| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| ***DoubleL*** |
Trimis: 12 Jul 2009, 01:34 PM
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 32 Înscris: 3 May 09 |
Am fost admis la cel mai bun liceu din oras la sectia mate-info , aici sunt 56 de elevi care se vor imparti in 2 clase : 1 mate-info intensiv engleza
2.mate-info intensiv info. Eu doresc la intensiv engleza dar trebuie sa dau un test in 3 septembrie . Problema e ca eu in clasa a -8 a nu am prea facut englez , am avut o profa tanara pe care nu am prea bagat-o in seama ,adica la teorie nu stiu nimic. Am citit ce poate sa-mi pice la test la sub I e usor trebuie sa descriui familia, un loc ,un fel de mancare etc. Dar la sub II e teorie : subst, vb modale , etc . Cine ma poate ajuta cu o materie de clasa a 8 -a engleza , la gramatica Va rog frumos -------------------- "boboc" Liceul Traian Vuia Resita
|
| <3 HerO WingS |
Trimis: 12 Jul 2009, 11:57 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 26 Jun 09 |
Hello. La testul de intensiv nu cred ca iti da numai materia din clasa a-8a, nici la romana nu s-a dat numai din anul acesta. Ar trebui sa recapitulezi foarte mult si de ce nu, sa te gandesti si sa vorbesti cu un profesor sa te ajute. Cred ca ar fi cea mai buna solutie
-------------------- Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea.
|
| Soul in flames |
Trimis: 13 Jul 2009, 09:40 AM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 708 Înscris: 12 Jul 09 |
Cauta si tu niste modele de astfel teste din anii anteriori.Vezi cam ce se cere si axeaza'te pe asta.Good luck!
-------------------- "There is no good and evil, there is only power...and those too weak to seek it."
Boboacă in Barbu<3 Filologie-intensiv engleză |
| sundry |
Trimis: 23 Jul 2009, 05:12 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 16 Înscris: 5 May 09 |
Aiurea:P eu nu am avut gramatica, thank god.
Acest mesaj a fost modificat de către sundry la data 23 Jul 2009, 05:18 PM |
| mariahmoni |
Trimis: 21 Feb 2010, 01:38 PM
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 41 Înscris: 14 Oct 09 |
si eu vreau sa merg la acelasi profil totusi nu stiam ca trebuie sa dam examen de admitere!
Nu stiu daca testul de intensiv e la fel precum testul de bilingv dar stiu variante la testul de bilingv http://www.cosbucbilingv.ro/admitere.php?o...mitere_clasa_IX la sfarsitul paginii sunt variante dar pt. bilingv. nu stiu daca este la fel la intensiv (sunt destul de grele) -------------------- Everything is possible if you believe in yourself
Boboaca la Colegiul National Mihai Eminescu Iasi Profilul: mate-info bilingv engleza |
| kryp |
Trimis: 21 Feb 2010, 03:42 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.495 Înscris: 8 Mar 09 |
De-obicei bilingvul este suficient si necesar si la intensive...
-------------------- Rocku' sfinteste locu'.
Sunt membru al TAGOTAGC Colegiul National "Mihai Viteazul" Bucuresti, matematica-informatica engleza intensiv Give me the liberty to know, to utter, and to argue freely according to conscience, above all liberties. |
| verona |
Trimis: 21 Feb 2010, 07:05 PM
|
||
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 3.269 Înscris: 15 Jul 04 |
wrong... necesar - nu este. poti alege optiunea respectiva, chiar daca nu ai testul de limba dat. si nici suficient. chiar daca ai luat testul de limba din iunie, dar media ta nu este destul de mare, poti sa nu mai prinzi loc pt ca altii, chiar daca nu au acest test dat, pot sa intre inaintea ta la respectiva optiune. este insa un avantaj, mai ales ca observ ca in fiecare an il dau tot mai multi elevi.... adica, cu testul de limba dat, poti alege si bilingve, sau, daca nu vrei, alegi optiuni simple, care au si intensiv, si daca esti admis la profilul respectiv, intri in clasa de intensiv fara alt examen, inaintea altora care il vor da local (adica la liceul respectiv). |
||
| kryp |
Trimis: 21 Feb 2010, 08:24 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.495 Înscris: 8 Mar 09 |
Este necesar in unele locuri(cel putin).
La Viteazu spre exemplu nu poti fara intra fara bilingv, desi nu conteaza nota luata. -------------------- Rocku' sfinteste locu'.
Sunt membru al TAGOTAGC Colegiul National "Mihai Viteazul" Bucuresti, matematica-informatica engleza intensiv Give me the liberty to know, to utter, and to argue freely according to conscience, above all liberties. |
| verona |
Trimis: 21 Feb 2010, 11:11 PM
|
||
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 3.269 Înscris: 15 Jul 04 |
nu inteleg, kryp mishu nu are bilingv, ci doar intensiv... (banuiesc ca o parte din cele 7-8 clase care revin pe an la m i) deci, poti pune optiunea respectiva si fara testul dat daca intri, pe baza mediei de admitere, esti bun intrat. Clasa de intensiv eng, banuiesc ca e vb doar de una, se completeaza cu cei care au testul dat, dar, daca raman locuri, mishu trebuie sa organizeze un test local... dar intri si fara testul de bilingv!... Si - de regula - nu se prea completa clasa de intensiv doar cu cei care dadusera bilingvul pe de alta parte, se pare ca intr-adevar anul trecut toata lumea a dat intr-o frenezie testul de bv, pe principiul ca nu strica |
||
| kryp |
Trimis: 22 Feb 2010, 09:30 AM
|
Intri la mi oricum....doar ca nu poti intra la intensiv daca nu ai bilingvul(esti trimis la simplu)...si daca exista mai multe locuri decat cereri, nu se da examen, se iau copiii in ordinea mediilor...
-------------------- Rocku' sfinteste locu'.
| Lady Rúna |
Trimis: 22 Feb 2010, 10:22 PM
|
||||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.204 Înscris: 3 Jun 08 |
modestia ta ne darama -------------------- "Every thawing heart plays your theme with care..." ![]() - Jeff Buckley Part of TAGOTAGC*
|
||||
![]() |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|