Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Alexandru0607 |
Trimis: 12 Nov 2019, 11:16 PM
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 3 Înscris: 22 Oct 19 ![]() |
Buna ziua!
O intrebare. Sunt suplinitor (2 ani vechime) iar in urma examenului national de titularizare din 2019 am luat nota intre 5,90. Am inteles ca nota e valabila 3 ani. Postul pe care l-am ocupat cu aceasta nota este blocat pentru mine, sau trebuie sa ma prezint la sedinta de repartizare in fiecare an? Daca la sedinta de repartizare de la anul, vine un alt profesor cu pretransfer, TITULAR in alt judet (cu examen dat cu mult timp in urma) are prioritate la repartizare fata de mine, eu fiind suplinitor cu nota intre 5-7 iar el titular? Multumesc anticipat ! |
mihai.andrei |
Trimis: 13 Nov 2019, 08:07 PM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 548 Înscris: 28 Jul 18 ![]() |
cum sa va blocheze postul ca suplinitor si cu medie sub 7, sincer? nu! doar daca aveati medie peste 7, va puteau "bloca" postul, dar si aia se facea dupa restrangeri si pretransfer. Titularul are prioritate, da, va poate lua postul, daca e vacant si are acordul scolii.
|
Alexandru0607 |
Trimis: 14 Nov 2019, 12:59 AM
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 3 Înscris: 22 Oct 19 ![]() |
Multumesc frumos pentru raspuns!
|
Viviana1986 |
Trimis: 19 Nov 2019, 06:52 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 8 Înscris: 13 Nov 19 ![]() |
Buna seara! Sunt titulara cu examen sustinut in anul 2011.Anul acesta pot participa la vreo etapa de la detasare? Sau trebuie sa sustin concurs?
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|