Reședință - Portal SEI Portalul educațional SEI  Admitere Admitere Bacalaureat Bacalaureat Titularizare Titularizare Euro 200 Euro 200 Bani de Liceu Bani de Liceu
Găzduire WEB pentru școli și licee Găzduire WEB pentru școli, licee și instituții educaționale Dictionare online Dicționare online Subiecte examene naționale "2007-2008" Subiecte examene naționale "2007-2008"
Subiecte examene naționale începând cu 2002 Subiecte examene naționale începând cu 2002 .campion .campion
SIVECO Romania  Ministerul Educației și CercetăriiPagini: (2) 1 2  ( Primul mesaj necitit ) Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

> Marea Minciuna..., Minciuna cu furtul subiectelor de la capacitate si bacalaureat...
vox_clamantis_in_deserto
Trimis: 14 Jul 2006, 07:31 AM


Începător
*

Grup: Members
Mesaje: 3
Înscris: 14 Jul 06


Daca tot s-a deschis subiectul... Haideti sa ne imaginam ca undeva pe Marte (repet, PE MARTE, in nici un caz pe Terra !!!) exista niste indivizi care gandesc si actioneaza cam asa:

QUOTE
...
Administratorii, alesi cu grija din popor de catre noi dintre crestinii inconstienti cei mai slugarnici, nu vor fi niciodata oameni competenti pentru administratia tarii. In acest chip ei vor deveni niste papusi trase de ata de catre inteligentii si genialii nostri sfetnici, de catre specialistii nostri, crescuti si pregatiti inca din copilarie in vederea administrarii afacerilor lumii intregi. Voi stiti ca specialistii nostri si-au castigat cunostintele necesare administrarii si punerii in practica a planurilor noastre politice, din experienta istoriei, din studiul tuturor evenimentelor importante.
(...)
Neobositii limbuti au transformat sedintele Parlamentelor si adunarilor administrative in sterile lupte oratorice. Ziaristii indrazneti, pamfletari fara rusine, ataca zilnic personalul administrativ. Abuzurile puterii vor pregati prabusirea in final a tuturor institutiilor si atunci totul va fi rasturnat sub loviturile multimii innebunite.
Popoarele sunt inlantuite prin munca grea, cu mai multa eficienta si tarie decat au fost inlantuite de sclavie si robie. Din sclavia antica ori din robia Evului Mediu se mai putea scapa uneori, intr-un fel sau altul. Sclavii puteau fi rascumparati, dar astazi noi urmarim ca majoritatea oamenilor sa nu poata scapa de mizerie. Drepturile pe care noi le-am inscris in constitutii sunt himerice inchipuiri pentru multime deoarece ele sunt neadevarate. Toate aceste asa-zise "drepturi ale poporului" nu pot exista decat in inchipuire, fiindca in realitate ele nu pot fi infaptuite niciodata. Pentru muncitorul proletar, incovoiat si epuizat de munca lui grea, zdrobit de o cruda soarta, ce pret are dreptul dat vorbaretilor de a flecari, dreptul dat ziaristilor de a scrie tot soiul de nerozii alaturi de lucruri serioase, din moment ce proletariatul nu trage alt folos din constitutie decat nenorocitele faramituri pe care i le aruncam de la masa noastra imbelsugata, in schimbul unui vot favorabil planurilor complicilor si agentilor nostri? Drepturile republicane sunt o amagire pentru bietul om: nevoia unei munci aproape zilnice nu-i ingaduie sa se foloseasca de ele; in schimb, aceste drepturi ii iau si garantia unui castig statornic si sigur, punandu-l la bunul plac al grevelor patronilor sau camarazilor.
(...)
Puterea noastra izvoraste din lipsuri, din foame cronica, din slabiciunea muncitorului, deoarece toate acestea il supun vointei noastre si il fac sa-si piarda si puterea si hotararea de a se impotrivi acestei vointe. Foamea da capitalului mai multe drepturi asupra muncitorului decat capatase aristocratia de la puterea regilor si a legilor. Prin mizerie si prin ura pe care o produce ea, noi indrumam multimile, ne folosim de mainile lor pentru a zdrobi pe cei ce se impotrivesc planurilor noastre.
(...)
Tinta de capetenie a actiunilor noastre este sa slabim spiritul public al crestinilor prin critica, sa-i facem sa-si piarda obiceiul de a cugeta adanc, deoarece gandirea profunda da nastere impotrivirii fata de noi. Sa obosim, din contra, puterile gandului in vane hartuieli oratorice.
De cand lumea, popoarele, ca si orice om, au luat cuvintele drept fapte, au putut fi cu usurinta inselate deoarece ele se multumesc cu aparenta lucrurilor si isi dau foarte rar silinta de a cerceta daca promisiunile in legatura cu viata sociala au fost indeplinite. Iata de ce asezamintele noastre vor avea totdeauna o frumoasa infatisare la suprafata, care va dovedi si va pacali poporul indeajuns cu privire la binefacerile lor in ceea ce priveste progresul.
Noi vom imprumuta fara sa ezitam haina tuturor partidelor, ale tuturor tendintelor si vom imbraca cu ele pe oratorii nostri, care vor vorbi atat de mult incat toata lumea va fi dezorientata si obosita sa-i mai asculte.
Pentru a dezbina si a castiga opinia publica, trebuie sa o buimacim raspandind din diferite parti si vreme indelungata atatea pareri care se bat cap in cap, incat crestinii vor sfarsi prin a se pierde in labirintul acesta si vor sfarsi prin a considera ca este mult mai bine sa nu ai nici o parere in politica.[ Vor recunoaste in final ca acestea sunt fapte care nu privesc deloc societatea si ca ele nu sunt menite a fi cunoscute decat de acela care o conduce. Acesta este primul secret.
Al doilea secret, necesar pentru a guverna cu succes prin dezbinare, consta in a inmulti in asa fel greselile poporului, apoi obiceiurile rele, patimile si regulile vietii in comun, incat nimeni sa nu mai fie in stare sa descurce acest haos si oamenii sa ajunga sa nu se mai inteleaga unii cu altii.
Aceasta tactica va mai avea ca urmare raspandirea discordiei in toate partidele, risipirea in directii divergente a tuturor fortelor colective care nu vor inca sa ni se supuna. Ea va descuraja de asemenea orice initiativa personala oricat de geniala si va fi mai puternica decat milioane de oameni printre care a imprastiat suspiciunea si neintelegerea. Trebuie sa indrumam permanent educatia societatilor crestine in asa fel incat mainile lor sa cada in jos obosite, intr-o neputinta deznadajduita, in fata oricarui lucru care va cere initiativa, perseverenta si vointa.

Sfortarile, eforturile, care sub regimul libertatii se desfasoara nestanjenite si neingradite, sunt neputincioase in acest caz, deoarece se izbesc de eforturile libere si contrarii ale altora. De aici se nasc apoi dureroase conflicte morale, dezamagiri si infrangeri.
(...)
Am inselat, demoralizat, naucit si corupt tineretul crestin printr-o educatie greoaie si inutila bazata pe invataminte si teorii pe care noi demult le stim ca sunt false, fiind nascocite si raspandite chiar de catre noi.
(...)
Ce forma de administratie se poate da unor State in care stricaciunea, coruptia a patruns peste tot, unde nu poti ajunge la bogatie decat prin acele viclene surprize indemanatice care sunt pe jumatate pungasii? Unde domneste neinfranarea moravurilor, unde moralitatea si cinstea nu se sustin decat cu pedepse si legi aspre, iar nu pentru ca ar fi intelese si primite de buna voie; unde simtamintele de Patrie si Religia sunt inabusite de credinte cosmopolite? Ce alta forma de guvernare sa se dea acestor societati, decat forma despotica pe care o vom descrie mai departe? Noi vom calauzi atunci in mod mecanic viata politica a supusilor nostri prin legi noi. Aceste legi vor lua inapoi, una cate una, avantajele si prea marile libertati care au fost impartite de catre crestini, iar domnia noastra va pune temeliile unui despotism atat de maret, incat doar el va fi in stare, oricand si oriunde, sa impuna tacere crestinilor care vor voi sa ni se impotriveasca si care vor fi nemultumiti.
(...)
Cuvantul libertate, care poate fi talmacit in diferite feluri, noi il vom defini astfel: "Libertatea este dreptul de a face numai ceea ce permite legea". O astfel de talmacire a acestui cuvant, facuta la timpul potrivit, va pune toata libertatea in mainile noastre, deoarece legile vor nimici sau vor face cu putinta ceea ce o sa ne fie noua placut, urmarind punerea in practica a programului de mai sus.
Ce rol joaca astazi presa? Ea serveste adeseori la atatarea patimilor si la intretinerea egoismelor de partid. Ea este plina de desertaciune, nedreptati si minciuni, iar cea mai mare parte a oamenilor nu-i inteleg deloc menirea. Noi mai intai o vom subjuga si ii vom pune oprelisti puternice, iar apoi vom face la fel si cu celelalte lucrari tiparite, caci la ce ne-ar servi subjugarea presei, daca nu ne vom pune la adapost si de focul atatator al brosurii si al cartii?
(...)
Literatura si ziaristica sunt cele doua forte educative mai insemnate, de aceea guvernul nostru va trebui sa fie proprietarul celor mai multe ziare. Prin aceasta, inraurirea daunatoare noua a presei private va fi indepartata, iar noi vom castiga o influenta uriasa asupra majoritatii mintilor. Daca incuviintam sa apara 10 ziare noi, indata vom intemeia 30 de ale noastre si asa mai departe.
Publicul cititor este naiv si nu va banui nimic. Toate ziarele editate de noi vor fi in aparenta de tendinte si opinii total opuse, lucru care va trezi in cazul majoritatii credule increderea in ele si astfel va antrage in jurul lor pe dusmanii nostri nebanuiti. Astfel ei vor cadea in cursa si vor fi facuti inofensivi prin diferite mijloace pe care le stim.
Publicatiile cu caracter oficial vor sta in randul intai. Ele vor veghea intotdeauna interesele noastre si de aceea influenta lor, care ne va fi favorabila noua, va ramane uriasa. In randul al doilea vor sta publicatiile oficioase, ale caror rol va fi de a atrage pe nepasatori si pe cei fara vlaga. In al treilea rand vom pune asa numita opozitie a noastra. Cel putin un ziar din acestea va fi cu desavarsire potrivnic ideilor noastre. Dusmanii nostri vor lua pe acest fals opozant drept un tovaras de lupta si astfel ne vor descoperi toate uneltirile lor datorita acestui tertip.
Ziarele noastre vor fi de toate tendintele: unele aristocratice, altele republicane, altele revolutionare sau chiar anarhiste, bineinteles atat timp cat va dainui Constitutia.
Ele vor manifesta in multiple moduri influenta noastra si vor avea, ca zeul Vishnu, o suta de maini, care fiecare va grabi schimbarea societatii dupa cum urmarim noi. Aceste maini vor calauzi prin sugestii adecvate opinia in directia care duce la scopul nostru, deoarece un om foarte intaratat pierde
putinta de a rationa si cade cu usurinta sub puterea sugestiei. Neghiobii manipulati care vor crede ca repeta opinia ziarului partidului lor vor repeta si raspandi de fapt parerea noastra, ori aceea care ne va place noua sa se spuna. Ei isi vor inchipui, datorita naivitatii, ca urmeaza planul partidului lor, pe cand in realitate nu vor servi decat steagul pe care il vom ridica pe ascuns chiar noi pe seama lor.
(...)
Pentru a abate cu abilitate atentia oamenilor prea ingrijorati de problemele politice, vom scoate la iveala problemele economice senzationale inainte de asa zisele probleme politice noi. Ii vom lasa atunci pe toti sa-si descarce furiile lor asupra acestui subiect. Gloatele se vor invoi sa ramana
linistite, sa se odihneasca dupa inchipuita lor activitate politica (cu care i-am obisnuit noi insine, pentru ca sa putem lupta prin mijlocirea lor cu guvernele crestine), cu conditia de a avea noi distractii si ocupatii. In aceste noi distractii si ocupatii ii vom indrepta apoi aproape pe aceleasi cai
politice. Vom face aceasta pentru ca aceste gloate ale poporului sa nu ajunga la nimic profund prin cugetare. Eventual ii vom opri eficient de la gandire prin petreceri si sport, prin jocuri, prin desfatari vicioase, prin inlantuiri de patimi si prin case de toleranta publice. Indata vom pune apoi prin presa concursuri banale de arte si tot felul de sporturi. Aceste preocupari de masa vor indeparta pentru totdeauna spiritele de la chestiunile elevate unde am avea mult de luptat cu ele. Oamenii, dezobisnuindu-se din ce in ce mai mult sa gandeasca spontan si independent numai prin ei insisi vor ajunge sa vorbeasca datorita propagandei noastre tocmai asa cum gandim noi. Datorita superficialitatii si a lenii lor de a gandi noi vom fi singurii care vom da impulsuri si indrumari cugetarii mai ales prin intermediul anumitor persoane care, bineinteles, nu vor fi deloc banuite de a avea legaturi stranse cu noi.
(...)
Vom sterge apoi din memoria umanitatii toate informatiile referitoare la faptele secolelor trecute care nu ne avantajeaza.
Tot atunci vom face astfel incat vom desfiinta in intregime orice forma de invatamant liber.
Sistemul de reprimare sistematica a gandirii binefacatoare, creatoare, libere este de pe acum in vigoare in cadrul sistemului educational bazat din ce in ce mai mult pe folosirea persuasiva a imaginilor care va trebui sa transforme cat mai repede oamenii in niste animale supuse, care vor astepta inerti sa li se infatiseze toate lucrurile prin imagini modificate conform intentiilor noastre pentru a intelege totul asa cum vrem noi.
(...)


Daca va uitati mai atent prin preajma dvs., vi se pare ceva cunoscut ? confused06.gif
Mesaj personal
Top
on1x1
Trimis: 14 Jul 2006, 08:15 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 649
Înscris: 25 Jan 06


dude... chestiile astea se practica de prea mult timp.....

da.. consientizez chestiile de genu asta.. comunismu era gud? yeah in principiu.. ce se dorea cu asta? well.. world control.. yeah.. suna stupid da asa privesc eu fazele.. nu am citit nimic sami dau "seama" de asta.. nici macar lectura scolara nam citito..

va spun chestia asta.. ca toti cei care is in fruntea chestiilor astea.. au de castigat.. banuiesc ca au si ei un fel de "securitate" a lor..

voi chiar credeti ca lumea care conduce lumea e proasta? daca vine un popa si zice lu tanti de 80 de ani.. impuscate ca maine vine apocalipsa.. si baga omu ceva flare in cer.. aia chiar se impusca..........

oricum dudu ala de a inceput threadu.. macar nu moare prost.. si daca moare prost.. moare cu o credinta falsa cum o aveti voi cu dzeu.. asa ca...

toate cele bune.. nu fiti ignorati..


stiu chestiile de gen.. ca mia povestit si tata.. destul de mult.. si era un documentar cu kgb-ul.. si cumpararea de documente.. ma rog..


voxx dude.. nusj daca e ok sa merem chiar asa de departe.. dar da.. poate sa fie o posibila explicatie... da... filmele gen misiune pe marte pot deschide ochii unora..

mi se pare probabila chestia de sus.. remember piramids? cine lea facut.. gogu din reclama unirea? lau pus aia la basculat blocuri imense de beton?

ejiptenii aia erau foooarte diestepti... noi suntem niste carnati pe langa ei..

as vrea sa aud mai multe.. ca sa pot "incercat" si celelalte religii and stuff..

oricum 80% din locuitorii romaniei sunt niste roboti.. de isi trage adi tricou cu sunt un mare barosan.. a 2 zi are toata romania..


pe mine nu ma schimba cu nimic chestiile de mai sus... sunt constient de o sg putere mondiala.. busj este un bun sclav biggrin.gif dar.. pe mine ca elev al liceului matei basarab pot spune ca ma doaren... de ce? ca oricum nu pot sa fiu eu mai cu motz.. biggrin.gif


*sper sa nu fiu recrutat dupa mesaju asta confused05.gif *

btw.. si chestiile de gen pot constitui o manipulare a celor openminded.. destepti etc biggrin.gif

x-files este un serial destul de interesant si ideea de baza e palpabila..

Acest mesaj a fost modificat de către on1x1 la data 14 Jul 2006, 08:27 AM
Mesaj personal
Top
valiox
Trimis: 14 Jul 2006, 08:41 AM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 13
Înscris: 13 Jul 06


In legatura cu filmele ai dreptate, iti pot deschide mintea, dar va recomand filmul
"Experimentul Philadelphia" 70% este adevarat, restul na'...fals-uri

Iar in legatura cu piramidele...aici insa sunt mai multe teorii, insa una pare mai plauzibila: alte civilizatii din univers au dat si ele o "mana" de ajutor.

Cat despre comunism...da se pare ca este o "loja" mai este denumita si loja a 6-a, dar in acelasi timp a fost folosit si pe post de BAU-BAU...la fel ca si NATO a fost folosit pe post de BAU-BAU pentru oamenii din Tarile Comuniste.

Cat despre Ceausescu...a fost si el bagat in P2 (Propaganda Due)...asa se pare, acuma insa...nu am suficiente dovezi in legatura cu asta ca sa pot aduce argumente.

Cat despre religii...uite eu am mai citit despre o religie numita, Biserica Scientologica...

vox_clamantis_in_deserto...foarte bun mesajul...si ceea ce ai spus in acel mesaj este chiar mesajul Inteleptilor Sionului.

O zi buna!

Acest mesaj a fost modificat de către valiox la data 14 Jul 2006, 08:56 AM
Mesaj personal
Top
on1x1
Trimis: 14 Jul 2006, 09:05 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 649
Înscris: 25 Jan 06


oricum nu ai cum sa iei atitudine..
mai bine brainwash decat stresat toata viata... de chestiile de gen..

am citit si eu cateva articole de pe http://aim.active.ws/ dar pot spune.. ca... se cam contrazic oamenii biggrin.gif

Acest mesaj a fost modificat de către on1x1 la data 14 Jul 2006, 09:18 AM
Mesaj personal
Top
burner
Trimis: 14 Jul 2006, 11:49 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 4.159
Înscris: 17 Apr 05


Nici nu stiu exact cu ce sa incep. unsure.gif Atatea aberatii si chestii rastalmacite in ultimele posturi ca ma doare capul. Well...

on1x1, zici ca ai postat la betie aia. blink.gif Ce legatura are popa cu ce spune taica-tau, cu KGB-ul, cu misiune pe Marte, cu piramidele, cu Adi de Vită cu George W. Bush?!? blink.gif Ma, tu incurci mere cu pere cu camile si e grav. De aici, daca mai citesti un pic ceva aberatii, vezi doua trei filme SF si vezi nu stiu ce pseudo-documentar... ala esti! Te duci rau cu capul. O sa razi de mine acum, dar crede-ma ca eu cunosc cazuri concrete de astfel de persoane si sunt satul pana peste cap de asa ceva. Postul tau este aberant si nimic mai mult. Nu zici nici macar cat zice Iluminatul nostru (aka valiox). smile.gif

valiox, mai incepuse cineva sa abereze acum vreo luna, doua despre faza cu experimentul Philadelphia pe un alt thread. rolleyes.gif Ai zis ca 70% din filmul ala (pe care l-am vazut) este adevarat. Demonstreaza! E probabil cea mai clara poveste SF cunoscuta, orice om cu toate tiglele pe casa isi da seama ca nu e vorba de nicio conspiratie sau experiment ciudat... totul e o poveste. Tu zici ca 70% e adevarat... astept ceva dovezi. Stiu ca in legatura cu piramidele sunt mai multe teorii, dar culmea! Dintre toate teoriile tu o alegi pe cea mai fantasmagorica si o etichetezi ca "mai plauzibila" decat celelalte. Cu NATO nu am inteles care-i treaba. E logic ca a fost un "bau-bau" pentru tarile comuniste. A fost o contrapondere pentru Pactul de la Varsovia, mi se pare si normal. Acum si-a schimbat rolul si mi se pare la fel de normal. Ce gasesti atat de straniu in asta? Unde e conspiratia, unde e interesul ascuns?

Gizas, ce oameni!

Acest mesaj a fost modificat de către burner la data 14 Jul 2006, 11:49 AM


--------------------
Prostia dăunează grav sănătății.
"Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away." (Alex Hitchens în "Hitch")
user posted imageuser posted image
Salad Fingers
Mesaj personal
Top
GuitarBoy
Trimis: 14 Jul 2006, 11:53 AM


Utilizator activ
***

Grup: Members
Mesaje: 163
Înscris: 3 Jul 06


Credeam ca sunteti oameni seriosi... se fac multe mish-mash-uri pe la noi, dar ceea ca spuneti voi aici e foarte departe de realitate!


--------------------
Noroc bun si pace buna... Romania se duce de rapa :((
Mesaj personal
Top
valiox
Trimis: 14 Jul 2006, 01:03 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 13
Înscris: 13 Jul 06


Ok...

Pentru cei ce doresc mai multe informatii...pot cauta cartile lui Jan Van Helsing, Peter Moon si Preston B. Nichols, Stefan Erdmann, Wilhelm Von Angelsdorf, Radu Cinamar etc.Cu acest mesaj eu imi inchei interventia mea pe acest forum, si tin sa va multumesc tuturor celor ce ati participat la aceasta discutie cu bune si cu rele, si mai tin sa le multumesc si Admin-ilor ca nu mi-au sters post-ul.

Cu mult respect...

VALIOX

Acest mesaj a fost modificat de către valiox la data 14 Jul 2006, 01:09 PM
Mesaj personal
Top
valiox
Trimis: 14 Jul 2006, 01:25 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 13
Înscris: 13 Jul 06


QUOTE (valiox @ 14 Jul 2006, 02:03 PM)
Ok...

Pentru cei ce doresc mai multe informatii...pot cauta cartile lui Jan Van Helsing, Peter Moon si Preston B. Nichols, Stefan Erdmann, Wilhelm Von Angelsdorf, Radu Cinamar etc.Cu acest mesaj eu imi inchei interventia mea pe acest forum, si tin sa va multumesc tuturor celor ce ati participat la aceasta discutie cu bune si cu rele, si mai tin sa le multumesc si Admin-ilor ca nu mi-au sters post-ul.

Cu mult respect...

VALIOXCalin N. Turcu, Teodor Filip, Cornel Barsan, Florian Garz, Eugen Delcea, Florin Gheorghita, Petre Varain, Alexandru Dobos, Paul Stefanescu, Nicolae Miulescu, Tudor Diaconu, Nicolae Densusianu, Valentin Ovidiu Vazdoaga...etcMesaj personal
Top
el-dan
Trimis: 14 Jul 2006, 02:42 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 435
Înscris: 19 Nov 05


QUOTE (danyel_buc @ 13 Jul 2006, 03:31 PM)
EU 1 cred ca valiox are dreptate,nu stiu daca in totalitate dar ceva ceva e adevarat.Voi ati auzit vreodata de conciendierea unui profesor prins luand mita sau macar atentionarea sa ? Eu nu.

Aia este coruptie ma.
Nu e de vina Club of Rome,Iluminatti,Guvernul Mondial,Masoneria,Skull and Bones sau mai stiu eu ce pentru ca niste oameni iau spaga.
Da-o naibii de treaba! tongue.gif
Citeste AICI sa vezi.

Cititi Pendulul lui Foucault si o sa vedeti cum sta treaba cu organizatiile astea mondiale.O sa va puna putin pe ganduri.


--------------------
IMPRESII DESPRE ACEST BACALAUREAT CONTROVERSAT


Apel catre bobocii de liceu:NU MAI SCRIETI CU SH,TZ,K,Q,SAU ALTE BALARII.

Exemplu cum sa NU faci:
"subyekthele n'am fost kiar ujoare.cel putzyn 14 ala a fost groaznyk.yar comedya .. a fost ok.. kred.. ciudatha may e komedia ) tocithu sux..punetzy'va profii s va faka skeme " -deutza
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahoo
Top
deadages
Trimis: 14 Jul 2006, 02:46 PM


Mentor
*****

Grup: Members
Mesaje: 8.584
Înscris: 8 Jun 05


el-dan, dar tu de unde stii asta? huh? CIA domle, C-I-A!


--------------------
Mesaj personalTrimite emailPagina web a utilizatoruluiYahooMSN
Top
el-dan
Trimis: 15 Jul 2006, 09:43 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 435
Înscris: 19 Nov 05


Pt ca principalul resort a luarii de spaga este saracia dar si dorinta de a a vea mai mult decat vecinul .
Simplu.Nu?


--------------------
IMPRESII DESPRE ACEST BACALAUREAT CONTROVERSAT


Apel catre bobocii de liceu:NU MAI SCRIETI CU SH,TZ,K,Q,SAU ALTE BALARII.

Exemplu cum sa NU faci:
"subyekthele n'am fost kiar ujoare.cel putzyn 14 ala a fost groaznyk.yar comedya .. a fost ok.. kred.. ciudatha may e komedia ) tocithu sux..punetzy'va profii s va faka skeme " -deutza
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahoo
Top
vox_clamantis_in_deserto
Trimis: 15 Jul 2006, 09:51 AM


Începător
*

Grup: Members
Mesaje: 3
Înscris: 14 Jul 06


QUOTE (el-dan @ 14 Jul 2006, 03:42 PM)
...Aia este coruptie ma. Nu e de vina Club of Rome,Iluminatti,Guvernul Mondial,Masoneria,Skull and Bones sau mai stiu eu ce pentru ca niste oameni iau spaga...
Aparent, NU... dar sa recitim planurile urmatoare (sa ne intelegem, am zis PE MARTE, da?!... NU, n-am spus pe Terra, nu mai dati, NU, NU!!!):
QUOTE
...Administratorii, alesi cu grija din popor de catre noi dintre crestinii inconstienti cei mai slugarnici, nu vor fi niciodata oameni competenti pentru administratia tarii. In acest chip ei vor deveni niste papusi trase de ata...
Al doilea secret, necesar pentru a guverna cu succes prin dezbinare, consta in a inmulti in asa fel greselile poporului, apoi obiceiurile rele, patimile si regulile vietii in comun, incat nimeni sa nu mai fie in stare sa descurce acest haos si oamenii sa ajunga sa nu se mai inteleaga unii cu altii.
Aceasta tactica va mai avea ca urmare raspandirea discordiei in toate partidele, risipirea in directii divergente a tuturor fortelor colective care nu vor inca sa ni se supuna. Ea va descuraja de asemenea orice initiativa personala oricat de geniala si va fi mai puternica decat milioane de oameni printre care a imprastiat suspiciunea si neintelegerea. Trebuie sa indrumam permanent educatia societatilor crestine in asa fel incat mainile lor sa cada in jos obosite, intr-o neputinta deznadajduita, in fata oricarui lucru care va cere initiativa, perseverenta si vointa....
Pentru a dezbina si a castiga opinia publica, trebuie sa o buimacim raspandind din diferite parti si vreme indelungata atatea pareri care se bat cap in cap, incat crestinii vor sfarsi prin a se pierde in labirintul acesta si vor sfarsi prin a considera ca este mult mai bine sa nu ai nici o parere in politica...
Vom face aceasta pentru ca aceste gloate ale poporului sa nu ajunga la nimic profund prin cugetare....
Oamenii, dezobisnuindu-se din ce in ce mai mult sa gandeasca spontan si independent numai prin ei insisi vor ajunge sa vorbeasca datorita propagandei noastre tocmai asa cum gandim noi....
QUOTE
...tare...pacat ca nu argumentezi...ca poate ai fi convins pe cineva

Cum bine se spune, "Nimeni nu e atat de orb ca cel care nu vrea sa vada si nimeni nu e atat de surd ca cel care nu vrea sa auda..."

Pentru cei care realmente sunt dispusi sa ANALIZEZE cu capetele lor, le recomand pentru inceput (de antrenament....) 911.the.Big.Lie.Govt.Mass.Murder.Police.State.pdf (you can find here FACTS: TONS of FACTS, EVIDENCES and LINKS...), in special: "Chapter 5: The World Trade Center Attacks"...
QUOTE
"Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened." ~ Winston Churchill


Imagine atașată
Imagine atașată
Mesaj personal
Top
el-dan
Trimis: 15 Jul 2006, 09:58 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 435
Înscris: 19 Nov 05


Ma,astea se numesc speculatii.
Daca modelul tau este posibil nu inseamna ca exista si in realitate.
E ca la o poezie,o intrepretezi asa cum vrei.


--------------------
IMPRESII DESPRE ACEST BACALAUREAT CONTROVERSAT


Apel catre bobocii de liceu:NU MAI SCRIETI CU SH,TZ,K,Q,SAU ALTE BALARII.

Exemplu cum sa NU faci:
"subyekthele n'am fost kiar ujoare.cel putzyn 14 ala a fost groaznyk.yar comedya .. a fost ok.. kred.. ciudatha may e komedia ) tocithu sux..punetzy'va profii s va faka skeme " -deutza
Mesaj personalPagina web a utilizatoruluiYahoo
Top
vox_clamantis_in_deserto
Trimis: 15 Jul 2006, 10:28 AM


Începător
*

Grup: Members
Mesaje: 3
Înscris: 14 Jul 06


QUOTE (el-dan @ 15 Jul 2006, 10:43 AM)
Pt ca principalul resort a luarii de spaga este saracia dar si dorinta de a a vea mai mult decat vecinul. Simplu. Nu?
Da, e corect ceea ce spui. Dar INCOMPLET. Nu ti se pare ca aceste vicii si racile nu doar ca sunt permise, ci chiar INCURAJATE si raspandite CU PREMEDITARE (avand, evident, un SCOP bine definit)? confused06.gif

Sa luam, absolut la intamplare, o stire din ziarele de astazi:
QUOTE
Doi angajați CFR, arestați după ce au primit mită de la peste 180 de colegi ca să-i treacă un examen

Curtea de Apel Târgu Mureș a menținut, vineri, mandatele de arestare preventivă pe 29 de zile emise de Tribunalul Mureș pentru doi angajați ai CFR, acuzați că ar fi primit sume de bani de la peste 180 de salariați CFR din județul Mureș, pentru a-i promova exemenul anual de testare profesională.
Marcel Litră și Constantin Roman au fost arestați pentru luare de mită și pentru punerea în pericol a siguranței pe calea ferată, după ce un angajat al CFR Mureș a reclamat că a fost declarat necorespunzător de către comisia formată din cei doi, întrucât nu le-a plătit sumele pretinse de aceștia, transmite corespondentul Mediafax.
Procurorii îi acuză pe Marcel Litră, expert în cadrul Centrului Național de Expertiză a Personalului din CFR, și Constantin Roman, instructor general la Regionala CFR Brașov, că ar fi pretins și încasat sume cuprinse între 40 și 60 de lei de la un număr de 181 de angajați ai CFR din județul Mureș, pentru ca aceștia să promoveze examenul anual de testare profesională și de autorizare pe funcții, în perioada 22-24 februarie.
Cel care nu a plătit a fost și singurul care a fost declarat respins, motiv pentru care i-a denunțat pe membrii comisiei de examinare.


http://www.gandul.info/2006-07-15/social/doi_angajati

Ti se pare o societate normala si SANATOASA (psihic si din oricare alt punct de vedere) cea in care 180 de indivizi din 181 dau spaga pentru promovarea unui examen profesional? confused06.gif confused06.gif confused06.gif

Si sa nu ne amagim, nu este CFR-ul mai cu mot decat ORICARE dintre colectivitatile (politie, procuratura, justitie, vama, administratie publica, educatie, sanatate, etc.) ce compun societatea de PE MARTE, de care tocmai va povesteam...
Mesaj personal
Top
0 utilizator(i) citesc acest subiect (0 vizitatori și 0 utilizatori anonimi)
0 utilizator(i):

OpțiuniPagini: (2) 1 2  Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

 

 
  © 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved