Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Borangicionut |
Trimis: 15 Jul 2017, 05:48 PM
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 14 Jul 17 ![]() |
Buna ziua!Cand tatal meu a completat fisa cu optiunile din greseala a trecut profilul mechanica ca prima optiune si profilul economic a II-a si astfel am fost bagat la mechanica eu avand media de admitere 6.13 si profilul economic necesita 6.02 la I.C.Bratianu Dragasani!Si nu au mai fost locuri libere dar multi elevi au fost admisi cu medii si de 5.45 la economic fara pile si vreau sa va intreb daca prin cererea mea catre profilul economic se pot elimina elevi cu medie mai mica oferindu-mi mi-e sansa sa intru in locul lor in a doua repartizare?VA ROG SA RASPUNDETI CAT MAI URGENT
![]() |
roset |
Trimis: 15 Jul 2017, 07:36 PM
|
||
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 14.307 Înscris: 24 Jan 09 ![]() |
Nu, nu se poate! Trebuia să fiți atenți! ![]() -------------------- ,,Pentru a spune adevărul e nevoie de cel puțin doi oameni-unul care să îl spună și celălalt care să îl asculte”!
,,Când ai dubii,spune adevarul!” (Mark Twain) ,,Cine zâmbește atunci când lucrurile merg prost s-a gândit deja pe cine să dea vina”! |
||
verona |
Trimis: 17 Jul 2017, 09:25 AM
|
||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 5.520 Înscris: 15 Jul 04 ![]() |
ai o sectiune speciala pt admiterea la liceu ti se raspundea mai repede acolo, gaseai mai multi avizati. Ca sa fim corecti, profilul economic nu "necesita 6.02 la I.C.Bratianu Dragasani". probabil ca aia era ultima medie din 2016. inteleg ca ai pus in fata o optiune mai putin dorita (de cate ori am subliniat ca ordinea optiunilor e importanta - pui in fata ce iti doresti cel mai mult, apoi descrescator, indiferent cate, caci calculatorul NU il repartizeaza pe urmatorul elev). in acest moment, ai 2 posibilitati. Trebuie sa intelegi ca nu pot fi afectati cei de dupa tine, caci ei n-au nici o vina... 1. daca renunti la locul repartizat, el o sa reapara pe lista probabil, iar tu poti alge din aceasta lista noua - locuri sunt mai putine, ai in fata probabil pe unii cu medie mai mare ramasi pe dinafara ... si e riscant. Eu nu te-as sfatui asta. 2. daca te inscrii, acceptand astfel repartitia, ai 2 posibilitati: - sa iti placa noua clasa/specializare - sa incerci sa te muti dupa primul semestru, daca e in acelasi liceu, daca ai medie mai mare decat a ultimului intrat la economic... |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|