Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
viva16 |
Trimis: 27 May 2019, 12:55 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 485 Înscris: 20 Dec 06 ![]() |
Suntem în perioada înscrierilor la examenul de bacalaureat 2019.
A apărut în mod oficial cu numere de înregistrare , stampile și semnături acel OMEN nr. 36871_2019 ? Pe site-ul ministerului este o arhivă fără numere , fără semnături. Cum îl prezentăm comisiei pentru echivalări? ![]() |
cornel_mh |
Trimis: 9 Jun 2019, 10:34 AM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 135 Înscris: 16 Jun 08 ![]() |
In atentia responsabililor din minister cu examenul de bacalaureat
Buna ziua Dupa ani si ani de bacalaureat national, de cand tot este in vigoare Metodologia din 2011, am asteptat, am sperat ca, la nivel de minister, va fi citita cu atentie si pe langa destule neconcordante cu ce a aparut in fiecare an in materie de bacalaureat, va fi corectata, macar acolo unde eroarea este evidenta. -pentru ca la art. 11, dupa prima publicare a metodologiei, a fost introdus, cu mai multi ani in urma, un aliniat nou : Art. 12, alin 2 face trimitere gresita la Art. 11 alin. 17 corect, trimiterea trebuie facuta la Art. 11, alin. 18. Cu respect, Cornel MIHAI (Bacau) (fost informatician si persoana de contact in perioada 2008 - 2015) |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|