| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
| Pagini: (10) 1 2 [3] 4 5 ... Ultimul » ( Primul mesaj necitit ) | ![]() |
| ileana_ciolan |
Trimis: 25 Mar 2011, 12:54 AM
|
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 25 Mar 11 |
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati.nu am materiale sa invat pt titularizare -educatoare.este prima data cand dau si nu am dupa ce sa invat.v-as fi recunoscatoare sad.gif adresa este ileana_ciolan@yahoo.com
Nu pot sa descarc pdf-urile de mai sus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| DUMB |
Trimis: 9 Apr 2011, 02:25 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 9 Înscris: 9 Apr 11 |
Se da literatura pentru copii anul acesta???. Eu nu vad in programa.
|
| byamarya |
Trimis: 14 Apr 2011, 10:27 AM
|
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 3 Înscris: 20 Mar 11 |
Buna seara!Am o nelamurire la poezie ce invatam,ca s-a schimbat fata de programa de anul trecut acum in programa avem poezia romantica si moderna.Asta inseamna ca nu se mai merge pe poeziile de anul trecut?
SI DACA ARE CINEVA AMABILITATEA IL ROG SA-MI TRIMITA SI MIE MATERIALE DE STUDIU PE ADRESA bascoveanu_ionela@yahoo.com. Va multumesc si astept un raspuns! Va rog mult sa-mi raspundeti la intrebare. |
| annyC |
Trimis: 23 May 2011, 09:14 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 24 Nov 09 |
Buna seara! Stie cineva dupa ce programa se da titularizarea anul acesta ca cei de la ISMB3 nu stiu? Iar in noua programa nu exista literatura pentru copii. Voi cam din ce invatati?
|
| ileanad |
Trimis: 28 May 2011, 04:39 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 13 Înscris: 28 May 11 |
Dupa noua programa am vazut ca nu mai avem lirica populara.
Proza - specii narative: basmul cult, povestirea, nuvela, romanul. Poezia: poezia romantică, poezia modernă. Dramaturgia - specii ale genului dramatic: comedia, drama. Cam atat la literatura. |
| annyC |
Trimis: 1 Jun 2011, 08:16 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 24 Nov 09 |
Nu mai invata nimeni? Pe unde sunteti cu materia? Ce poezii invatati?
|
| ileanad |
Trimis: 4 Jun 2011, 11:34 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 13 Înscris: 28 May 11 |
Are cineva materiale la pedagogie prescolara?E-mail:ileana.didu.Daca se poate sa-mi trimiteti si mie ceva materiale..
Fișier atașat ( Număr de descărcări: 709 )
Jocul_ielelor.doc |
| lily1981 |
Trimis: 4 Jun 2011, 03:57 PM
|
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 4 Înscris: 30 Apr 11 |
as dori si eu materiale pentru pedagogie prescolara...va multumesc
adresa mea de mail este lilydrm@yahoo.com |
| florent |
Trimis: 6 Jun 2011, 09:36 AM
|
||
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 20 Înscris: 10 Mar 11 |
buna ! Si eu am nevoie de materiale /pedagogie prescolara -ed timpurie ,daca intri in posesia lor te rog trimite si mie... deliuta06@yahoo.com. Multumesc anticipat! |
||
| mariachisar |
Trimis: 15 Jun 2011, 10:15 PM
|
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 15 Jun 11 |
Va rog, cine poate, sa-mi trimita materialul de pe care sa invat pt titularizare educatoare.
|
| crush_verrr |
Trimis: 16 Jun 2011, 09:34 PM
|
||
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 16 Jun 11 |
buna. si eu vreau sa dau titularizarea la educatoare si chiar dak e cam tarziu...as dori sa imi dati va rog din suflet materiale.. pe adresa crush_verrr@yahoo.com, pe mail sau messenger,nu conteaza..sunt disperata si in criza de timp... am avut anul acesta si licenta si sesiunea...si...abea am terminat cu ele si trebuie sa ma apuc de invatat mai bine pt titularizare. astept orice mic ajutor ci bratele deschise.. va mutlumesc anticipat |
||
| crush_verrr |
Trimis: 16 Jun 2011, 09:36 PM
|
||
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 16 Jun 11 |
mona_alx...te rog din suflet,am vazut ca ai ceva materiale pentru titularizare, da-mi-le si mie.fa un efort te rog si ajuta-ma,sunt in pana de timp si e siprima data cand dau titularizarea si nu prea stiu de ce sa ma apuc... adresa mea de mail/mess este crush_verrr@yahoo.com o seara placuta Acest mesaj a fost modificat de către crush_verrr la data 16 Jun 2011, 09:37 PM |
||
| ppepsidew |
Trimis: 17 Jun 2011, 11:05 AM
|
||||
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 17 Jun 11 |
Buna ziua. Daca nu va suparati as vrea si eu materialele necesare examenului de titularizare. Adresa de mail ppepsidew@yahoo.com va sunt tare recunoscator |
||||
| .com |
Trimis: 17 Jun 2011, 11:27 AM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 435 Înscris: 23 Jul 09 |
Slava Domnului, programa s-a modificat, da! Era deosebit de plictisitoare si mediocra cea de pana acum, chiar ma gandeam cu groaza cum ma apuc sa "diger" vasta gama de poezii de gradinita si, mai mult, cum se asteapta cineva sa redactez o analiza literara catusi de putin coerenta si demna pe baza lor. Acum, cu noile modificari, literatura se aseamana cu cea de la examenul pentru invatatori. Deci programa valabila pe 2011 este cea care se gaseste si pe site-ul ISMB3 si pe care o atasez aici.
Acest mesaj a fost modificat de către .com la data 17 Jun 2011, 11:28 AM Fișier atașat ( Număr de descărcări: 1002 )
educatoare.pdf |
| leea09 |
Trimis: 18 Jun 2011, 02:15 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 9 Jun 11 |
as vrea sa va rog frumos daca imputeti trimite si mie materialele pt titularizare educatoare. merg pt prima data anul acesta. va multumesc mult
adresa mea este corne_raul@yahoo.com |
| didi29 |
Trimis: 19 Jun 2011, 07:53 AM
|
||
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 3 Înscris: 18 Jun 11 |
Pentru pedagogie prescolara PEDAGOGIA PREȘCOLARĂ ȘI A ȘCOLARITĂȚII MICI DE RODICA MARIANA NICULESCU www.RegieLive.ro iar pentru Limba si literatura romana de pe : My Webpage |
||
| DUMB |
Trimis: 19 Jun 2011, 10:43 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 9 Înscris: 9 Apr 11 |
As avea nevoie de materiale pentru poezia romantica si moderna, daca aveti. Va multumesc
|
| mona_alx |
Trimis: 20 Jun 2011, 11:36 AM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 566 Înscris: 15 Feb 10 |
O sa caut materialele si chiar astazi vi le voi trimite.Din pacate am cateva carti in format electronic, dar care sunt prea mari pentru a se putea trimite pe e-mail.
Programa s-a mai schimbat de anul trecut, cand am sutinut eu examenul de titularizare, asa ca va trebui sa selectati putin materialele pe care vi le voi trimite.Sper sa va fie de ajutor.Multa bafta!!! -------------------- |
| ppepsidew |
Trimis: 22 Jun 2011, 03:33 PM
|
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 17 Jun 11 |
Cine stie cam ce poezi ar trebui sa invatam(pt Eminesc, Arghezi, Alecsandri,Stanescu) pentru titularizare,daca are cineva as vrea si eu materialele de pe care sa invat adresa de mail ppepsidew@yahoo.com
|
| rod2011 |
Trimis: 22 Jun 2011, 05:50 PM
|
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 22 Jun 11 |
Nu merge sa downloadez programa noua pentru titularizare atasata mai sus , se poate sa imi trimiteti pe mail documentul?
catana_r@yahoo.com Va Multumesc. |
| petronela...e22 |
Trimis: 23 Jun 2011, 01:29 AM
|
||
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 44 Înscris: 11 May 11 |
Cartea "Elemente de didactica a activitatilor de educare a limbajului (etapa prescolaritatii)"- Angelica Hobjila este tot ce ti trebuie in ceea ce priveste metodica, e foarte bine structurata, eu as pune in bibliografia pt metodica numai aceasta carte |
||
| petronela...e22 |
Trimis: 23 Jun 2011, 01:41 AM
|
||
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 44 Înscris: 11 May 11 |
programa editata anu trecut care e valabila anul acesta, in 2011 este cea atasata aici[COLOR=blue] Fișier atașat ( Număr de descărcări: 343 )
programa_valabila_in_2011.pdf |
||
| amihaelaa |
Trimis: 23 Jun 2011, 10:29 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 21 Înscris: 11 May 11 |
as vrea sa va rog frumos daca imputeti trimite si mie materialele pt titularizare educatoare. merg pt prima data anul acesta. va multumesc mult
adresa mea de mail: amihaelaa@gmail.com |
| danyla76 |
Trimis: 25 Jun 2011, 02:37 PM
|
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 25 Jun 11 |
Vă rog frumos cine ma poate ajuta si pe mine cu materiale ptr.titularizare educatori.Este prima oara când dau examen si nu prea am materiale.Adresa mea de e-mail este:d.danyla@yahoo.com.
|
| danyla76 |
Trimis: 25 Jun 2011, 03:03 PM
|
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 25 Jun 11 |
Vă rog frumos cine ma poate ajuta si pe mine cu materiale ptr.titularizare educatori.Este prima oara când dau examen si nu prea am materiale.Adresa mea de e-mail este:d.danyla@yahoo.com.Va mulumesc.
|
Pagini: (10) 1 2 [3] 4 5 ... Ultimul » |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|