Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
maria_maria1970 |
Trimis: 23 Oct 2019, 07:19 PM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 57 Înscris: 31 Oct 17 ![]() |
Buna ziua, va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate. Sunt titulara in 3 scoli (doua gimnaziale si una liceu) in localitate de domiciliu.Asi dori sa cer pretransfer consimtit de la liceu la o scoala gimnaziala in mediul rural in anul scolar urmator. Este posibil acest lucru? Ce conditii ar trebui sa indeplinesc?Am citit vechea Metodologie dar nu am prea inteles:(.Multumesc frumos!
|
mihai.andrei |
Trimis: 23 Oct 2019, 08:58 PM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 548 Înscris: 28 Jul 18 ![]() |
din ce mi amintesc eu din metodologia, scria ca cine e titular in localitatea de domiciliu poate face miscari doar in interior de loc. Daca scl. vizata nu e in loc. de domiciliu, dar aia de titular e, nu merge. Va faceti mutatie acolo .
|
maria_maria1970 |
Trimis: 24 Oct 2019, 06:54 PM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 57 Înscris: 31 Oct 17 ![]() |
Se poate si cu viza de flotant? Multumesc frumos!
|
costi_52 |
Trimis: 24 Oct 2019, 07:06 PM
|
||
Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 22.584 Înscris: 24 Aug 09 ![]() |
Nu -------------------- |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|