| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Vlad V. |
Trimis: 10 Jun 2007, 10:41 AM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 821 Înscris: 5 May 07 |
Cine ma poate ajuta cu niste planuri de lectie la clasele a IV-a si a V-a,limba engleza, in care sa fie prezente metode moderne de predare-invatare....pls!!!!
-------------------- " O imprejmuire, indiferent de natura ei, nu face altceva decat sa promoveze ura fata de tot ceea ce vine din exterior " (F.Herbert )
|
| KEANU |
Trimis: 10 Jun 2007, 11:07 AM
|
|
Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 6.833 Înscris: 9 Oct 05 |
pe didactic, n-ai gasit? ca io nu ma omor sa fac asa ceva, decat daca le fac pt inspectie:)
-------------------- Ospătărița Natalia - admirația mea eternă pentru inovație într-ale logicii. Mă-nclin.
|
| Ms Dalloway |
Trimis: 10 Jun 2007, 01:12 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 1.079 Înscris: 25 Mar 06 |
Now, Tony has had some inspection recently and, must have used some thoroughly modern methods for the little 'uns, no doubt about it
-------------------- "And what, Socrates, is the food of the soul? Surely, I said, knowledge is the food of the soul. " Plato
|
| Vlad V. |
Trimis: 10 Jun 2007, 01:31 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 821 Înscris: 5 May 07 |
Keanu, tot inspectie am si eu maine....
-------------------- " O imprejmuire, indiferent de natura ei, nu face altceva decat sa promoveze ura fata de tot ceea ce vine din exterior " (F.Herbert )
|
| gratiescu |
Trimis: 11 Jun 2007, 04:53 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 56 Înscris: 26 Feb 07 |
Ai gasi o groaza de idei pe site-uri specializate ca:
http://lessonplanspage.com/ http://www.cambridge.org/elt/primary nu ai precizat manualul pe care lucrezi la clasa ca sa-ti pot trimite un sample plan succes la inspectie. |
| iordache mihaela |
Trimis: 11 Jun 2007, 07:18 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 5 Înscris: 11 Jun 07 |
daca iti e de mare ajutor iti trimit un plan de lectie pt snapshot clasa a V-a. l-am avut si eu la inspectia pt cercul directorilor. sper sa iti fie de folos.
Fișier atașat ( Număr de descărcări: 862 )
Lesson_plan.doc |
| andreidmannn |
Trimis: 3 Sep 2010, 07:39 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 14 Înscris: 2 Jul 10 |
buna
sunt nou in predatul lb engleze, ca manuale am pe snapshot clasele 5-6-7-8 cei care ati lucrat pe acest tip de manual ma puteti ajuta cu planuri de lectii sau programe |
| Deeanna |
Trimis: 3 Sep 2010, 09:39 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 2.021 Înscris: 17 Jul 08 |
Găsești tot ce vrei pe:http://www.didactic.ro/discipline
-------------------- 'A man can be destroyed but not defeated.'-Ernest Hemingway
|
| mihalupu89 |
Trimis: 3 May 2012, 01:43 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 11 Înscris: 3 May 12 |
Salut. As vrea si eu un proiect de lectie la engleza despre " Linkers" si despre verbele "Make and do". Multumesc
|
| dora^ |
Trimis: 3 May 2012, 02:18 PM
|
||
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 17.197 Înscris: 1 Sep 04 |
I-auzi. No, dacă tot suntem la cerșit, îmi face și mie careva portofoliul pt. grad? -------------------- |
||
| Dya14 |
Trimis: 12 Nov 2012, 04:10 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 12 Înscris: 24 Sep 07 |
Site-urile sunt foarte bune.
Sincer si eu as avea nevoie de un plan de lectie (Snapshot cls 7) . Fara pic de efort nu faci nimic in ziua de astazi. Trebuie sa inveti cum se face un plan de lectie. Mihalupu89: se presune ca in anul 3 de factultate profesorul indrumator va dat un model de cum se face un plan de lectie. Iate si tu dupa acel model. Daca nu il ai , mai jos atasez un model. Sper sa iti fie de folos. Fișier atașat ( Număr de descărcări: 135 )
lesson_plan.doc |
| raducu1y5 |
Trimis: 12 Nov 2012, 04:19 PM
|
||
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 682 Înscris: 3 Sep 12 |
Daca platesti bine poate se ofera cineva.... -------------------- Înainte de a mă critica, depășește-mă! Fii mai bun/ă decât mine.
|
||
| MaraDoria |
Trimis: 12 Nov 2012, 06:59 PM
|
||
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 241 Înscris: 4 Aug 10 |
nu inteleg de ce se incurca " techniques with types of interactions ", nu le mai bagati in aceeasi categorie ca n-au nicio legatura.... |
||
| Dya14 |
Trimis: 12 Nov 2012, 07:12 PM
|
||||
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 12 Înscris: 24 Sep 07 |
Multumesc pentru informatie. O sa tin cont de ea |
||||
| gratiescu |
Trimis: 12 Nov 2012, 08:45 PM
|
![]() Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 56 Înscris: 26 Feb 07 |
Fiecare profesor isi adapteaza planul de lectie la nivelul clasei/elevilor la care preda si nu la topicul lectiei.Intotdeauna trebuie pregatite activitati cat mai variate incat fiecare elev sa poata participa la lectie.
In rest, sunt nenumarate site-urile dedicate predarii limbii engleze.Remember: nu predam manualul ci cerintele programei. Imagine atașată ![]() |
![]() |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|