Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
georgescu123 |
Trimis: 10 Feb 2019, 07:33 PM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 337 Înscris: 1 May 16 ![]() |
Doamna ministru poate putin mai explicita? Mai multe detalii?
|
georgescu123 |
Trimis: 10 Feb 2019, 07:35 PM
|
||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 337 Înscris: 1 May 16 ![]() |
|
||
4ward |
Trimis: 10 Feb 2019, 08:37 PM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5.536 Înscris: 17 Jul 08 ![]() |
Vă doriți ? -------------------- 'A man can be destroyed but not defeated.'-Ernest Hemingway
|
||
pattricia |
Trimis: 10 Feb 2019, 08:59 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 3.012 Înscris: 5 May 08 ![]() |
Daca nu aș avea indoieli asupra corectitudinii desfășurării examenului și a obiectivității evaluării, nu aș avea nicio problema cu această evaluare din 10 în 10 ani.
-------------------- "Învățământul ar trebui astfel conceput, încât ceea ce oferă să fie perceput ca un dar neprețuit, și nu ca o datorie apăsătoare"
-A.Einstein |
emilia_07 |
Trimis: 10 Feb 2019, 11:33 PM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 346 Înscris: 12 Nov 08 ![]() |
Daca acest examen se introduce si pentru medici, asistente, politisti, armata, administratie, atunci suntem de acord. Daca e o alta modalitate a nebunei de a ne umili, ca sa uitam de problemele reale, i-a reusit. Iesi cucoana la pensie si lasa-ne cu visele tale ciudate. Ia pune mana si adopta si ceva bun din sistemul de invatamant japonez , nu numai ce iti convine. In ce sistem de invatamant exista grade didactice?zici nu suntem testati destul?
Acest mesaj a fost modificat de către emilia_07 la data 10 Feb 2019, 11:34 PM |
4ward |
Trimis: 11 Feb 2019, 11:19 AM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5.536 Înscris: 17 Jul 08 ![]() |
Japonezii "o da" grade didactice, "o avea" de făcut atâtea hârtii ... ? 😯
-------------------- 'A man can be destroyed but not defeated.'-Ernest Hemingway
|
epetroiu |
Trimis: 11 Feb 2019, 04:33 PM
|
||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 252 Înscris: 8 Aug 18 ![]() |
A fost o "petarda" . Este expirata deja, dar se pare ca unii au un anumit "defazaj" ![]() Pe scurt, nu e posibil legal sa retrimiti titularii la un examen de "reconfirmare". |
||
4ward |
Trimis: 11 Feb 2019, 06:25 PM
|
Dacă va fi introdusă în lege o asemenea reglementare, ea se va aplica de la data promulgării.Legile nu se aplică retroactiv, deci cei care s-au titularizat până atunci nu vor fi supuși acestei evaluări.Oricum, mi se pare o absurditate, în primii 10 ani dai trei grade didactice care presupun inspecții, examene ... E drept că sunt și din aceia care au mai mult de 10 ani vechime și sunt tot debutanți.
-------------------- 'A man can be destroyed but not defeated.'-Ernest Hemingway
|
yulys |
Trimis: 11 Feb 2019, 07:02 PM
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 569 Înscris: 6 Sep 09 ![]() |
Se mai eliberează niște locuri pentru clientela politică din sat?
|
LIVE.O |
Trimis: 11 Feb 2019, 07:47 PM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6.790 Înscris: 5 Jan 11 ![]() |
Bataia este la ....................... COLEGIILE NATIONALE! ![]() |
||
yulys |
Trimis: 11 Feb 2019, 07:54 PM
|
||||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 569 Înscris: 6 Sep 09 ![]() |
Nu sunt de acord. Acolo cam ești în colimator după. Pe când la școala din sat... Dacă nu se schimbă partidul de la putere și prestezi când trebuie treci și evaluarea de 10 ani și ajungi la pensie. |
||||
epetroiu |
Trimis: 11 Feb 2019, 08:28 PM
|
||||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 252 Înscris: 8 Aug 18 ![]() |
Bataia pe ce...elevi prafulet, si cu pretentii. Se pompeaza putin in ei meditatii la a opta, plus ceva toceala sustinuta in 5-8, in rest majoritatea-s varza calita. Si iti cere sa faci minuni, olimpiade etc cu ei. Fereasca Dumnezeu sa ai 1 (unul) picat la BAC. Am avut o colega care 1 an a venit la un maret colegiu din asta de la un liceu tehnic. al doilea an nu i-a mai trebuit, deci va dati seama... Deci nu ii invidiati degeaba. |
||||
jordan |
Trimis: 11 Feb 2019, 11:34 PM
|
||||
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 8.260 Înscris: 17 Dec 05 ![]() |
Nu cred că are rost să ne facem probleme din cauza declarațiilor belicoase ale Doamnei ministru. Ca să poată trece la fapte, are nevoie de timp, iar pe Doamna nu cred că o prinde Paștele în post. Până în toamnă, am avut o părere bună despre ”omul politic” Andronescu, despre care știam că este un om f. precaut și care își cântărește f. bine declarațiile. Atunci când a început să-l atace pe Dragnea și după raliera la ”Grupul de inițiativă pentru reformarea PSD-ului”, mă așteptam să preia ”frâiele” acestui partid aflat în degringoladă. Dar în final, am fost nevoit să recunosc, că adevăratul om politic este ”Hamsterul”, care știe că este bine să-ți ții dușmanii aproape, iar Doamna noastră n-a putut depăși nivelul ”Coanei Efimița”, și pentru un Minister, a renunțat la ”Revuluție”. Dar Livache nu uită și nu iartă, iar când vor veni vremuri mai liniștite, va avea el ”grijă” și de cei care l-au atacat; așa că zilele Doamnei la Învățământ sunt… numărate. ![]() |
||||
LIVE.O |
Trimis: 12 Feb 2019, 07:09 AM
|
||||||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6.790 Înscris: 5 Jan 11 ![]() |
Va ramane pana la remanierea din toamna. Si cred ca o va lasa sa scoata pe piata Legea Educatiei. Cu LEN aprobata in 2011 injuraturie nu le-a primit nici Boc si nici Basescu ci ministrul Funeriu. Daca legea va fi buna, atunci castiga PSD-ul. Daca legea va fi proasta, atunci Livache scapa definitiv de ,,Amramburica". ![]() |
||||||
di-ana08 |
Trimis: 12 Feb 2019, 05:54 PM
|
||||||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 911 Înscris: 20 Apr 12 ![]() |
Corect!(si o spun din experienta proprie.) |
||||||
SACERDOTUL |
Trimis: 13 Feb 2019, 04:47 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 268 Înscris: 22 Jul 05 ![]() |
Pai, să mai așteptăm 10 ani.
Încep să imi fac griji pentru doamna. Pare că ce visează noaptea sau citește intre doua cafele, vrea sa transforme în lege. Și în fiecare zi e mai rău. Parcă vrea sa se asigure că va fi ,,groparul învățământului,, Ciudat, un comportament de kamikaze care pare că nu mai are nimic de pierdut... |
georgescu123 |
Trimis: 13 Feb 2019, 06:38 PM
|
||
))))). Bine spus. |
||
Diana de Yzaguirre |
Trimis: 17 Feb 2019, 01:57 AM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6 Înscris: 11 Dec 15 ![]() |
Iata ca se organizeaza tituarizare, si la mijlocul anului scolar.
http://ismb.edu.ro/documente/personal/2019...C_LTJMonnet.pdf |
epetroiu |
Trimis: 17 Feb 2019, 07:35 PM
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
di-ana08 |
Trimis: 17 Feb 2019, 08:24 PM
|
||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 911 Înscris: 20 Apr 12 ![]() |
E concurs pentru post vacantat in timpul anului,nu titularizare.(probabil ,din lipsa de candidati care au dat concurs national ,sau imposibilitatea impartirii orelor la plata cu ora) |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|