Versiune pentru tipărire a subiectului
Apasă aici pentru a vedea subiectul afișat normal
Forumul educational SEI > Probleme tehnice > reinstalare server


Trimis de: maflorin pe 27 Oct 2004, 08:06 AM
Salutare !
Avem un Server - INTEL P IV( 2000 si G Ram ) compaq Pro Liant ML 310
Exista 1 matrice Raid 0 (2hdd de 40G).
Din diverse motive trebuie sa reinstalez SO (Win 2000 server).
Am mai facut instalari de de win 2000 ; am urmat pasii dar de la un moment procesul de instalare se opreste:

Setup did not find any hard Disk drives installed in computer
Press F3 to Quit (setup cannot continue).... confused06.gif

Daca dau restart (instalarea veche exitand inaca) porneste fara probleme Win-ul confused24.gif
Am trecut si la chestii mai radicale : Fdisk ; dar tot nu reusesc reinstalarea (Clone nu am facut la server pt ca nu a functionat de la inceput ca lumea )

Vreo idee?
Mersi!

Trimis de: LStoleriu pe 27 Oct 2004, 09:38 AM
Dacă aveți RAID trebuie să-i spuneți SETUP-ului de W2000 că există.
Chiar când începe SETUP-ul de W2000 este un ecran albastru și jos, pe ultima linie, scrie ceva de genul: "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver"
Aici trebuie apăsat F6 și apoi trebuie instalat RAID-ul. După aceea instalarea de W2000 va continua (sper eu) cu succes. Păstrați dischetele de RAID pe aproape pentru că SETUP-ul o să vi le ceară din nou mai târziu.

Cheers!

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)