| Bine ai venit ! ( Autentificare | Înregistrare ) | Trimite mail de validare din nou |

|
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| deea04 |
Trimis: 10 Jul 2007, 10:04 AM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 7 Înscris: 20 Jun 07 |
Propun sa vorbim despre materiile care se fac in clasa a 9-a la mate-info si din care se dau teze...am mai vazut subiecte in care s-a vorbit despre asta,dar nu am gasit nimic concret.Daca stiti mai multe informatii,va rog sa le spuneti si altora,care nu prea stiu...
|
| queen_bea |
Trimis: 10 Jul 2007, 11:39 AM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 693 Înscris: 11 Apr 07 |
La profilul mate-info dai urmatoarele teze:
1. Lb. si literatura romana 2. Matematica 3. Informatica 4. La alegere intre fizica/ chimie/ biologie (obligatoriu ce alegi pe primul semestru trebuie sa dai si pe sem. II). -------------------- "Dreams that you dare to dream really do come true"
"Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri" "zambetul celui ce sufera poate fi mai dureros decat lacrimile celor care plang" |
| Livia Simona |
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 42 Înscris: 4 Jul 06 |
Materiile de clasa a IX-a mate-info: (cum zice profu de mate, "mate minus info")
1. Matematica (4 ore); 2. Lb. Romana (4 ore); 3. Lb. straina 1 (2 ore); 4. Lb. straina 2 (2 ore); 5. Fizica (3 ore); 6. Chimie (2 ore); 7. Biologie (2 ore); 8. Istorie (1 ora); 9. Geografie (1 ora); 10. Informatica - Programare (2 ore + 2ore laborator); 11. Informatica - Tic ( Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor - 2 ore); 12. Religie (1 ora); 13. Logica si argumentare (1 ora); 14. Ed. fizica (2 ore); 15. Istoria artelor ( Muzica - Nu mai stiu sigur cum se numea) (1 ora); 16. Ed. vizuala (1 ora); 17. Optional (1 ora); Cam astea sunt. Sper sa fi uitat ceva. Oricum, eu iti urez succes daca vei urma un liceu de profil real si iti dau un sfat: 'Nu te descuraja cand dai de greu!'. Li se intampla tuturor, mai devreme sau mai tarziu. Sper ca te-am putut ajuta! |
| icx |
Trimis: 10 Jul 2007, 02:29 PM
|
||
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 11.700 Înscris: 25 Jul 05 |
La intensiv engleza/franceza/germana dai teza la engleza/franceza/germana in loc de informatica. De fapt, asa-mi amintesc ca-mi spuneau colegii de la celelalte clase. |
||
| Rck |
Trimis: 10 Jul 2007, 02:35 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 2.574 Înscris: 8 Jul 07 |
[in VL]
la intensiv engleza se da teza la: romana mate engleza bio/fiz/chimie ( 2 materii pt teza din 3) cu alte cuvinte 5 teze -------------------- So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we? ![]() Studenta la UMF Victor Babes Timisoara Medicina Dentara , anul III Blog. No big deal |
| irene89 |
Trimis: 10 Jul 2007, 05:44 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 46 Înscris: 8 Jul 07 |
Va zic eu sigur cum e ca sunt la mate-info intensiv engleza si dau asa:
1. Romana 2. Matematica 3. Fizica/Chimie/Biologie (la alegere - eu de vreo 3 ani dau fizica 4. Informatica 5. Engleza So...5 teze pe semestru..10 teze pe an..4 ani de liceu deci..40 de teze in total Deci cam asta va asteapta |
| shonchi |
Trimis: 10 Jul 2007, 06:44 PM
|
|
Utilizator activ ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 86 Înscris: 27 Jun 07 |
eu din alea 3 de la alegere fizica,chimie,biologie dau la chimie ca stiu prea bn chimie numai 10 intra a7a si a8a da nici biologie nu e grea da cine stie din a 5a pana in a 8a numai 9 si 10 avem deci nuj ,fizica se taie nici nu vreau sa o vad.
|
| deea04 |
Trimis: 10 Jul 2007, 07:32 PM
|
|
va multumesc tuturor pentru raspunsuri.da,o sa urmez un liceu cu profil de mate-info,dar fara intensiv engleza sau altceva...am mai auzit ca o sa fie putin mai greu,dar dupa ce termini un liceu cu profil de mate-info ai mai multe optiuni de a merge mai departe la facultate,dar bineinteles,trebuie sa iti si placa,sa nu il faci doar pe motivul asta,ca ai mai multe optiuni pe mai departe
|
| irene89 |
Trimis: 11 Jul 2007, 09:29 AM
|
||
|
Sa stii ca fizica e grea numai la inceput pana ii intelegi ritmul Primele ore de fizica au fost pentru mine o gaura neagra. In scoala generala fizica insemna multa teorie si cateva probleme...de teme nu prea se punea problema iar testele, la fel, din teorie. La liceu insa s-a cam schimbat treaba...o ora-doua de teorie..restu aplicatii (multe), teste serioase, teme la fel de serioase. A da, si ca sa te descurci bine trebuie sa lucrezi si in plus. Oricum, sa stiti ca la mate-info se pune fff mult accent pe fizica. Daca in clasa a IX-a se fac 2 ore de chimie, 2 de bio si 3 de fizica, intr-a XI-a se fac 1 ora chim, 1 ora bio si guess what..5 ore fizica Don't worry, toti bobocii se sperie de fizica la inceput, dar cu timpul o sa vedeti ca nu e chiar asa un mister |
||
| deea04 |
Trimis: 11 Jul 2007, 11:04 AM
|
|
mie imi place fizica,dar in generala nu am facut prea multe probleme,exercitii,iar de teme,nici nu se pune problema...imi placea insa teoria si acele aplicatii,putine,ce e drept,dar lucram mult si acasa,pt ca imi placea...asa ca poate o sa aleg si eu fizica la liceu,dar nu e un lucru foarte,foarte sigur.ramane de vazut daca o sa imi schimb parerea sau nu
|
| irene89 |
Trimis: 11 Jul 2007, 05:14 PM
|
|
Oricum fizica din liceu se face la un alt nivel decat in scoala si este foarte diferita fata de ce ati facut pana acum. Sa zicem ca...in scoala ati facut cam...1-2% din fizica
So..o sa vedeti voi pe parcurs daca va place sau nu |
| girl92 |
Trimis: 11 Jul 2007, 05:44 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 28 Înscris: 8 Jun 07 |
dar in liceu se ia de la inceput cu fizica,sau mai conteaza si ce am facut in generala?.....eu la scoala nu am facut fizica nici 10% din cat trebuia...
Acest mesaj a fost modificat de către girl92 la data 11 Jul 2007, 05:45 PM |
| a_b_c |
Trimis: 11 Jul 2007, 06:03 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 401 Înscris: 24 Jun 06 |
irene89 , dupa ce manuale si culegeri ai lucrat la fizica ??daca poti sa-mi spui macar pt a 11-a.merci
|
| a_b_c |
Trimis: 11 Jul 2007, 06:05 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 401 Înscris: 24 Jun 06 |
am nevoie de informatii ca la scoala nu prea se face fizica, dar se cere...
|
| icx |
Trimis: 11 Jul 2007, 11:24 PM
|
||
![]() Mentor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 11.700 Înscris: 25 Jul 05 |
La mine nu-i asa |
||
| deea04 |
Trimis: 2 Aug 2007, 09:42 PM
|
|
pt cei care ati trecut de clasa a 9-a........ce se cere sa citeasca elevii in clasa a 9-a?ce scriitori,ce carti?pt ca as vrea sa ma apuc din vacanta sa citesc,macar cate putin.......
|
| Ponchita |
Trimis: 3 Aug 2007, 12:17 PM
|
![]() Utilizator avansat ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 2.042 Înscris: 26 Jul 07 |
este un topic cu bibliografia cls a IX-a
-------------------- Student Babes Bolyai University, Cluj Napoca,
Faculty of Economics and Business Administration, Master's degree in International Business Administration and Communication AIESECer |
| Corny92 |
Trimis: 6 Aug 2007, 12:53 PM
|
|
Începător ![]() Grup: Members Mesaje: 4 Înscris: 27 Jun 07 |
Livia Simona...ms mult d tot ! Sincer nici eo nu shtiam c materii o sa fie
|
| rody* |
Trimis: 6 Sep 2007, 02:45 PM
|
|
Utilizator ![]() ![]() Grup: Members Mesaje: 38 Înscris: 30 Aug 07 |
Dar la filologie cate ore se fac din fiecare???????
-------------------- ...timeo Danaos et dona ferentes
|
![]() |
![]() |
|
© 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved
|