Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Adrian1998 |
Trimis: 12 Jun 2017, 04:48 PM
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 12 Jun 17 ![]() |
Buna ziua!
Din neatentie am completat pe fisa de examen initiala tatalui ca fiind Ghe. Din moment ce pe fise sunt sunt trscut cu Gh. credeti ca exista posibilitatea sa fiu declarat absent la proba? Multumesc! |
serbp |
Trimis: 13 Jun 2017, 07:27 AM
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 89 Înscris: 21 Jun 06 ![]() |
Nu ai de ce să fi declarat absent dacă te vei prezenta la probă. În cel mai rău caz se poate face o verificare mai amănunțită să se confirme că tu ești persoana care trebuie să fie în sală.
Succes!!! |
1q1q1q |
Trimis: 13 Jun 2017, 06:56 PM
|
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7.606 Înscris: 13 Nov 03 ![]() |
Initiala e G
Nu Ghe sau Gh E PRIMA litera din prenume. Însă despre ce fisa de examen e vorba? Acest mesaj a fost modificat de către 1q1q1q la data 13 Jun 2017, 06:58 PM -------------------- Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi !!!
|
Adriana_MS |
Trimis: 15 Jun 2017, 12:06 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 417 Înscris: 26 Jan 06 ![]() |
Cred ca se referea la foaia de examen...
![]() -------------------- Daca privești în sus și nu simți invidie, dacă privești în jos și nu simți dispreț, atunci ești un om deosebit!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|