Reședință - Portal SEI Portalul educațional SEI  Admitere Admitere Bacalaureat Bacalaureat Titularizare Titularizare Euro 200 Euro 200 Bani de Liceu Bani de Liceu
Găzduire WEB pentru școli și licee Găzduire WEB pentru școli, licee și instituții educaționale Dictionare online Dicționare online Subiecte examene naționale "2007-2008" Subiecte examene naționale "2007-2008"
Subiecte examene naționale începând cu 2002 Subiecte examene naționale începând cu 2002 .campion .campion
SIVECO Romania  Ministerul Educației și Cercetării



Pagini: (5) 1 [2] 3 4 ... Ultimul » ( Primul mesaj necitit ) Răspunde la acest subiectSubiect nou

> Templată CSV import elevi și personal
Lucian Irimie
Trimis: 8 Feb 2006, 12:03 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Moderatori
Mesaje: 1.110
Înscris: 13 May 05


QUOTE (jedi_prof @ 8 Feb 2006, 11:52 AM)
Buna ziua,

Liviu Nicolae ma numesc, cu aceeasi situatie ma confrunt, dar, care este codul judetului Hunedoara?
HU - am incercat si nu merge...

Stimate domnule Liviu Nicolae,

Codul pentru județul Hunedora este HD (nu hd, Hd etc.).

Toate cele bune,


--------------------
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahoo
Top
Bogdan Costea
Trimis: 8 Feb 2006, 12:36 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 2.153
Înscris: 15 Aug 05


Dragă Lucian,

Mulțumim pentru suport.

Numai bine,
Bogdan


--------------------
Bogdan Costea
Mesaj personal
Top
jedi_prof
Trimis: 8 Feb 2006, 09:01 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 19
Înscris: 8 Nov 05


blink.gif Scuze, intrebare prosteasca, creier incuiat, logic ca HD, d-apai am shi la masina hd, creierul meu era in hibernare. Probabil din cauza frigului!!!!!
Frig mare la Petrosani, mutumesc mult pt. ajutor.
Mesaj personal
Top
Cojocaru Viorel
Trimis: 8 Feb 2006, 11:06 PM


Utilizator activ
***

Grup: Members
Mesaje: 97
Înscris: 11 Oct 04


QUOTE (jedi_prof @ 8 Feb 2006, 12:52 PM)
Buna ziua,

Liviu Nicolae ma numesc, cu aceeasi situatie ma confrunt, dar, care este codul judetului Hunedoara?
HU - am incercat si nu merge...

Cu HD ati incercat?
Scuze.Nu am vazut raspunsul anterior

Acest mesaj a fost modificat de către Cojocaru Viorel la data 8 Feb 2006, 11:19 PM
Mesaj personal
Top
Laurentiu Butea
Trimis: 9 Feb 2006, 12:23 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Moderatori
Mesaje: 1.445
Înscris: 12 Jan 05


Am rezolvat si eu problema..

Multumesc aici, colegului formator din Iasi, pentru support si ajutor.

Pentru moment o sa introduc, numai datele preliminare la elevi si profesori ... pentru a reusi sa termin in timp util ...

Sper ca ISJ sa nu aiba ceva impotriva ...


--------------------
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahooMSN
Top
Raisa
Trimis: 9 Feb 2006, 07:57 AM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 48
Înscris: 5 Oct 04


Domnule Lucian,
multumesc pentru raspuns imi puteti spune si cum fac ca cesta optiune din meniul fisier sa fie activa,
Toate cele bune!
Aceiasi sign67.gif
Mesaj personalMSN
Top
Lucian Irimie
Trimis: 9 Feb 2006, 08:06 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Moderatori
Mesaje: 1.110
Înscris: 13 May 05


QUOTE (Raisa @ 9 Feb 2006, 07:57 AM)
Domnule Lucian,
multumesc pentru raspuns imi puteti spune si cum fac ca cesta optiune din meniul fisier sa fie activa,
Toate cele bune!
Aceiasi sign67.gif

Doamnă Raisa,

Porniți aplicația DCC 1.0.1 în modul Server, apoi din meniul Fișier, accesați opțiunea Export. În cazul meu opțiunea este activă, iar operațiunea durează aproximativ 2-3 minute.

Toate cele bune.


--------------------
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahoo
Top
Bogdan Costea
Trimis: 9 Feb 2006, 08:59 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 2.153
Înscris: 15 Aug 05


Dragă Lucian,

Multumim pentru suport.

Numai bine,
Bogdan


--------------------
Bogdan Costea
Mesaj personal
Top
Mlshu
Trimis: 11 Feb 2006, 12:10 AM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 36
Înscris: 13 May 04


Domnule Bogdan, m`am chinuit pana i`am dat de cap si intr`adevar daca cel care doreste sa faca exportul urmeaza pasii spusi de d`voastra cel care va face importul nu va avea nici o eroare wink.gif.. trebuie doar sa faca inainte o rearanjare de coloane si ii va iesi tongue.gif
Somn usor, sigur dormitzi la ora asta wink.gif Si maine este o zi.. Noapte bunaa
Mesaj personalTrimite email
Top
Mlshu
Trimis: 11 Feb 2006, 01:15 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 36
Înscris: 13 May 04


Stimate domn Bogdan pentru a face exportul catre ISJ il facem din Fisier-Exporta dar aici trebuie sa luam aceeasi ordine in calcul (Cod, Nume, Initiala, Prenume, CNP, Data nasterii, Sex, Cod nationalitate, Cod judet) ? Adica coloanele de la Elevi si Personal tre` sa fie in ordinea respectiva asezate si apoi sa facem Exportul pt ISJ ?
Cu stima.. wink.gif
Mesaj personalTrimite email
Top
Bogdan Costea
Trimis: 11 Feb 2006, 04:48 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 2.153
Înscris: 15 Aug 05


Stimate Operator,

Exportul generat din Fișier>Exportă conține toată baza de date nu numai un tip de entitate, deci nu are nici o legătură cu ordinea coloanelor.

Numai bine,
Bogdan


--------------------
Bogdan Costea
Mesaj personal
Top
Mlshu
Trimis: 14 Feb 2006, 09:24 AM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 36
Înscris: 13 May 04


Am inteles. Multumesc frumos
Mesaj personalTrimite email
Top
xandrei
Trimis: 15 Mar 2006, 05:59 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 6
Înscris: 23 Jun 04


Pe prima pozitie in fisierul csv apare COD. Intrebarea mea este, ce reprezinta acest cod? Pot introduce orice cod la elevi? Pana acum eu am pus codul sirues al scolii asa ca regasesc foarte usor elevii mei. Am gresit? Intreb asta deoarece am acum o alta problema: elevii deja sunt asociati la clase si as dori sa export numai elevii dintr-o anumita clasa... daca as fi scris la cod ceva de genul codsirues09, codsirues10 etc, atunci ar fi usor sa-i filtrez dupa clase si sa fac export, dar asta momentan nu e posibil... sau aveti o alta solutie? (asta pentru a importa in AEL clasele de gimnaziu... cum sa procedez sa nu-i mai introduc inca odata?)

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Mesaj personal
Top
Lucian Irimie
Trimis: 16 Mar 2006, 08:07 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Moderatori
Mesaje: 1.110
Înscris: 13 May 05


Domnule Andrei,

QUOTE
Pe prima pozitie in fisierul csv apare COD. Intrebarea mea este, ce reprezinta acest cod? Pot introduce orice cod la elevi?


Urmăriți acest mesaj.

QUOTE
as dori sa export numai elevii dintr-o anumita clasa


Din tab-page-ul formațiunilor de studiu se poate obține un export al elevilor pe clase. Sau se poate construi un raport care sa genereze un fisier CSV cu elevii, care apoi să fie prelucrat specific în funcție de necesități.

Toate cel bune.


--------------------
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahoo
Top
xandrei
Trimis: 16 Mar 2006, 12:40 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 6
Înscris: 23 Jun 04


[QUOTE]Din tab-page-ul formațiunilor de studiu se poate obține un export al elevilor pe clase. Sau se poate construi un raport care sa genereze un fisier CSV cu elevii, care apoi să fie prelucrat specific în funcție de necesități.

Pare o idee buna, clar ca am si incercat, dar nu merge... Mentionez ca lucrez direct in aplicatia online, nu am introdus local nici un elev... cand dau export din formatiune de studiu, imi exporta 65000 de elevi, nu numaipe cei din clasa selectata...



Imagine atașată
Imagine atașată
Mesaj personal
Top
Alexandra Ciupercă
Trimis: 16 Mar 2006, 01:08 PM


SIVECO România - Technical Support Engineer
****

Grup: Members
Mesaje: 1.519
Înscris: 14 Oct 05


Domnule profesor,

QUOTE
Pare o idee buna, clar ca am si incercat, dar nu merge... Mentionez ca lucrez direct in aplicatia online, nu am introdus local nici un elev... cand dau export din formatiune de studiu, imi exporta 65000 de elevi, nu numaipe cei din clasa selectata...

Problema sesizata va fi rezolvata in versiunea viitoare.

O zi buna,


--------------------
Alexandra Ciupercă
SIVECO România
Mesaj personalTrimite email
Top
mane_mile
Trimis: 13 Apr 2006, 07:40 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 14
Înscris: 16 Mar 05


Buna.
Am o situatie asemanatoare cu problema postata.
Am introdus o gramada de elevi numai pe un calculator si nu a fost necesar sa import nimic de pe alte calculatoare.

Problema e daca dvs sau cei de la inspectorat vor putea vizualiza exportul facut de mine, chiar daca nu am respectat structura aceea.

Sunt aproape la final cu introducerea elevilor si sper ca nu o sa fie nevoie sa ii introduc din nou, respectand structura.

Va multumesc mult.

Astept raspuns.


--------------------
Profesor: informatica
Liceul Bilingv Carasova
Jud. Caras-Severin
id yahoo msn> mane_mile
Mesaj personalYahooMSN
Top
mane_mile
Trimis: 13 Apr 2006, 07:43 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 14
Înscris: 16 Mar 05


Buna.
Am o situatie asemanatoare cu problema postata.
Am introdus o gramada de elevi numai pe un calculator si nu a fost necesar sa import nimic de pe alte calculatoare.

Problema e daca dvs sau cei de la inspectorat vor putea vizualiza exportul facut de mine, chiar daca nu am respectat structura aceea.

Sunt aproape la final cu introducerea elevilor si sper ca nu o sa fie nevoie sa ii introduc din nou, respectand structura.

Va multumesc mult.

Astept raspuns.


--------------------
Profesor: informatica
Liceul Bilingv Carasova
Jud. Caras-Severin
id yahoo msn> mane_mile
Mesaj personalYahooMSN
Top
ccosmin
Trimis: 14 Apr 2006, 01:36 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 48
Înscris: 1 Jun 04


O intrebare as avea si eu....Fisierul de import nu zice nimic despre adresa elevului, numar de telefon...si din cate stiu de la ISJ si acele date trebuie sa fie introduse...care este solutia ca sa importe si adresa?


--------------------
Cosmin CURTICAPEAN
SysAdmin
Grup Scolar "Electromures" TgMures
tel birou 0365-40.73.73
tel mobil 0744-330.540
c_o_s_m_i_n_e_l@yahoo.com
Mesaj personalTrimite email
Top
Costinel Papa
Trimis: 14 Apr 2006, 01:56 PM


SIVECO România
***

Grup: SIVECO Romania
Mesaje: 90
Înscris: 5 Apr 06


QUOTE
Buna ziua,

Liviu Nicolae ma numesc, cu aceeasi situatie ma confrunt, dar, care este codul judetului Hunedoara?
HU - am incercat si nu merge...


Bună ziua,

Codul județului Hunedoara este HD.

Numai bine,


--------------------
Costinel Papa
SIVECO România
Mesaj personalTrimite email
Top
licnov
Trimis: 18 Apr 2006, 09:42 AM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 37
Înscris: 14 Jun 03


nu reusesc sa fac importul. va trimit fisierul.cum trebuie aranjat.

Fișier atașat ( Număr de descărcări: 1281 )
Fișier atașat  candidati_export.CSV
Mesaj personalTrimite email
Top
Alexandra Ciupercă
Trimis: 18 Apr 2006, 09:57 AM


SIVECO România - Technical Support Engineer
****

Grup: Members
Mesaje: 1.519
Înscris: 14 Oct 05


Domnule Marian Staicu,

In ce aplicatie doriti sa importati?Exista cel putin 2 probleme: aveti capul de tabel in fisier(si nu trebuie sa existe) si nu respectati templata de import.

Asteptam raspunsul dumneavoastra.
Numai bine,



--------------------
Alexandra Ciupercă
SIVECO România
Mesaj personalTrimite email
Top
Laurentiu Butea
Trimis: 18 Apr 2006, 06:56 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Moderatori
Mesaje: 1.445
Înscris: 12 Jan 05


In atentia domnului Staicu Marian

Nu va ramane decat sa deschideti fisierul cu notepad si sa modificati "?" cu A,S,T,I in functie de numele corect al elevilor ....


Numai bine

Fișier atașat ( Număr de descărcări: 1507 )
Fișier atașat  candidati.csv


--------------------
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahooMSN
Top
Laurentiu Butea
Trimis: 18 Apr 2006, 06:59 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Moderatori
Mesaje: 1.445
Înscris: 12 Jan 05


Imi cer scuze ...lipseste codul judetului pentru ca nu am stiu din ce judet sunteti

Asa ca tot in notepad inlocuiti ROM cu ROM,BR (cod judet braila)

Numai bine


--------------------
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahooMSN
Top
AdmLTB
Trimis: 25 Apr 2006, 01:58 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 21
Înscris: 13 Jul 04


Buna ziua,

As avea o nelamurire. Sunt informatician intr-un liceu care este arondat la un centru bugetar. Urmarind discutia dvs. pe acest subiect am observat ca exista aceasta templata pentru import... Intrebarea este cine trebuie sa faca acest import? Noi sau centrul bugetar?

Daca noi ... de unde se poate face download la aplicatia pentru import? (Mentionez ca datele sunt introduse in formatul din aceasta templata)

Daca centrul bugetar, atunci spuneti cum sa le explic sa faca importul.

Cand am sunat la centru ca sa le spun ideea de import (ca merge mai repede decat on-line) imi spunea informaticiana de acolo ca nu se poate face import ea nu stie de asa ceva, desi din discutiile de aici am inteles ca sunt cativa care au reusit sa faca importul.

Astazi mi s-a transmis de la centru bugetar ca .... scolile cu informaticieni sa rezolve singure problema cu importul (sa cautam programul).

Va multumesc.


--------------------
-----------------------
Administrator - Liceul Teologic Baptist Arad
-----------------------
CreativeWorld.ro Webdesign, Webhosting
Mesaj personalPagina web a utilizatorului
Top
0 utilizator(i) citesc acest subiect (0 vizitatori și 0 utilizatori anonimi)
0 utilizator(i):

OpțiuniPagini: (5) 1 [2] 3 4 ... Ultimul » Răspunde la acest subiectSubiect nou

 

 
  © 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved