Reședință - Portal SEI Portalul educațional SEI  Admitere Admitere Bacalaureat Bacalaureat Titularizare Titularizare Euro 200 Euro 200 Bani de Liceu Bani de Liceu
Găzduire WEB pentru școli și licee Găzduire WEB pentru școli, licee și instituții educaționale Dictionare online Dicționare online Subiecte examene naționale "2007-2008" Subiecte examene naționale "2007-2008"
Subiecte examene naționale începând cu 2002 Subiecte examene naționale începând cu 2002 .campion .campion
SIVECO Romania  Ministerul Educației și Cercetării  Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

> ISJ Constanta, suntem si noi oameni...
mon_dragon
Trimis: 13 Jun 2007, 03:57 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 18
Înscris: 2 Mar 06


La ISJ Constanta pentru a obtine o adeverinta necesara obtinerii primei de instalare am asteptat mai bine de o luna, de fiecare data lipsind ceva de completat, lipsind cineva de semnat sau in cel mai des caz negasind-o.
Motivul care credeti ca era?Cererea de eliberare a adeverintei era indosariata intr-un dosar ce scria pe el:MINCINOSI!!!Adica cei care au sustinut examenul de titularizare si declara in cererea respectiva ca au luat nota "X" trebuie a fi verificati?Alo, oameni buni va mai treziti inca pe timpul lui Ceusescu cand se declarau mii de tone la hectar si de fapt acolo era pasune?Pai care credeti care ar fi motivul sa mint?
Eu propun achizitionarea unui detector de minciuni pentru fiecare Inspectorat in parte in felul acesta vom reusi sa demonstram adevarul pe loc scutindu-ne de alte drumuri inutile si timpi pierduti.De fapt utilizarea detectorului poate avea functii multiple putand fii folosit si la venirea de pe teren a angajatilor dupa ce fac o inspectie (excluzindu-se eventualele zvonuri ca respectivul inspector a primit o mica atentie pentru un calificativ sau nota buna) precum si la concursul de titularizare de catre cei care corecteaza lucrarile (scapam de cei care inca mai cred ca un post in oras se ia pe bani nu pe cunostinte acumulate).
Inca odata nu pot uita imaginea dosarului pe care scria MINCINOSI.
Asadar stimati colegi mincinosi sau viitor mincinosi nu uitati sa va jurati pe ceva sfant la fiecare declaratie si sa ne gandim ca totusi putea fii si mai rau (puteau sa scrie prosti, nu ca nu am fi din punctul lor de vedere).
Mesaj personal
Top
Adda_playing_the_piano
  Trimis: 11 May 2008, 11:37 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 7
Înscris: 23 Jan 07


Atata timp cat sunt oameni, in speta profesori care sa predea elevilor constiinciosi, tembelizati de televizor... nu ma mai mira nimic. Puteau sa fi scris orice altceva pe coperta acelui dosar... Teaching the final frontiera!!! evilgrin04.gif
Mesaj personal
Top
rodawgg
Trimis: 6 Jun 2008, 12:47 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 6
Înscris: 6 Jun 08


daca propui sa se instaleze un detector de minciuni care sa functioneze , nu am mai avea inspectorate nici la noi, in constanta , nici in Romania ^.^
Mesaj personal
Top
mariustipa
Trimis: 8 Sep 2008, 11:13 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 1.275
Înscris: 18 Oct 06


expectoratele judetene ...


--------------------
Mesaj personalPagina web a utilizatorului
Top
kather
Trimis: 14 Nov 2008, 04:29 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 25
Înscris: 14 Nov 08


Da , e o idee buna smile.gif
Mesaj personal
Top
0 utilizator(i) citesc acest subiect (0 vizitatori și 0 utilizatori anonimi)
0 utilizator(i):

Opțiuni Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

 

 
  © 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved