Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
dmc |
Trimis: 2 Nov 2017, 10:19 AM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 114 Înscris: 3 Aug 10 ![]() |
Buna ziua,
Revin cu o problema mai veche: am importat lectiile de pe CD-urile primite, ele se gasesc in biblioteca, dar nu si in lista de lectii, si nu pot fi accesate si lansate elevilor. Am inteles ca trebuie sa le asociez materie, an de studiu, dar cand incerc sa dau salveaza, primesc eroarea: BaseFolder.commit() -> Message: Invalid column name 'id'.Class: class com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException; Multumesc anticipat pentru ajutor! |
ael2008 |
Trimis: 9 Nov 2017, 11:28 AM
|
||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 760 Înscris: 3 Nov 08 ![]() |
materiiile trebuie asociate profesorului care preda la clasa pe ani de studiu un p[rofesor de gimnaziu preda doar lectiile de la clasele V-VIII pentru inv primar trebuie sa aveti o clsa separata si un invatator caruia sa-i asociati materiile de la clasele I-IV |
||
gabimartinescu |
Trimis: 9 Nov 2017, 01:58 PM
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 34 Înscris: 21 Nov 06 ![]() |
imi puteti spune si mie va rog parola de la userul sys si ael
-------------------- Gabriel Martinescu
Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara "TEREZIANUM" Sibiu |
ael2008 |
Trimis: 11 Nov 2017, 03:16 PM
|
||
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 760 Înscris: 3 Nov 08 ![]() |
Demo_mxx ael |
||
![]() |
![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|