Reședință - Portal SEI Portalul educațional SEI  Admitere Admitere Bacalaureat Bacalaureat Titularizare Titularizare Euro 200 Euro 200 Bani de Liceu Bani de Liceu
Găzduire WEB pentru școli și licee Găzduire WEB pentru școli, licee și instituții educaționale Dictionare online Dicționare online Subiecte examene naționale "2007-2008" Subiecte examene naționale "2007-2008"
Subiecte examene naționale începând cu 2002 Subiecte examene naționale începând cu 2002 .campion .campion
SIVECO Romania  Ministerul Educației și Cercetării  Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

> Statistica sfarsit de an, Definitie termeni
genulasus
Trimis: 25 May 2006, 07:33 AM


Începător
*

Grup: Members
Mesaje: 2
Înscris: 25 May 06


Lucrez la un program excel de statistica sfarsit de semestru/an scolar.
Ce inseamna (cu exactitate !) nescolarizat, abandon ?
In Regulamentul de organizare si functionare, respectiv alte documente legislative precum legea invatamantului, etc, nu se gaseste raspuns la intrebarile mele.
Daca un elev are media sub 6 la purtare pe un semestru, este declarat corigent in statistici ? Sau, e deajuns ca sa fie considerat repetent ? (se stie ca media anuala sub 6 inseamna direct repetent).
In regulament scrie ca abandon inseamna a nu mai avea drept de reinscriere in invatamantul obligatoriu daca, din cauza absentelor (situatie scolara neincheiata), elevul a depasit cu cel putin 3 ani varsta clasei. Daca este repetent insa din cauza corigentelor de mai mult de 2 ori (si deci si varsta scolara cu 3 ani), mai are dreptul de a repeta clasa (de reinscriere) ?
Cu situatia neincheiata inseamna cel putin o medie neincheiata si cel putin una incheiata, sau este declarat astfel si daca n-are nici-o medie incheiata ?
Aceste intrebari ma zapacesc, nici nu mai pot gandi clar.
Unde as putea gasi un raspuns detaliat la aceste intrebari, caci legile de care am amintit mai sus sunt prea evazive ?
Presupun ca o secretara de scoala, cu reciclarea la zi, ar putea sa-mi dea raspunsuri profesioniste. Deci, astept ajutor de la o minte mai odihnita decat a mea.
Mesaj personal
Top
0 utilizator(i) citesc acest subiect (0 vizitatori și 0 utilizatori anonimi)
0 utilizator(i):

Opțiuni Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

 

 
  © 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved