Reședință - Portal SEI Portalul educațional SEI  Admitere Admitere Bacalaureat Bacalaureat Titularizare Titularizare Euro 200 Euro 200 Bani de Liceu Bani de Liceu
Găzduire WEB pentru școli și licee Găzduire WEB pentru școli, licee și instituții educaționale Dictionare online Dicționare online Subiecte examene naționale "2007-2008" Subiecte examene naționale "2007-2008"
Subiecte examene naționale începând cu 2002 Subiecte examene naționale începând cu 2002 .campion .campion
SIVECO Romania  Ministerul Educației și Cercetării  Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

> EduSal, .Utiliz.progr. pt. 2 ,3...scoli si copierea lui
popescu_stn
Trimis: 19 Apr 2011, 06:09 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 12
Înscris: 13 Apr 11


PT 2 SAU MAI MULTE UNITATI PE ACELASI PC:
1. O data programul Edusal instalat pe un calculator, in My Computer, C: , se creeaza automat un folder “C:\Edusal\”. Dupa ce ai lucrat unitatea 1 in Edusal, intri in My Computer, in C:, si la folderul “Edusal” faci click dreapta cu mouse-ul si il redenumesti “Edusal1”. Pe urma, pentru unitatea 1 deschizi aplicatia Edusal numai din folderul redenumit.
2. Pt unitatea 2 – trebuie sa reinstalezi programul Edusal in aceeasi ordine ca prima data (NetFramework 3.5, SSCERuntime x 86, Report Viewer si Edusal v. 1.5). Pt fiecare in parte, daca te intreaba, alegi “Repair”. ATENTIE!!!! Acest pas se face numai dupa redenumirea descrisa mai sus!
Dupa finalizarea instalarii, te duci in My Computer si in C: o sa gasesti un nou folder “C:\Edusal\”. Faci click dreapta pe el si il redenumesti “Edusal2”. Pt unitatea 2 deschizi aplicatia numai din folderul acesta.
Tot asa pt alte unitati…..(ca la pct 2).

PT RECUPERARE DATE
Pt recuperarea datelor introduse déjà, intri in My Computer, in folderul Edusal al unitatii dorite (de exemplu C:\Edusal 1\), cauti un fisier numit “stat.sdf” si il stergi; tot aici gasesti folderul “Backup” – il deschizi cu dublu click si de acolo copiezi fisierul cel mai recent (de ex stat.sdf_04182011);
Te duci din nou in folderul C:\Edusal1\ ,dai “Paste” si pe urma faci click dreapta pe el si il redenumesti „stat.sdf” . Si gataa………

PT MUTARE DATE IN ALT CALCULATOR
In calculatorul in care ai lucrat unitatea pe care vrei sa o muti, intri in C:\Edusal\ si copiezi pe un stick fisierul stat.sdf si folderul “Backup”. Te duci cu stickul la calculatorul in care vrei sa muti datele, intri in C:\Edusal\, stergi fisierul stat.sdf si folderul “Backup” de acolo si le copiezi pe cele de pe stick. Acum daca lansezi aplicatia din folderul Edusal ar trebui sa mearga….
Mesaj personal
Top
0 utilizator(i) citesc acest subiect (0 vizitatori și 0 utilizatori anonimi)
0 utilizator(i):

Opțiuni Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

 

 
  © 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved