| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| 1mai |
Trimis: 30 May 2012, 05:31 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 48 Înscris: 18 May 04 |
RECTIFIC PROBLEMA CARE EXISTA LA INTRODUCEREA PUNCTAJULUI LA DIGITALE:
NU SE POATE INTRODUCE PUNCTAJUL LA DIGITALE CORESPUNZATOR NIVELULUI DE COMPETENTA, DEOARECE IN 2010 ERA UN PUNCTAJ PENTRU UN NIVEL, IN 2011 S-AU SCHIMBAT PUNCTAJUL SI NIVELUL. |
| Daniel Onose |
Trimis: 31 May 2012, 07:47 AM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 76 Înscris: 21 Sep 05 |
Aceeasi problema!
|
| Sorin Țolea |
Trimis: 5 Jun 2012, 08:37 AM
|
|
SIVECO Romania ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: SIVECO Romania Mesaje: 3.878 Înscris: 20 Mar 06 |
Punctajul se introduce doar pentru cei care sustin aceste competente in acest an.
Pentru cei din sesiuni anterioare se bifeaza ca Recunoscut un anumit nivel iar punctajul ramane 0. -------------------- Sorin Țolea
SIVECO Romania |
| johncglro |
Trimis: 6 Jun 2012, 01:59 PM
|
|
Unregistered |
nu era mai bine sa scoateti restrictia si sa apara in catalogul final si punctajele?
|
|
|
| dinussos |
Trimis: 6 Jun 2012, 04:02 PM
|
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 11 Jun 10 |
Unii dintre noi mai suntem si profesori ori orele nu s-au terminat, inca. Crezi ca ai prea mult timp la dispozitie ca sa introduci punctajele si calificativele la seriile anterioare ? In plus, odata ce elevii au primit diplomele de competente, competente la care nu se poate pica, de ce ar mai trebui trecute si punctajele ? Mai ales ca nici baremele nu mai sunt aceleasi.
|
| johnc |
Trimis: 7 Jun 2012, 10:28 AM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 216 Înscris: 1 May 02 |
daca nu ai timp, nu trebuia sa te bagi in chestia asta. deci pana la urma, se scoate validarea sau nu? eu am pus punctajele si am 5 elevi in situatia asta.
-------------------- Cu stima,
ing. dipl. Ionut Constantinescu inginer de sistem admin@radu-negru.ro Colegiul Tehnic Radu Negru Galati |
| Sorin Țolea |
Trimis: 7 Jun 2012, 12:26 PM
|
||
|
SIVECO Romania ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: SIVECO Romania Mesaje: 3.878 Înscris: 20 Mar 06 |
Punctajele se introduc doar pentru cei care sustin proba in aceasta sesiune. -------------------- Sorin Țolea
SIVECO Romania |
||
| Madhu |
Trimis: 23 Jun 2012, 09:28 PM
|
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 2 Înscris: 23 Jun 12 |
sunt din promotia 2008-2009 si am cazut examenul de bac la materia matematicala restul materiilor am trecut. atunci nu era proba de competente digitale, doar o intrebare am ... pot sa ma inscriu la sesiunea din toamna si sa dau examenul doar la competente si la materia cazuta, matematica?
|
| Sorin Țolea |
Trimis: 24 Jun 2012, 04:32 PM
|
||
|
DA. -------------------- Sorin Țolea
SIVECO Romania |
||
| RatAdmin |
Trimis: 25 Jun 2012, 12:45 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 54 Înscris: 28 Apr 05 |
va rog sa imi spuneti care sunt calificativele corecte, punctajul pentru fiecere nivel pt competentele digitale.
multumesc. Acest mesaj a fost modificat de către RatAdmin la data 25 Jun 2012, 12:47 PM -------------------- |
| Sorin Țolea |
Trimis: 25 Jun 2012, 01:00 PM
|
||
|
Gasiti raspuns aici. -------------------- Sorin Țolea
SIVECO Romania |
||
![]() |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|