Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Andrya |
Trimis: 31 May 2018, 06:36 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 738 Înscris: 17 Jul 06 ![]() |
De ce nu mai pot fi văzute notele obținute la bacalaureat în anii anteriori lui 2017? Aș avea nevoie de ele...mă poate cineva ajuta, vă rog?
|
Tudor Grama |
Trimis: 4 Jun 2018, 08:36 AM
|
||||
![]() Inginer Suport Tehnic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaje: 7.889 Înscris: 10 Feb 12 ![]() |
Bună ziua, Vă rog să folosiți un browser cu suport Flash. Numai bine, --------------------
|
||||
Brustureanu |
Trimis: 11 Sep 2018, 12:48 PM
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 11 Sep 18 ![]() |
Buna ziua ! Numele meu este Brustureanu Ciprian si as dori sa va retin atentia cu o speta legata de notarea la examenul de bacalaureat. La cele trei obiecte de examen la un elev, notarea este peste 5 dar nota finala este 5.98. In practica pedagogică, atunci când notarea este, de exemplu, 4,60, aceasta se rotunjeste la 5 (in cazul in care gresesc va rog sa ma corectati). Intrebarea ar fi, chiar daca subiectiva, pentru ca baiatul meu a fost in aceasta situatie, nu ar exista posibilitatea pe viitor a upgradarii softului in asa fel incat cele doua sutimi sa fie rotunjite la nota de trecere ? Va intreb asta prin prisma faptului in care consider ca 2 sutimi reprezinta , poate, o virgula uitata sau un cuvant inserat din greseala. Va multumesc !
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|