| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
| Pagini: (2) [1] 2 ( Primul mesaj necitit ) | ![]() |
| AdrianAngheloiu |
Trimis: 3 Aug 2012, 02:15 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 15 Jul 12 |
Am primit fisa de (auto)evaluare de la scoala si am niste probleme cu abrevierile. As ruga pe cineva sa mi le detalieze pe urmatoarele:
- PIP. - PRI. - CDL. - CDS. - CEAC. Va multumesc anticipat pentru intelegere si ajutor. |
| meli_melisa |
Trimis: 3 Aug 2012, 02:31 PM
|
||
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 123 Înscris: 20 Jul 09 |
CEAC=Comisia pentru evaluare și asigurare a calității CDS/ CDL= Curriculum la decizia scolii/liceului |
||
| lillya |
Trimis: 3 Aug 2012, 02:40 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 577 Înscris: 10 Jan 07 |
PIP - plan de interventie personalizat
|
| Narcisa_prof |
Trimis: 3 Aug 2012, 06:56 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 275 Înscris: 16 Jul 12 |
PRI = ? Plan remedial individual
FIȘĂ DE INTERVENȚIE INDIVIDUALĂ-PLAN REMEDIAL 3. Activități posibile pentru focusarea intervenției remediale: recuperarea cunostintelor/competențelor fundamentale, dezvoltarea unui limbaj științific corespunzător, îmbunătățirea atenției, percepției, capacității de a realiza corelații, dezvoltarea abilităților de invățare PLAN REMEDIAL INDIVIDUAL (model de fișă) Unitatea școlară: Disciplina: Clasa: Profesor: Numele și prenumele elevului Deficiențe semnalate (competențe generale/specifice) Activități remediale propuse: Programul de remediere (nr. de ore allocate) Rezultate obținute (vizibile în fișa de progres) |
| docx |
Trimis: 3 Aug 2012, 07:11 PM
|
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7.962 Înscris: 7 Sep 08 |
CDL e curriculum de dezvoltare locala, e legat de specificul/ profilul scolii si n-are nimic de-a face cu CDS.
|
| Right |
Trimis: 4 Aug 2012, 08:07 AM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 193 Înscris: 3 Apr 09 |
Imi cer scuze daca deviez putin subiectul dar as avea si eu o intrebare cu privire la fisa de autoevaluare a cadrului didactic. Se va realiza dupa modelul de la Minister sau cum se procedeaza ? Pana la 15 august se prezinta Scolii raportul cu documentele aferente, nu-i asa ? Multumesc.
|
| Narcisa_prof |
Trimis: 4 Aug 2012, 08:48 AM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 275 Înscris: 16 Jul 12 |
Din pacate nici noi nu am primit fisa cu indicatorii de performanta! Documentele justificative se ataseaza NUMAI daca solicita directorul/CA.
Am atasat (desi mai este pe forum si documentul)!! Acest mesaj a fost modificat de către Narcisa_prof la data 4 Aug 2012, 08:48 AM Fișier atașat ( Număr de descărcări: 525 )
monitorul_oficial824bis_2011_6143_evaluarea_cadrelor.pdf |
| Narcisa_prof |
Trimis: 4 Aug 2012, 08:49 AM
|
|
| profurobocop |
Trimis: 5 Aug 2012, 07:36 PM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 94 Înscris: 10 Sep 09 |
Daca scoala nu a stabilit inca indicatorii de performanta, ce fisa de autoevaluare mai depun?
Cea din OMECTS 6143 nu este completa. Indicatorii de performanta ar trebui stabiliti de director in colaborare cu responsabilii comisiilor metodice. Stiu insa ca pana la 15 august, conform OMECTS 6143, am obligatia de a depune fisa de autoevaluare impreuna cu raportul de activitate, insa scoala nu imi poate pune la dispozitie fisa de autoevaluare deoarece nu au stabilit indicatorii de performanta. Ce e de facut in acest caz? |
| atomic |
Trimis: 5 Aug 2012, 07:48 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 2.026 Înscris: 15 Jun 05 |
ce se intampla daca un cadru didactic nu depune fisa de autoevaluare?
|
| 1q1q1q |
Trimis: 5 Aug 2012, 08:43 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5.112 Înscris: 13 Nov 03 |
O trimiteti prin fax sau mail.
-------------------- Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi !!!
|
| ady@p |
Trimis: 6 Aug 2012, 06:54 AM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 138 Înscris: 15 Mar 08 |
daca am avut ore la 2 scoli: 14 +4 .
eu am depus fisa de autoevaluare la scoala cu 14 ore, trebuie sa depun si la scoala cu 4 ore? |
| Narcisa_prof |
Trimis: 6 Aug 2012, 08:05 AM
|
||
Si noi suntem in aceasta situatie ! Eu mi-am facut raportul dupa fisa din monitor, il depun la termen , cu fisa respectiva. Directiunea sa fie sanatoasa! cred ca in 1 septembrie ne vor da o fisa de pe internet (!!!!!!!) ca sunt destule. Daca sunt probleme o sa refac totul (mare diferenta nu poate fi...) Vina nu imi apartine !!!!!!!!! |
||
| cliolee |
Trimis: 6 Aug 2012, 11:48 AM
|
||
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 70 Înscris: 1 May 12 |
Eu am 2 ore intr-o scoala (nevoia de a-mi completa norma). Si da, trebuie sigur depusa fisa si acolo. O placere, recunosc. In plus, sunt uimita de diversitatea indicatorilor de performanta. Exemple, exemple: 3 puncte pentru atragerea elevilor pentru inscrierea la clasa I sau pregatitoare (cu dovezi!) (acelasi domeniu, acelasi criteriu de performanta) 2 puncte pentru promovarea ofertei educationale prin activitati scolare si extrascolare Altele mai pot cuprinde punctaje pentru colegialitate. Si tot asa, si tot asa pana ajungem la o concluzie simpla. Unele unitati au stabilit punctaje extrem de riguroase, in timp ce altele au ales sa fie mai maleabile in acordarea calificativelor. Sa nu ne riscam sa ne imaginam ca scolile cu fise imposibile sunt in topul institutiilor scolare, iar celelalte se scalda in necunoastere. -------------------- ![]() |
||
| atomic |
Trimis: 6 Aug 2012, 12:45 PM
|
||
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 2.026 Înscris: 15 Jun 05 |
nu vrea sa depuna fisa ....? |
||
| Narcisa_prof |
Trimis: 6 Aug 2012, 02:19 PM
|
||||
1q1q1q glumeste iar !!!!!!!!!! Acest mesaj a fost modificat de către Kótai Csaba la data 6 Aug 2012, 10:14 PM |
||||
| adria_m |
Trimis: 6 Aug 2012, 02:22 PM
|
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 11.111 Înscris: 17 Mar 10 |
Noi am depus rapoartele si fisele inainte de a pleca in concediu.
-------------------- ------------------------------------------------------------------------
”GHIOZDANUL INVATATORULUI” ------------------------------------------------------------------------ ***Va recomand!!!*** ----------------------------------------------------------------------- D-le ministru, Va rog respectuos ca in septembrie, in loc de 28 de tablete pentru elevi, sa-mi trimiteti o tabla interactiva. Va multumesc anticipat! ------------------------------------------------------------------------ |
| Narcisa_prof |
Trimis: 6 Aug 2012, 02:30 PM
|
||
Bravo voua! Anul scolar se incheie totusi pe 31 august, era Ok daca primeam fisa de evaluare si apoi aveam timp si de raport. Cert este ca nu poate sa ne traga nimeni de urechi daca nu depunem raportul la timp cata vreme nu am primit aceasta fisa !!!!!!!!!!!!! Se pare ca prea multa constiinciozitate strica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
| profurobocop |
Trimis: 7 Aug 2012, 05:00 PM
|
||||
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 94 Înscris: 10 Sep 09 |
Asa o sa procedez si eu in cazul in care nu o sa fie gata fisa la scoala. Multumesc pentru interventie! |
||||
| yoko70 |
Trimis: 15 Aug 2012, 07:52 AM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6.440 Înscris: 15 Feb 09 |
daca fisa nu i gata nu iti mai bate capul cu ea:)
eu nu depun nicio fisa....si voi avea 100 de puncte directorul+ CA+ aia care raspund de comisii aveau obligatia sa individualizeze fisa de evaluare+ cea a postului dupa ce a aparut metodologia in Monitor nu au facut asta?....100 de puncte!!!:)))) potrivit Codului Civil nicio lege nu retroactiveaza....fisa postului + evaluare trebuie "alcatuita" si "insusita" sub semnatura profilor la inceputul anului scolar ....sau dupa ce a intrat in vigoare in cazul nostru..... asa ca nu ma intreseaza evaluarea.... Acest mesaj a fost modificat de către yoko70 la data 15 Aug 2012, 07:54 AM |
| Maia07 |
Trimis: 15 Aug 2012, 01:40 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 512 Înscris: 11 Jun 12 |
@yoko70
Cine stie pe cine oi mai fi avand si tu prin inspectorate de palavragesti asa sigur. |
| cliolee |
Trimis: 15 Aug 2012, 04:36 PM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 70 Înscris: 1 May 12 |
In primavara s-au dat calificativele partiale. Si am avut o colega care a crezut ca nu e cazul sa-si faca fisa si raportul. Mai tarziu au venit inspectiile si a trebuit sa ne reunim in CP tocmai ca sa-si primeasca ea calificativul. Cu totii am fost foarte bucurosi - intotdeauna e o placere sa participi la CP-uri speciale. Chiar nimeni nu avea nimic altceva de facut
-------------------- ![]() |
| bog.ne |
Trimis: 16 Aug 2012, 11:29 AM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 297 Înscris: 3 Sep 11 |
In aceste conditii, mai are dreptul CA sa taie din cele 100 de puncte, avand in vedere ca nu au spus de ce criterii (indicatori de performanta) vor tine cont la evaluare? Cadrul didactic care si-a acordat punctaj maxim, in asemenea cazuri, cum poate contesta? Sa faca o cerere in care sa specifice faptul ca nu s-a urmat metodologia sau ca nu s-au stabilit indicatorii de performanta sau cum? |
||
| banateanul |
Trimis: 16 Aug 2012, 05:04 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 18 Înscris: 24 Nov 11 |
`In fisa de evaluare exista domeniul nr. 4 care se refera la managementul clasei de elevi. Acestui domeniu îi sunt distribuite 15 puncte. Rezulta faptul ca un profesor care nu are dirigentie, nu mai primeste 15 puncte din totalul de 100. Pentru calificativul de foarte bine, trebuie sa obtina obligatoriu 85 de puncte la celelalte domenii, ceea ce nu este usor, daca nu, imposibil. Este corect?
|
| tyta |
Trimis: 16 Aug 2012, 06:07 PM
|
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 10.606 Înscris: 8 Jul 06 |
Da ce mai e corect in ultima vreme la noi?
Eu, de ex. mi-am depus raportul de activitate impreuna cu o fisa pe care am scos-o de pe aici, de pe edu.ro,ca un formular nu-stiu-care am primit prin ultimele zile de scoala si sa mor daca stiu pe unde l-am pus!, cu punctaj defalcat pe fiecare bucatica de criteriu. Ce sa vezi: zice secretara ca nu e bun. I-am spus ca formularul pe care mi-l inmanase in harmalaia aia generala nu-l mai am. generoasa, mi-a dat ea unul. Si...ce sa vezi? Nici o defalcare, nici un punctaj, numai alea generale, pe capitole. Am intrebat-o cum sa-mi pun punctajul, daca nu e nimic defalcat. A ridicat din umeri. ca urmare, i-am lasat formularul meu, i-am cerut nr. de inregistrare si...dus-am fost. Oi vedea ce si cum la CP. -------------------- Fericirea e atunci cand ceea ce crezi, ceea ce spui si ceea ce faci sunt in armonie. M. Gandhi
http://scoalacreanga.blogspot.com/ http://preluca.blogspot.com/ si inca ceva |
Pagini: (2) [1] 2 |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|