| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
| Pagini: (228) [1] 2 3 ... Ultimul » ( Primul mesaj necitit ) | ![]() |
| hellomoto |
Trimis: 13 Jul 2006, 06:25 PM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.305 Înscris: 14 May 06 |
Cine a intrat in sava mate-info si nu numai, sa scrie aci` sa vad si eu
aM intrat in sAVA -------------------- copaculdehartie.ro Clasa a XII-a F Colegiul National Sfantul Sava - Mate-info. Mi-e lene "When it comes to love, we are all in the dark." - Alfred Kinsey in "Kinsey" Live! Take advantage of every sec of life, 'cause memories is all you have got afterwards
|
||
| Buburuza15 |
Trimis: 13 Jul 2006, 08:48 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.238 Înscris: 18 Apr 05 |
FELICITAAARI tuturor celor care au intrat acolo unde si-au dorit..si mai ales felicitari voua, viitorilor savishti
-------------------- "Courage is not simply one of the virtues, but the form of every virtue at the testing point."
|
| vanilla* |
Trimis: 13 Jul 2006, 09:02 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.392 Înscris: 5 Jan 06 |
One future savist here
-------------------- |
| hellomoto |
Trimis: 13 Jul 2006, 09:25 PM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.305 Înscris: 14 May 06 |
Ioana, boboc la sava
multumim buburuza Acest mesaj a fost modificat de către hellomoto la data 13 Jul 2006, 09:25 PM -------------------- copaculdehartie.ro Clasa a XII-a F Colegiul National Sfantul Sava - Mate-info. Mi-e lene "When it comes to love, we are all in the dark." - Alfred Kinsey in "Kinsey" Live! Take advantage of every sec of life, 'cause memories is all you have got afterwards
|
||
| Nutella |
Trimis: 13 Jul 2006, 09:31 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 98 Înscris: 5 Jun 06 |
Si io in sava..la mate info, clasa de bilingv! 25 de fete in clasa si 3 baietzi..
So...io sunt Cristina...eram sigura ca nu intru, sunt fericita ca am intrat...nerabdatoare sa vad cum e in liceu! Acest mesaj a fost modificat de către Nutella la data 13 Jul 2006, 09:33 PM -------------------- Clasa a XI-a E - Sava m-i bilingv engleza
|
| hellomoto |
Trimis: 13 Jul 2006, 09:32 PM
|
||
asa, prezentare : Ioana, si eu eram f sigura ca nu o sa intru, dar Dumnezeu a vrut sa itru:D...id de mess la profil pt cei interesati Acest mesaj a fost modificat de către hellomoto la data 13 Jul 2006, 09:34 PM -------------------- copaculdehartie.ro Clasa a XII-a F Colegiul National Sfantul Sava - Mate-info. Mi-e lene "When it comes to love, we are all in the dark." - Alfred Kinsey in "Kinsey" Live! Take advantage of every sec of life, 'cause memories is all you have got afterwards
|
||
| vanilla* |
Trimis: 13 Jul 2006, 09:35 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.392 Înscris: 5 Jan 06 |
Eu am 8 baieti in clasa
-------------------- |
| hellomoto |
Trimis: 13 Jul 2006, 09:36 PM
|
||
ehehe
Acest mesaj a fost modificat de către hellomoto la data 13 Jul 2006, 09:36 PM -------------------- copaculdehartie.ro Clasa a XII-a F Colegiul National Sfantul Sava - Mate-info. Mi-e lene "When it comes to love, we are all in the dark." - Alfred Kinsey in "Kinsey" Live! Take advantage of every sec of life, 'cause memories is all you have got afterwards
|
||
| hellomoto |
Trimis: 13 Jul 2006, 10:10 PM
|
||
cam putini oameni...
-------------------- copaculdehartie.ro Clasa a XII-a F Colegiul National Sfantul Sava - Mate-info. Mi-e lene "When it comes to love, we are all in the dark." - Alfred Kinsey in "Kinsey" Live! Take advantage of every sec of life, 'cause memories is all you have got afterwards
|
||
| peopl3s |
Trimis: 13 Jul 2006, 10:40 PM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 894 Înscris: 26 Jun 06 |
yo am intrat la clasa de stiitnele naturii ku 9.33 penultima medie --> i'm so lucky /i'm so happy
|
| peopl3s |
Trimis: 13 Jul 2006, 10:41 PM
|
||
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 894 Înscris: 26 Jun 06 |
printre ei sunt si eu |
||
| hellomoto |
Trimis: 13 Jul 2006, 10:44 PM
|
||
bv
felicitari !!!!!11111 -------------------- copaculdehartie.ro Clasa a XII-a F Colegiul National Sfantul Sava - Mate-info. Mi-e lene "When it comes to love, we are all in the dark." - Alfred Kinsey in "Kinsey" Live! Take advantage of every sec of life, 'cause memories is all you have got afterwards
|
||
| peopl3s |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:00 PM
|
|
mc.. am vorbit cu cineva care a avut tot 9.33 shi a avut sava stiitnele naturii da n-a intrat.. nu stiu care au fost criteriile da kiar k am avut norok
|
| Frodo |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:04 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 133 Înscris: 28 Feb 06 |
Si eu am intrat tot la mate-info
-------------------- |
| hellomoto |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:05 PM
|
||
Da Iulia,
Felicitari -------------------- copaculdehartie.ro Clasa a XII-a F Colegiul National Sfantul Sava - Mate-info. Mi-e lene "When it comes to love, we are all in the dark." - Alfred Kinsey in "Kinsey" Live! Take advantage of every sec of life, 'cause memories is all you have got afterwards
|
||
| Frodo |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:09 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 133 Înscris: 28 Feb 06 |
Exact....sa ma prezint:ma cheama Iulia....
Felicitari si tie Ioana Acest mesaj a fost modificat de către Frodo la data 13 Jul 2006, 11:09 PM -------------------- |
| vanilla* |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:10 PM
|
Vlad esti cu mine in clasa
-------------------- |
| hellomoto |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:11 PM
|
||
-------------------- copaculdehartie.ro Clasa a XII-a F Colegiul National Sfantul Sava - Mate-info. Mi-e lene "When it comes to love, we are all in the dark." - Alfred Kinsey in "Kinsey" Live! Take advantage of every sec of life, 'cause memories is all you have got afterwards
|
||
| vanilla* |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:16 PM
|
eu stiu o fata de la mate info ( colega de olimpiada nationala la istorie cu mine...in chinul de la breaza, si una de la mate info bilingv, same situation). A, si mai am un coleg, vasile bogdan care a intrat la mate info
-------------------- |
| Nutella |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:32 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 98 Înscris: 5 Jun 06 |
cunosc deja 4 pers de la mine din clasa...care mai e la bilingv sa se prezinte si prin topicul asta... si cine e in sava si vrea sa mai vb id-ul de mess e chris_best_girl. Kiss u all, savishtilor!
-------------------- Clasa a XI-a E - Sava m-i bilingv engleza
|
| iBAM |
Trimis: 13 Jul 2006, 11:51 PM
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 12 Înscris: 21 Jun 06 |
Count me in!
Ionutz (9,49-mate info), pe scurt iBAM Acum sa ne vedem mess? za_ibam is there!!! Acest mesaj a fost modificat de către iBAM la data 13 Jul 2006, 11:54 PM -------------------- IX ---- SAVA !!!
|
| laguna |
Trimis: 14 Jul 2006, 12:07 AM
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 49 Înscris: 4 May 06 |
ok...deci si eu am intrat in sava...im so happy!...mate info si dabia astept sa imi cunosc noii colegi...my name is crina si probabil ne vedem si la inscrieri...oricum id-ul meu de mess e kanabyt_x9
-------------------- there is no spoon
|
| ale2006 |
Trimis: 14 Jul 2006, 12:08 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6 Înscris: 13 Jul 06 |
Salutare,dragii mei colegi Savisti!eu ma numesc alexandra,sunt la clasa de filo si imi pare bine ca am intrat in acest liceu,unde sper ca urmatorii patru ani sa fie printre cei mai frumosi!
|
| vanilla* |
Trimis: 14 Jul 2006, 12:12 AM
|
Si eu sper
-------------------- |
| Nutella |
Trimis: 14 Jul 2006, 12:23 AM
|
si io tot luni ma inscriu...doamne cat de fericita sunt...asta a fost cadoul cu intarziere pt ziua mea...cel mai marfa cadou:P
-------------------- Clasa a XI-a E - Sava m-i bilingv engleza
|
Pagini: (228) [1] 2 3 ... Ultimul » |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|