| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
| Pagini: (2) [1] 2 ( Primul mesaj necitit ) | ![]() |
| Bloo |
Trimis: 31 Aug 2006, 01:29 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.282 Înscris: 1 Jul 06 |
Hey. Are cineva programa la limba romana pentru clasa a 9a? (filologie)
Ma gandeam sa aflu ce trebuie sa citim... -------------------- I'm very very very weird and misunderstood.
![]() Au in lumea asta toate cate un "pentru ca": iubirea este din alta lume si se iveste din senin, fara ca sa stii de ce, se da pe fata, fara ca sa stii cum, si te duce, fara ca sa stii unde. Ioan Slavici - Mara Stiinta si religia nu sunt inamici, doar ca stiinta este prea tanara pentru a intelege. |
| Bloo |
Trimis: 31 Aug 2006, 02:47 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.282 Înscris: 1 Jul 06 |
am uitat sa adaug ceva...
stie cineva ce alte ore se vor face la filo, bilingv engleza? (in afara de romana, mate, engleza, franceza, istorie, georgafie, biologie, desen, sport)... -------------------- I'm very very very weird and misunderstood.
![]() Au in lumea asta toate cate un "pentru ca": iubirea este din alta lume si se iveste din senin, fara ca sa stii de ce, se da pe fata, fara ca sa stii cum, si te duce, fara ca sa stii unde. Ioan Slavici - Mara Stiinta si religia nu sunt inamici, doar ca stiinta este prea tanara pentru a intelege. |
| Piccolalady |
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 171 Înscris: 24 Jun 06 |
ash fi shi eu interesata
-------------------- Viitorul apartine acelora care cred in frumusetea propriilor vise!
Eleanor Roosevelt Animus liber in consulendo agendoque! Semper pro lingua latina! |
| icx |
Trimis: 31 Aug 2006, 05:39 PM
|
||
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 11.700 Înscris: 25 Jul 05 |
Afaik, uite lista completa de ore: Romana Lb. 1 Lb. 2 Latina Matematica Fizica Chimie Biologie Istorie Geografie St Socio-Umane Religia/Istoria Religiilor Muzica Desen TIC Sport Consiliere si orientare (?) S-ar putea sa am mici greseli. Urmeaza programa la romana pt clasa a 9-a (din 2004, da' e aproape aceeasi si cea de acum). Am atasat-o, nu cred ca vei gasi ce ai de citit pe acolo dar sunt date niste informatii generale despre opere Fișier atașat ( Număr de descărcări: 3142 )
romana9_omect.doc |
||
| cornelbn |
Trimis: 31 Aug 2006, 06:55 PM
|
||
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 361 Înscris: 26 Feb 04 |
Acceseaza http://eprofu.xhost.ro sectiunea Programe -Liceu - Planuri cadru de invatamant IX-X -------------------- eprofu
|
||
| Bloo |
Trimis: 31 Aug 2006, 08:01 PM
|
thanks a lot
Sper sa aflu ce am de citit in curand... apropo...ce inseamna TIC?... Acest mesaj a fost modificat de către Bloo la data 31 Aug 2006, 08:07 PM -------------------- I'm very very very weird and misunderstood.
| a_b_c |
Trimis: 1 Sep 2006, 11:15 AM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 401 Înscris: 24 Jun 06 |
Tic= tehnologia informatiei si comunicarii( despre calculatoare/)
|
| Bloo |
Trimis: 1 Sep 2006, 10:25 PM
|
ah...
asta e ceva gen tehnologie, nu? -------------------- I'm very very very weird and misunderstood.
| Sorin Vasilescu |
Trimis: 2 Sep 2006, 04:42 AM
|
||
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Mesaje: 2.114 Înscris: 30 May 03 |
Nicidecum. Dupa cum zicea si a_b_c, este despre calculatoare. Bazele in ce priveste cutia aia alba sau neagra despre care multi dintre voi nu prea stiti cu ce se mananca decat ca "poti sa intri pa mess si pa site-uri". -------------------- email:sorin.vasilescu@gmail.com
mobil: 0726144965 "Is man one of God's blunders? Or is God one of man's blunders?" (Friedrich Nietzsche) |
||
| Bloo |
Trimis: 2 Sep 2006, 04:02 PM
|
pai ... da in fine despre calculatoare...
Well...pentru asta e facuta materia, nu? Bine, altii nu stiu absolut nimic si asta e ... aiurea... -------------------- I'm very very very weird and misunderstood.
| cristi |
Trimis: 3 Sep 2006, 02:53 PM
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 8 Înscris: 1 May 02 |
daca sunt la mate -info ce ore fack?
-------------------- :j44: chiar daca vor sa ne puna limite .............. noi ............le vom INCALCA
|
| Bloo |
Trimis: 3 Sep 2006, 04:54 PM
|
din cate stiu, faci mate, info la greu, fizica, chimie, istorie, geografie, biologie, sport (cred), logica, engleza, franceza (sau orice limba straina 2)...In rest nu mai stiu ...
-------------------- I'm very very very weird and misunderstood.
| Liviu C |
Trimis: 3 Sep 2006, 04:57 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 3.648 Înscris: 7 Apr 05 |
inca mai e muzica si desen ? ce naspa .... bine ca n-am facut si eu porcarii d-astea. auzi tu ... la mate info sa faci muzica si desen ... asta-i culmea, porcarie mai mare nu cunosc pana in acest prezent . acu tre sa intre un prof de muzica sau desen aci si sa zica: insensibilule !!! apoi baga 2-3 cuvinte d-astea pe care le-a cautat cateva ore in dex, ca sa nu stiu ce inseamna , si termina printr-un emoticon de genu asta >>>
Oare ce ar fi stricat daca in loc de desenu si muzica aia bagau o ora de mate si una de fizica ... dar fie . sa bage si Lucru Manual Cu stima si respect , Acest mesaj a fost modificat de către Liviu C la data 3 Sep 2006, 05:00 PM -------------------- Cine are frati
Sa nu stea certati Sa tina mereu aproape ! Bogat sau sarac Cu ei sa imparti Tot ce ai pe jumatate !! Logica betivului |
| Bloo |
Trimis: 3 Sep 2006, 05:00 PM
|
muzica si desen...nu sunt sigura daca se mai fac la mate info...
Habar n-am.... -------------------- I'm very very very weird and misunderstood.
| Liviu C |
Trimis: 3 Sep 2006, 05:01 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 3.648 Înscris: 7 Apr 05 |
in sfarsit ... stiu ca de 2 ani incoace se face muzica si desen si intr-a 9-a si a 10-a
La multi ani, -------------------- Cine are frati
Sa nu stea certati Sa tina mereu aproape ! Bogat sau sarac Cu ei sa imparti Tot ce ai pe jumatate !! Logica betivului |
| Bloo |
Trimis: 3 Sep 2006, 05:04 PM
|
sper sa nu se faca totusi, sunt plictisitoare.....uneori.
| cristi |
Trimis: 3 Sep 2006, 05:07 PM
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 8 Înscris: 1 May 02 |
multumesc Bloo
-------------------- :j44: chiar daca vor sa ne puna limite .............. noi ............le vom INCALCA
|
| Bloo |
Trimis: 3 Sep 2006, 05:09 PM
|
cu placere, dar sunt sigura ca mai faci si alte ore...eu stiu doar de astea...care se fac si la filo..
| ice_girl91 |
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 41 Înscris: 2 Sep 06 |
muzik si desenul s fac in continuare....logik din cate shtiu s face si la filo,iar programa d a 9-a pt mate-info s gaseshte p acelasi site q cea d filo,dak ai rabdare sa cauti....
P.S.site-ul este scris mai sus ... hai k il copiez aici k sa nu mai cauti Acceseaza http://eprofu.xhost.ro sectiunea Programe -Liceu - Planuri cadru de invatamant IX-X Acest mesaj a fost modificat de către ice_girl91 la data 3 Sep 2006, 05:26 PM -------------------- [de la toamna ;))] XII i Colegiul National "Sf. Sava"
|
| Bloo |
Trimis: 3 Sep 2006, 05:34 PM
|
yupeee!
| r@mbolyn@ |
Trimis: 3 Sep 2006, 06:30 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 150 Înscris: 3 Sep 06 |
prea mult te bucuri ca faci logica,e nasoala rau,sa vezi ce-o sa te ia cu rationamente cu dalea de te invarti ca titirezul trebuie sa gandesti logic la asa ceva,si ca materie e aiurea,o sa-ti placa mai mult intr-a 10 psihologia.
-------------------- Stau si ma uit la poza asta.....stiti cum se zice,ca noi ne-am trage din maimute.......oare din caini nu se poate?.........uitati-va si voi!::::::::::))))))))))))
|
| Ckestor |
Trimis: 3 Sep 2006, 07:08 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 4.088 Înscris: 3 Mar 06 |
La stinte sociale ce materi se fac?
|
| ice_girl91 |
Trimis: 3 Sep 2006, 07:23 PM
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 41 Înscris: 2 Sep 06 |
incearca si tu site-ul...in mare cam aceleasi materii k la mate-info
-------------------- [de la toamna ;))] XII i Colegiul National "Sf. Sava"
|
| Ckestor |
Trimis: 3 Sep 2006, 07:26 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 4.088 Înscris: 3 Mar 06 |
am incercat insa nu gasesc nimic de stiinte sociale acolo. Am gasit despre tehnic si destea
|
| Bloo |
Trimis: 3 Sep 2006, 08:35 PM
|
||
hey! Cred ca ai dreptate! Ador psihologia!! -------------------- I'm very very very weird and misunderstood.
||
Pagini: (2) [1] 2 |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|