Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
gabriela_dr |
Trimis: 6 Apr 2012, 07:48 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 167 Înscris: 14 Mar 09 ![]() |
Ce se poate face in situatia in care am pierdut foaia matricola si prin urmare nu am cum sa o legalizez pentru depunerea la dosarul de titularizare? Am doar o copie xerox dupa o alta copie legalizata. Pentru duplicat am inteles ca dureaza 30 de zile si nu m-as incadra in timp. Exista vreo varianta de a mi se aproba dosarul in situatia asta?
|
alenig |
Trimis: 6 Apr 2012, 07:54 PM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.208 Înscris: 19 May 04 ![]() |
Va sfatuiesc sa mergeti la centrul de examen / unitatea scolara centru de examen si sa vorbiti cu presedintele comisiei de organizare si desfasurare a examenului si explicatii situatia. Dati o declaratie, pe propia raspundere ca, pana la proba orala / practica a examenului, va angajati sa va completati dosarul cu foaia matricola legalizata- lipsa. Eventual, lasati copia dupa foaia matricola la dosar si incepeti rapid demersurile de eliberare a unui duplicat. Urmeaza etapele de validare a fisei de inscriere apoi , pana in 8 iunie , probele orale/ practice. Pana atunci aveti deja duplicatul! Acest mesaj a fost modificat de către alenig la data 6 Apr 2012, 07:56 PM -------------------- "Învățătura îți dă lumină dar nu te înalți decât prin caracter." ~(Ov.Denusianu)~
|
||
gabriela_dr |
Trimis: 6 Apr 2012, 07:59 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 167 Înscris: 14 Mar 09 ![]() |
Multumesc mult pentru indrumare!!!
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|