| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| anca_sea |
Trimis: 14 Sep 2006, 08:05 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 339 Înscris: 8 May 05 |
Stiti care sunt manualele de limba engleza aprobate pentru clasa a IV-a???
-------------------- To see a World in a Grain of Sand
And a Heaven in a Wild Flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour. |
| freya1 |
Trimis: 16 Sep 2006, 11:08 AM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 579 Înscris: 30 Mar 06 |
sunt aici o gramada de linkuri care pot sa itzi raspunda la intrebare
personal observ k cel putzin la clase mai mari, gimnaziu, etc fiecare foloseste ce considera el/ea k se potriveshte la sintalitatea grupului respectiv de elevi. tot personal in rest o harababura dirigintzi care platesc in fiecare an la biblioteca sute de mii dak vreun "deshtept" de copchil nu ishimai gaseshte manualele shi n-are de unde/nu vrea sa le plateasca, manuale care se comanda shi nu vin, manuale de limba cu prea putzine texte shi prea multe "exercitzii" de creativitate,etc, questi faine da nepotrivite in numeroase scoli de cartier k sa nu mai vorbim de sate shi catune. hmm la a IV-a io jtiu de Splash..cel putzin cantecelele sunt supermijto..dak vrei planificari le gasejti pe didactic.ro, cred.. a propos, cine are planificarile de la a 3-a shi a 4-a shi foloseshte I'm Special? Acest mesaj a fost modificat de către freya1 la data 16 Sep 2006, 11:11 AM -------------------- Hibiscus hula.
|
| mihai_ropota |
Trimis: 22 Sep 2006, 06:32 AM
|
|
Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 8.626 Înscris: 18 May 06 |
eu recomand ORICE dar nu Splash!
Set Sail e de preferat! |
| anca_sea |
Trimis: 22 Sep 2006, 03:12 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 339 Înscris: 8 May 05 |
Am inteles ca Splash nu mai e valabil/aprobat pentru clasa a IV-a.
-------------------- To see a World in a Grain of Sand
And a Heaven in a Wild Flower, Hold Infinity in the palm of your hand, And Eternity in an hour. |
| Milioana |
Trimis: 28 Aug 2007, 12:01 AM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 84 Înscris: 18 Aug 07 |
am lucrat dupa Splash la aIII-a si aIV-a ....copiilor le-a placut!
Anul asta voi lucra dupa Way Ahead....le-am cumparat si caietele... -------------------- milioana
|
| mihai_ropota |
Trimis: 28 Aug 2007, 07:27 AM
|
|
Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 8.626 Înscris: 18 May 06 |
ce parere aveti de SetSail ?
|
| teacher chris |
Trimis: 28 Aug 2007, 10:14 PM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 55 Înscris: 13 Jul 07 |
Un manual super este si Welcome de la Express Publishing. Splash-ul personal nu-mi place si nici copii nu s-au prea omorat dupa el.
-------------------- Life teaches us and we teach our students.
|
| nyagulyeniko |
Trimis: 23 Sep 2010, 08:11 PM
|
||
|
La prima intervenție Grup: Members Mesaje: 1 Înscris: 26 Jan 10 |
Ai cumva si Teacher's book -ul la way ahead? |
||
| halmiro |
Trimis: 24 Oct 2010, 12:22 PM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 55 Înscris: 9 Aug 07 |
Pentru Mihai_ropota Set Sail este foarte bun!
|
| andreeapop_2000 |
Trimis: 16 Dec 2010, 09:07 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 14 Înscris: 25 Aug 10 |
Dintre manualele care au aparut "dupa SPLASH", Set Sail si Welcome de la Express Publishing - Uniscan sunt cele mai bune.
Daca ele sunt utilizate asa cum au fost gandite de niste profesionisti - cu Cd-urile aferente, Teacher's Book, Testele, Activity Book, Flashcards, si mai ales DVD-ul (la Set Sail), sunt o placere atat pentru profesor cat si pentru elev. Eu folosesc, de cativa ani, Set Sail 3 si 4 cu toate componentele si nici nu se pot compara cu Splash - care are doar casete si un Activity Book cu exercitii care au nevoie si de alte "imbunatatiri". Pentru clasele I si a II-a, English Adventure de la Longman este superb (cu desenele animate Disney). Splash este depasit de mult. |
| La Lune |
Trimis: 17 Dec 2010, 12:08 PM
|
![]() Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 46 Înscris: 4 Mar 10 |
Buna! Stiti cumva de unde as putea downloada manualul Set Sail 4 si materialele cu exercitii si cele audio de la acest manual. Sau daca le are cineva si imi poate trimite si mie. Multumesc frumos pentru orice ajutor!
Acest mesaj a fost modificat de către La Lune la data 17 Dec 2010, 12:10 PM |
| Loxanna |
Trimis: 10 Sep 2011, 03:25 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 70 Înscris: 27 Aug 06 |
Incercati pe www.4shared.com
-------------------- Las cosas están para fallar y el que no arriesga no falla nunca.
|
| okazional |
Trimis: 10 Sep 2011, 10:29 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 8 Înscris: 10 Sep 11 |
pe DC++ gasesti 100% .
-------------------- Administrez un site de licitatii si anunturi . Realizare site la preturi foarte mici:web design
Singura aparare in fata lumii este cunoasterea ei temeinica. |
| ioanacio |
Trimis: 30 Oct 2012, 11:05 AM
|
||
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 108 Înscris: 7 Mar 09 |
As dori si eu SetSail 4 si 3- teacher`s book si CD-urile-va rog la adresa: ciobanueugenia86@yahoo.com -------------------- dj
|
||
![]() |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|