |
La decanat. (Pana la urma decanul trebuie sa semneze si el contractul pentru institutie.
![]() Da, va trebui sa astepti pana la inceputul urmatorului an universitar. |
mtk |
Trimis: 31 Oct 2006, 09:00 AM
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 3 Înscris: 7 Oct 04 ![]() |
Dupa cate cunosc eu reglementarile actuale, promovarea a 2 ani intr-unul singur se poate face cu conditia (printre alte conditii) ca unul din cei doi ani sa nu fie anul I respectiv anul terminal.
Atunci, in sistemul Bologna, pentru specializarile cu 3 ani de studiu, se mai pot face 2 ani intr-unul singur? Eu cred ca nu, pentru ca singurul an disponibil este anul II, pe care nu pra ai cum sa-l lipesti de altul care sa nu fie primul sau ultimul. Gresesc? As vrea si eu sa cunosc raspunsul oficial la aceasta intrebare, ea a fost adresata conducerii universitatii unde lucrez si dupa cate cunosc raspunsul a fost negativ. Multumesc... |
Székely Levente |
Trimis: 31 Oct 2006, 08:22 PM
|
Datorita autonomiei universitare nu exista reglementari generale in asemenea situatii. (Daca e bine sau nu este o alta discutie.) General valabil insa, incepand deja din anul universitar 2005-2006, este aplicarea sistemului european de credite transferabile, care face posibila promovarea a 2 ani in parelel.
Problema este doar ca acest sistem este nu mai mult decat un cadru pentru desfasurarea activitatii didactice. Iar regulamentele propriu-zise se fac tot de catre universitati si de aceea apar fel de fel de situatii. Nu stiu la ce universitate sunteti, dar excluderea anilor mentionati de la aceasta posibilitate mi se pare absurda. Ar fi chiar total lipsit de logica. In schimb, in asemenea situatii pot exista niste conditionari de discipline care fac (cel putin partial) imposibila promovarea integrala a celor 2 ani intr-unul singur. (De ex. o disciplina din semestrul 3 poate fi inclusa in contractul de studii doar daca o alta disciplina - fiind, de regula, foarte apropiat ca subiect, sau chiar identic - aflata in semestrul 2, este promovata inainte.) In orice caz, ar fi bine sa va informati precis in legatura cu posibilitatile pe care le aveti si care trebuie sa fie incluse in regulamentele universitare. Numai bine! |
dark19 |
Trimis: 4 Nov 2006, 01:55 AM
|
Era de asteptat sa ne lovim din nou de formalitati si chestii imbarligate si ambigue.Probabil voi intreba la decanat.Alta solutie nu vad.
Multumesc ptr raspunsuri ! dark |
dark19 |
Trimis: 12 Nov 2006, 03:06 PM
|
Am trimis mai multe mailuri la facultate si nici un raspuns.Ce sa inteleg?Ca la noi nu se poate face asa ceva ?Macar un raspuns negativ ...
|
LStoleriu |
Trimis: 12 Nov 2006, 05:07 PM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 3.961 Înscris: 4 Sep 03 ![]() |
Eu aș alege alte mijloace de comunicare. Unele mai față-în-față ... ![]() Cheers! |
||
dark19 |
Trimis: 14 Nov 2006, 03:17 PM
|
De pilda?Secretariat?Decanat ?Alte optiuni ?
Multumesc pentru raspuns. dark |
calinescu78 |
Trimis: 8 Aug 2019, 11:36 AM
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 8 Aug 19 ![]() |
Buna ziua,
acum , in 2019 , exista facultati unde se pot promova 2 ani in unul (licenta)? ase ul ? mi ar fi de folos orice informatie va multumesc |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|