Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
pirko |
Trimis: 10 Oct 2004, 10:24 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6 Înscris: 10 Oct 04 ![]() |
Am o problema!
Poate sa ma ajute cineva? S-a dus reteaua din liceul nostru (invazia de virusi). Nu avem administrator si ar fi cam lung sa le instalam totul de la capat. Daca are cineva fisierul (fisiere) ghost sau backup pentru calculatoare clienti, si ar putea sa ne trimite ar fi extraordinar. Astept raspuns sau idei. Cu multumiri, Arnold |
doru.sabau |
Trimis: 11 Oct 2004, 07:30 AM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5 Înscris: 21 Jul 04 ![]() |
Daca ai fi binevoitor sa dai si o adresa de mail
as putea sa-ti trimit un ghost (este un singur fisier). Aceasi solutie am adoptat-o si eu pentru problema de catre te-ai izbit. Daca toate calculatoarele au aceasi configuratie nu ar trebui sa apara nici o problema la copierea hdd-ului. |
pirko |
Trimis: 11 Oct 2004, 10:40 AM
|
Merci pentru mesaj.
Programul ghost il am. Dar degeaba fac acum ghost dupa ce sunt o gramada de lucruri pe calculatoare si s-ar putea ca am si virus. M-ar interesa fisierul de image al HDD-ului original dupa instalarea sistemului si a programelor principale, desigur cu configuratii. Arnold |
doru.sabau |
Trimis: 11 Oct 2004, 11:23 AM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5 Înscris: 21 Jul 04 ![]() |
Iti dai seama ca trebuie sa ai o configuratie identica
cu a mea pentru ca sa-ti functioneze imaginea care am facut-o eu. Iti recomand sa iei un calculator si sa incepi incetisor de la repartitionare si pana la instalarea tuturor programelor de care ai nevoie, apoi sa-i faci o copie si sa o pui in seif. Pot sa-ti trimit si o imagine daca crezi ca te ajuta (nerecomandabil). |
Sorin Vasilescu |
Trimis: 11 Oct 2004, 04:27 PM
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 2.114 Înscris: 30 May 03 ![]() |
parerea mea este sa verificati totusi modelul calculatorului. daca este vorba de laboratorul AEL, multe dintre ele au aceeasi configuratie. daca nu, cum a zis dl Sabau, instalati tacticos toate aplicatiile pe un calculator, devirusati, defragmentati si apoi faceti o imagine pe care sa o folositi oricand.
-------------------- email:sorin.vasilescu@gmail.com
mobil: 0726144965 "Is man one of God's blunders? Or is God one of man's blunders?" (Friedrich Nietzsche) |
lion |
Trimis: 11 Oct 2004, 08:33 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 107 Înscris: 15 Oct 03 ![]() |
ce versiune de ghost folosesti?
-------------------- -prof. lion
-administrator AEL |
pirko |
Trimis: 15 Oct 2004, 07:59 PM
|
> dintre programe ghost am mai multe versiuni> 5, 6.01, ...
> cred ca calculatoarele primite de licee sunt identice, noi avem> PIV 1,8 GHz 256 MRAM si HDD 40 Gb cu doua partitii identice ca marime De la firma care a instalat retea am primit fisierul imagine pentru server, dar nu o au si pentru clienti. Cred ca imaginea de la doru m-ar ajuta, daca si ei au o retea cu calculatoare la fel. Adresa mea> Kiss Arnold (Gr.Sc.Ind. Sover Elek) Joseni 627 jud. Harghita Ai putea trimite prin Ramburs. Merci |
![]() |
![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|