| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| daniela74 |
Trimis: 1 Jul 2006, 09:18 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 19 Înscris: 29 Jun 06 |
Am cautat subiectele , dar nu le-am gasit
Poate cineva sa ma ajute? Eu nu am sectiunea titularizare pe www.ismb.edu.ro/examene Va rog sa-mi spuneti, e vreo problema la mine? Multumesc! |
| geo_salar |
Trimis: 5 Jul 2006, 08:50 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5 Înscris: 29 Jun 06 |
buna!
iti trimit subiectele, dar cred ca te voi descuraja, deoarece sunt multe si cele de programare sunt grele. sper sa le rezolvi si poate imi trimiti si mie rezolvarile daca poti. bafta multa! (ca avem nevoie) ps: daca astea sunt asa, nici nu vreau sa ma gandesc la cele de la proba scrisa Fișier atașat ( Număr de descărcări: 939 )
Subiecte_propuse_pentru_proba_practica_de_Informatica.zip |
| Alexandra Oprea |
Trimis: 5 Jul 2006, 09:24 AM
|
|
SIVECO România - Technical Support Engineer ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.913 Înscris: 3 Jul 06 |
Stimată doamnă Afzali,
Subiectele și baremele la disciplina informatică date la concursul de titularizare în anii anteriori le puteți găsi aici: http://portal.edu.ro/index.php/articles/c53/?letter=I Mult succes! -------------------- Alexandra Oprea
SIVECO România |
| informy |
Trimis: 5 Jul 2006, 09:29 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 4 Jul 06 |
Vreau si eu subiectele la proba practica la informatica, nu le gasesc.
Va multumesc! |
| Alexandra Oprea |
Trimis: 5 Jul 2006, 09:45 AM
|
|
SIVECO România - Technical Support Engineer ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.913 Înscris: 3 Jul 06 |
Draga Călin,
Subiecte propuse pentru proba practică la disciplina informatică le poți găsi pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului București la adresa: http://www.ismb.edu.ro/noutati.html Mult succes! -------------------- Alexandra Oprea
SIVECO România |
| informy |
Trimis: 5 Jul 2006, 09:49 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 4 Jul 06 |
Va multumesc!
Dar sunt valabile si pentru judetul Iasi? |
| irina_vasiloaea |
Trimis: 5 Jul 2006, 10:27 AM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 61 Înscris: 20 Jun 06 |
Draga Informy,
Nu am auzit sa fie subiecte propuse pentru proba practica in Iasi. Eu am mai dat examenul de titularizare si la proba practica nu a fost greu. Biletul consta in 5 subiecte: 1- un program in pascal sau c++(de dificultate medie) 2-foxpro 3-office 4-sisteme de operare(windows) 5-internet Proba practica e eliminatorie (admis/respins), dar nu e chiar greu. In general se trece. Doar sa nu faci numic la nici un subiect, ceea ce nu prea cred. La examenul scris e mult mai greu. Mult succes si toate cele bune. |
| simonitta |
Trimis: 5 Jul 2006, 01:43 PM
|
||
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 19 Înscris: 30 Jun 04 |
Problemele sunt clasice si nu sunt diferite ca dificultate ca cele pe care profesorul le rezolva la clasa. Succes! -------------------- Simonitta
|
||
![]() |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|