| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
| Pagini: (2) [1] 2 ( Primul mesaj necitit ) | ![]() |
| mrd |
Trimis: 27 Sep 2012, 08:34 PM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 75 Înscris: 28 Jul 10 |
Buna seara!Va rog sa-mi sp.si mie ce concursuri scolare sunt mai faine.Eu am participat cu elevii mei anul trecut(clasa a II-a)la Voinicel,Pro-Scoala,Winners si Cangurul.Poate d-voastra mai stiti altele mai faine.
Va multumesc! |
| badea1990 |
Trimis: 5 Oct 2012, 03:34 PM
|
||
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 482 Înscris: 26 Apr 12 |
Concursul Comper. Eu am participat anul trecut, a fost destul de atractiv pentru elevi si mai este si gratuit. Merita incercat. -------------------- ,,Banul e mare putere, el deschide toate usile si strica toate legile'' - Ioan Slavici
|
||
| albert cristina |
Trimis: 6 Oct 2012, 09:21 AM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 445 Înscris: 3 Aug 09 |
Spune-mi si mie te rog cum sa inscriu elevii la acest concurs...am tot incercat pe site-ul lor dar nu am reusit..doar eu m-am inscris,am primit si un cod..si mai departe nu am reusit sa mai fac nimic..
|
| ioanar53 |
Trimis: 6 Oct 2012, 09:29 AM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 255 Înscris: 3 Oct 09 |
Concursul SMART e f bun, dar e cu taxa. Are subiecte frumoase, premii diverse. Merita!
|
| mrd |
Trimis: 6 Oct 2012, 09:51 AM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 75 Înscris: 28 Jul 10 |
Multumesc pentru raspunsuri!Si eu la concursul Comper nu am reusit.O sa mai incerc si daca reusesc am sa va spun!
|
| nutica41 |
Trimis: 7 Oct 2012, 01:19 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 31 Înscris: 29 May 12 |
Buna ziua.Cat e taxa la concursul Smart?Multumesc.
|
| badea1990 |
Trimis: 8 Oct 2012, 12:42 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 482 Înscris: 26 Apr 12 |
Trebuie sa creati cont pe site-ul comper apoi confirmati crearea contului( veti primi mail ca s-a creat contul). Mai departe este usor. Eu doar ce am inscris elevii.
-------------------- ,,Banul e mare putere, el deschide toate usile si strica toate legile'' - Ioan Slavici
|
| manuela1206 |
Trimis: 8 Oct 2012, 01:28 PM
|
||
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 247 Înscris: 14 Jan 08 |
Formularele de concurs le listati dv. in scoala si apoi le trimiteti? Cine le corecteaza? Daca va rog sa atasati aici niste modele de concurs se poate? As vrea sa -mi fac o idee asupra modului de concepere si dificultate, am clasa I. Va rog mult! |
||
| badea1990 |
Trimis: 8 Oct 2012, 04:01 PM
|
||||
|
Formularele da, le listati dvs. Nu corectati dvs doar completeaza elevii raspunsurile corecte si le trimiteti prin posta, Imediat atasez un model. -------------------- ,,Banul e mare putere, el deschide toate usile si strica toate legile'' - Ioan Slavici
|
||||
| badea1990 |
Trimis: 8 Oct 2012, 04:07 PM
|
|
-------------------- ,,Banul e mare putere, el deschide toate usile si strica toate legile'' - Ioan Slavici
|
| badea1990 |
Trimis: 8 Oct 2012, 04:08 PM
|
|
|
| badea1990 |
Trimis: 8 Oct 2012, 04:09 PM
|
|
|
| lylyana32 |
Trimis: 8 Oct 2012, 06:47 PM
|
||||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 552 Înscris: 2 Aug 10 |
Da, e un concurs dragut, am participat si eu anul trecut, nu stiu insa daca se va si puncta la o eventuala restructurare. In Dolj, doar cateva concursuri se puncteaza (Micul Matematician, Ortografie..., olimpiada de civica...). Anul trecut chiar ne-au atras atentia sa participam numai la concursuri care apar in calendar, daca vrem punctaj! |
||||
| manuela1206 |
Trimis: 8 Oct 2012, 07:13 PM
|
||
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 247 Înscris: 14 Jan 08 |
Multumesc! Cred ca e tarziu pt. anul acesta, vad in regulament ca inscrierea se face cu cel putin 2 luni inainte de prima etapa. |
||
| badea1990 |
Trimis: 8 Oct 2012, 07:53 PM
|
||||
|
Inscrierea se face pana pe 30 noiembrie. Prima proba este pe 12 decembrie. -------------------- ,,Banul e mare putere, el deschide toate usile si strica toate legile'' - Ioan Slavici
|
||||
| albert cristina |
Trimis: 8 Oct 2012, 07:54 PM
|
||||||
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 445 Înscris: 3 Aug 09 |
Nu inteleg de nu s-ar puncta..mai ales ca am vazut ca MECTS este unul dintre organizatori... |
||||||
| badea1990 |
Trimis: 8 Oct 2012, 07:54 PM
|
||||||
|
Concursul acesta apare in calendar, am discutat cu doamna mea inspector despre acest concurs si mi-a zis ca este foarte bun . -------------------- ,,Banul e mare putere, el deschide toate usile si strica toate legile'' - Ioan Slavici
|
||||||
| badea1990 |
Trimis: 8 Oct 2012, 07:55 PM
|
||||||||
|
Corect. -------------------- ,,Banul e mare putere, el deschide toate usile si strica toate legile'' - Ioan Slavici
|
||||||||
| lylyana32 |
Trimis: 8 Oct 2012, 09:42 PM
|
||||||||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 552 Înscris: 2 Aug 10 |
Atunci e perfect! In seara asta am inscris si eu copiii. |
||||||||
| manuela1206 |
|
||||||||||
|
Deci, pe langa inscrierea mea ca mentor, trebuie sa inscriu nominal si fiecare copil participant? In ce sectiune a site-ului? |
||||||||||
| badea1990 |
Trimis: 9 Oct 2012, 01:36 PM
|
|
in sectiunea ,,adaugare elev''
|
| wolfy_iulia |
Trimis: 9 Oct 2012, 03:59 PM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 124 Înscris: 11 Aug 06 |
concursuri pt cls pregatitoare...ce-mi recomandati..tocmai ne-am inscris la Voinicel, altceva??de noi au cam uitat....Comper-ul a uitat de cls pregatitoare?
|
| carmencita2010 |
Trimis: 12 Oct 2012, 08:42 PM
|
||
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 61 Înscris: 2 Jan 10 |
Multumesc! Nu stiam despre acest concurs. Mi se pare interesant. Mi-am creat si eu cont. Ramane sa inscriu fiecare elev. O seara buna tuturor! -------------------- "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."
Gabriel Garcia Marquez |
||
| badea1990 |
Trimis: 13 Oct 2012, 05:01 PM
|
||||
|
Cu placere! -------------------- ,,Banul e mare putere, el deschide toate usile si strica toate legile'' - Ioan Slavici
|
||||
| badea1990 |
Trimis: 15 Oct 2012, 06:45 PM
|
|
La concursul comper se pot inscrie si elevii de la clasa pregatitoare.
|
Pagini: (2) [1] 2 |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|