| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| espac69 |
Trimis: 30 Sep 2010, 09:41 AM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 78 Înscris: 14 Nov 07 |
va rog din suflet sa-mi trimita cine are ordinul de minustru prin care postul de secretar a fost asimilat ca personal didactic auxiliar, pentru ca Universitatea tehnica din Cluj-napoca nu vrea sa-mi recunoasca statutul si nu vrea sa asigure cazarea fiului meu in caminul studentesc gratuit. motivul: conform L.128/1997 postul de secretara nu este cuprins la personal didactic auxiliar........Pana anul trecut fiul meu a beneficiat de gratuitate, de anul acesta nu......Help mi plizzzzzzzzzzzzzzz
|
| eu-mirandolina |
Trimis: 30 Sep 2010, 11:07 AM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.054 Înscris: 20 Apr 07 |
Pentru espac69-OG nr.15/2008 care cuprinde in anexe pentru salarizare si functiile didactice auxiliare.Daca va regasiti ca incadrare cu statutul de secretar III,II,I IA....cu studii medii (M) sau superioare(S) atunci este clar ca postul pe care lucrati este didactic auxiliar.Atentie insa ca exista si secretare cu statut de personal nedidactic.Vedeti in statul de functii care este titulatura exacta a functiei pe care o ocupati.
|
| espac69 |
Trimis: 30 Sep 2010, 01:19 PM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 78 Înscris: 14 Nov 07 |
daca o iei asha...korekt. de la oficiul juridic de la universitate mi s-a raspuns ka nu ma regasesk in art.6 din l.128/1997
|
| eu-mirandolina |
Trimis: 30 Sep 2010, 01:57 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.054 Înscris: 20 Apr 07 |
Imi pare rau dar cred ca este rea voință.In mod normal adeverința eliberată de unitatea de învățământ este un act.
|
| lylypapiu |
Trimis: 1 Oct 2010, 07:33 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 473 Înscris: 21 Sep 06 |
Buna. Sper sa te ajute mesajul meu.
Fișier atașat ( Număr de descărcări: 459 )
omec4847_2004_echivalare_contabi_functie_auxiliara.pdf |
| lylypapiu |
Trimis: 1 Oct 2010, 07:34 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 473 Înscris: 21 Sep 06 |
|
| lylypapiu |
Trimis: 1 Oct 2010, 07:34 PM
|
|
|
| Olena Vladescu |
Trimis: 2 Oct 2010, 02:31 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 484 Înscris: 13 Mar 10 |
Eu am copilul in anul III la "Cuza" si am platit in fiecare an caminul, mi s-a spus ca nu sunt "didactic de predare", am incercat ceva cu liderul de sindicat ... dar s-a plictisit de problema mea, asa ca platesc si anul acesta....
|
| llena |
Trimis: 2 Oct 2010, 05:18 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 283 Înscris: 2 Mar 09 |
da,numai adeverinte de didactic vor la facultati
|
| tulceanul |
Trimis: 4 Oct 2010, 11:29 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 23 Înscris: 20 Jun 10 |
conform art. 1 din statut personalul didactic auxiliar este personal didactic. personalul didactic de predare este personal didactic. art. 6 elimina din continut cuvantul " de predare " la functiile didactice de predare si ,de aici, toti rauvoitorii asimileaza notiunea de personal didactic numai cu profesorii si invatatorii ( de predare ).statutul personalului didactic se refera la profesorii,invatatori,pedagogi.bibliotecari....inspectorul sef de la inspectoratul judetean nu este personal didactic ? este . personal didactic de conducere.solicit de un an de zile la minister un raspuns autorizat daca pedagogul scolar este personal didactic si nu am primit raspuns. de acum le trimit in fiecare saptamana scrisori pana primesc un raspuns.
|
| espac69 |
Trimis: 5 Oct 2010, 10:44 AM
|
|
conform statutului, personalul didactic se imparte in personal didactic de predare, de conducere si indrumare si auxiliar....deci, avem dreptul sa beneficiem de toate drepturile prevazute in statut pentru PERSONAL DIDACTIC.insa se pare ca si liderii de sindicat tin partea numai [profesorilor, invatatorilor,maistrilor, etc....uita ka suntem si noi akolo si avem drepturi, pe care multa lume nu ni le respecta...Din Pacate...oricum va multumesc pentru raspunsuri, adresa din 1998 am gasit-o si eu in arhiva mea, si am sa dau univeristatea tehnica din cluj in judecata daca numi acorda gratuitatea la cazare...Se pare ca instanta rezolva totul in favoarea "angajatului".
|
| j.lacra |
Trimis: 5 Oct 2010, 02:04 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 464 Înscris: 22 Jun 10 |
Si eu sunt in aceeasi situatie. Sunt administrator financiar si fiica mea este studenta in anul II la Constructii la Iasi. Nici anul trecut si nici acum nu mi se recunoaste statutul de personal didactic. Am cerut raspuns scris si mi s/a spus ca nu sunt cadru didactic. Am argumentat ca in statut scrie clar "copiii personalului didactic beneficiaza....", iar statutul se aplica nu numai cadrelor didactice. Mai mult in acelasi articol 108 la pct 1 scrie
In ceea ce priveste liderii de sindicat, ce sa spun? Am citit contractul de munca la nivel de judet si ce credeti? Scrie negru pe alb "copiii cadrelor didactice....." in loc de copiii personalului didactic. Daca nici ei nu respecta legea.... |
| marisara |
Trimis: 6 Oct 2010, 08:03 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 49 Înscris: 27 Jan 10 |
Si eu am avut probleme de acest gen. Fetita mea a fost studenta la ubb cluj si 2 ani din cei 4 a beneficiat de acest avantaj, adica de adeverinta ca sunt cadru didactic auxiliar, adeverinta vizata de ISJ. Prima data nu s-a aprobat dar dupa ce am depus contestatie la decan am primit raspuns favorabil. Sper sa reusesti si tu!
|
| tulceanul |
Trimis: 28 Oct 2010, 05:05 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 23 Înscris: 20 Jun 10 |
gata.s-a legiferat. personalul didactic auxiliar nu este personal didactic .copii acestora nu mai beneficiaza de aceste drepturi. asa spune noua lege a educatiti. clar.
|
| pufulici2010 |
Trimis: 29 Oct 2010, 10:56 AM
|
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 29 Oct 10 |
Buna ziua! sunt pt prima oara pe aici si sper sa fiu utila
In ordin MEN 3522/30.03.2000 privind aprobarea fiselor postului si fiselor de evaluare a pers didactic si didactic auxiliar din inv preuniv la art. 1 lit. b "functii didactice auxiliare : bibliotecar, documentarist, redactor.... coregraf si secretar, secretar-sef" |
| espac69 |
Trimis: 29 Oct 2010, 11:20 AM
|
|
din pacate tulceanu are dreptate..asa se pare ca noi, pesonalul didactic auxiliar nu mai avem dreptul de a necaza copii gratuit la facultate, pentru ca nu suntem personal didactic in activitate...bine ca muncim de zeci de ani in invatamant si suportam toate [***]urile tuturor "profesorilor" care habar n-au sa=si predea orele..
|
![]() |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|