Reședință - Portal SEI Portalul educațional SEI  Admitere Admitere Bacalaureat Bacalaureat Titularizare Titularizare Euro 200 Euro 200 Bani de Liceu Bani de Liceu
Găzduire WEB pentru școli și licee Găzduire WEB pentru școli, licee și instituții educaționale Dictionare online Dicționare online Subiecte examene naționale "2007-2008" Subiecte examene naționale "2007-2008"
Subiecte examene naționale începând cu 2002 Subiecte examene naționale începând cu 2002 .campion .campion
SIVECO Romania  Ministerul Educației și CercetăriiPagini: (3) [1] 2 3  ( Primul mesaj necitit ) Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

> spor de ecran, daca bibliotecarii beneficiaza
eszti
Trimis: 5 Mar 2008, 02:49 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 29
Înscris: 12 Jan 08AS DORI SA VA INTREB, DACA BIBLIOTECARII BENEFICIAZA DE SPORUL DE ECRAN ( EVIDENTA CARTILOR FIIND INTRODUSE IN CALCULATOR IN PROCENT DE 50% ), DUPA UN PROGRAM ACHIZITIONAT DE CATRE UNITATEA IN CARE IMI DESFASOR ACTIVITATEA. PROCESUL DE INFORMATIZARE BINEINTELES CONTINUA. MULTUMESC
Mesaj personalTrimite email
Top
carmen g.f
Trimis: 5 Mar 2008, 03:15 PM


Utilizator activ
***

Grup: Members
Mesaje: 67
Înscris: 15 Nov 07


La noi bibliotecarul nu beneficiaza de acest spor, nu lucreaza pe claculator, dar daca se utilizeaza computerul cel putin 50% din timpul normal de lucru, deci 4 ore/zi se poate acorda acest spor conform HG Nr.281 artr.8 alin(1), bineinteles dupa ce a fost efectuata evaluarea locurilor de munca cu risc de catre o persoana autorizata.
Mesaj personal
Top
Mariana Rosu
Trimis: 5 Mar 2008, 05:19 PM


Utilizator activ
***

Grup: Members
Mesaje: 153
Înscris: 12 Feb 08


Locurile de munca, categoriile de personal, marimea concreta a sporului si conditiile de acordare se stabilesc prin Regulament elaborat de Ministerul Sanatatii si M.M.P.S. dupa consultarea sindicatelor.
La nivelul fiecarui judet, acest lucru s-a facut inca din anul 1993, in baza Hot.G.nr.281/ 17 iun.1993 (art.8, lit.a), publicata in M.O nr.135/25 iunie 1993.

Personalului indreptatit sa beneficieze de acest spor pentru ecran, nu-i ramane decat sa depuna o cerere directorului unitatii, iar C.A. va stabili procentul in functie de volumul lucrarilor si timpul efectiv lucrat PC.

Mesaj personal
Top
solomon_cornelia
Trimis: 5 Mar 2008, 06:52 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 15
Înscris: 19 Feb 08


Nu pot sa cred , ca sunt scoli, licee care acorda personalului auxilar didactic SPORUL DE ECRAN !
( binenteles celor care lucreaza cu calculatorul cel putin 4-5 ore pe zi) dar nu se da nici un spor , doamnelor si domnilor ,atat timp cat este loc de interpretare a H.G. 281 (si esti la latitudinea consilului de administratie sau a inspectoratului scolar ) .
Acest spor trebuie stipulat clar ,in procent , in LEGEA INVATAMANTULUI ,asa cum este M-ul de dirigentie , fara posiblitate de interpretare ,sau sa depinzi de consiliu de administratie , pentru ca unii din C.A. habar nu au cum se lucreaza in SECRETARIAT, BIBLIOTECA si alte sectoare unde se foloseste CALCULATORUL.
Daca se da sporul de ecran sa fie popularizat judetul , sa stim si noi care ISJ isi asuma raspunderea .
semneaza un secretar destul de indignat ......
Mesaj personal
Top
asilvia
Trimis: 6 Mar 2008, 05:39 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 584
Înscris: 28 Apr 05


Nu cred ca are o importanta numele ISJ-ului. Comisia paritara a stabilit acordarea acestui spor deci el trebuie dat. Nu va de ce ar trebui stipulat in LEGEA INVATAMANTULUI pentru ca asta ar insemna sa se acorde obligatoriu anumitor persoane fara ca acestea, in unele cazuri sa lucreze chiar si o simpla adeverinta pe calculator. Sunt si scoli in care secretarul nu lucreaza pe calculator ci numai laborantul de informatica. Atunci de ce ar beneficia de sporul respectiv. Un laborant de inf. nu atat de indignat...
Mesaj personal
Top
solomon_cornelia
Trimis: 6 Mar 2008, 03:23 PM


Utilizator
**

Grup: Members
Mesaje: 15
Înscris: 19 Feb 08


QUOTE (asilvia @ 6 Mar 2008, 06:39 AM)
Nu cred ca are o importanta numele ISJ-ului. Comisia paritara a stabilit acordarea acestui spor deci el trebuie dat. Nu va de ce ar trebui stipulat in LEGEA INVATAMANTULUI pentru ca asta ar insemna sa se acorde obligatoriu anumitor persoane fara ca acestea, in unele cazuri sa lucreze chiar si o simpla adeverinta pe calculator. Sunt si scoli in care secretarul nu lucreaza pe calculator ci numai laborantul de informatica. Atunci de ce ar beneficia de sporul respectiv. Un laborant de inf. nu atat de indignat...

Stimata d-na, functia de laborant informatica !.... nu prea se regaseste in personalul auxiliar didactic ca functie, exista functia de laborant (pt.lab. fizica,chimie,biologie) si care cu timpul , o data cu disparitia nr. de ore de la fizica,chimie, biologie la clasele a XI.XII,nu prea mai are obiect de activitate , .... sau exista functia de informatician (per.aux.didactic). Atitudinea d-stra de laborant informatician !!!???. lasa de dorit..... d-vstra in ce calitate afirmati ca sunt secretare care nu folosesc calculatorul ....cunoasteti fisa postului unui secretar de liceu,scola ? ,.. stiti lucrarile care le fac zilnic...? cunoasteti raspunderea si atributiunile secretarului intr-o scoala, liceu,colegiu,grup scolar cu peste 60 de clase ,cu toate formele de inv. zi si seral, sc.postliceala va rog sa-mi spuneti cine face salariile la d-vstra in scoala , sa nu-mi spuneti ca le faceti d-vstra, ( folositi calculatorul )_ca deveniti ridicola.!... sau nu se fac pe calculator la d-vstr. ???!!!, ca nu pot crede ca in anul 2008 se fac SALARIILE cu stiloul......!
TOATE SITUATIILE CARE SE DAU LA ISJ, MINISTER, PRIMARII, ELEVI, (DIPLOME_) se fac numai cu calculatorul. asa ca e de prisos orice comentariu !
Mesaj personal
Top
scm
Trimis: 6 Mar 2008, 08:51 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 1.946
Înscris: 7 Nov 06


Am vazut postarea doamnei Mariana Rosu in care spune ca trebuie DOAR o aprobare a CA
Am subliniat doar pentru ca nu stiu exact cum se acorda acest spor, doar din auzite
si ce am auzit este ca ar trebui sa vina cineva de la ITM sa evalueze conditiile de lucru

unde scrie acest lucru - daca scrie undeva de fapt - ca la modul in care se fac legile m-as mira sa scrie

daca e asa cum conving eu CA ca lucrez mai mult de 50% pe calculator, pentru ca iarasi ajung la partea aceea dureroasa in care directorul , CA si multi altii spun ca "ce se face la secretariat mare lucru, da o adeverinta."

Mesaj personalYahoo
Top
asilvia
Trimis: 7 Mar 2008, 12:06 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 584
Înscris: 28 Apr 05


Stimata d-na Solomon Cornelia, se pare ca am fost inteleasa gresit. Nu sunt impotriva acordarii acestui spor doamnelor secretare. Am spus doar ca nu vad necesar ca acesta sa fie dupa cum spuneti Dvs „stipulat clar ,in procent , in LEGEA INVATAMANTULUI ,asa cum este M-ul de dirigentie , fara posiblitate de interpretare ,sau sa depinzi de consiliu de administratie , pentru ca unii din C.A. habar nu au cum se lucreaza in SECRETARIAT, BIBLIOTECA si alte sectoare unde se foloseste CALCULATORUL”.Eu sutin sa se dea la toate persoanele din unitate care lucreaza pe calculator. Ma surprinde faptul ca Dvs v-ati simtit atat de lezata. Eu daca am vorbit ceva pe acest forum, asta in caz ca sunteti atat de curioasa, nu am vorbit in necunostinta de cauza. Timp de 8 ani am lucrat ca secretar in unitate dupa care, am ocupat postul de laborant de informatica. Nu stiu din ce judet sunteti Dvs. dar la mine in judet exista laboranti de informatica la liceele mari dar si la scoli. Si nu cred ca atunci cand trebuie sa se faca bazele de date pentru examene si ISJ cheama informaticienii si laborantii se refera cumva la cei de fizica, chimie si biologie. Stimata d-na secretara, in unitatea unde lucrez toate lucrarile de secretariat (in afara de salarii care sa nu ne suparam se fac o data pe luna pe calculator ) incadrarea, propunerile, bazele de date pt examene de bac, adm comp. si adm probe de aptitudini le fac eu. De asemenea fundamentarea chelt de personal, programul cu alocatiile si toate celelalte lucrari pe care Dvs inteleg le lucrati pe calculator, la noi la liceu le fac eu si aste peste atributiile mele de laborant informatica. Da cunosc atributiile unui secretar si raspunderea pe care o are. Lucrez in biroul respectiv de 17 ani din motivele care reies din cele de mai sus. La noi sporul s-a dat la toti cei care lucreaza pe calculator chiar daca, asa cum am mai spus pentru o simpla adeverinta sunt asteptata de cel care o solicita tot eu. Si nu am nimic impotriva, doar ca ma uimeste mentalitatea Dvs. Referitor la ceilalti laboranti nu le purtati Dvs. de grija, ei vor exista in continuare. Sunt curioasa asta e parerea pe care o aveti despre dansii, si daca da le-ati adus-o la cunostinta celor din unitatea unde functionati? Eu chiar daca le fac lucrarile de secretariat colegelor mele ma impac f.bine cu ele, le respect si le pretuiesc f.mult ca de altfel pe toate celelalte colege, contabila, adm, femei de serviciu etc.
Mesaj personal
Top
biblioteque
Trimis: 7 Mar 2008, 12:13 PM


Utilizator activ
***

Grup: Members
Mesaje: 103
Înscris: 18 Jan 08


QUOTE (eszti @ 5 Mar 2008, 03:49 PM)
AS DORI SA VA INTREB, DACA BIBLIOTECARII BENEFICIAZA DE SPORUL DE ECRAN ( EVIDENTA CARTILOR FIIND INTRODUSE IN CALCULATOR IN PROCENT DE 50% ), DUPA UN PROGRAM ACHIZITIONAT DE CATRE UNITATEA IN CARE IMI DESFASOR ACTIVITATEA. PROCESUL DE INFORMATIZARE BINEINTELES CONTINUA. MULTUMESC


eu am facut urmatoarea cerere consiliului de administratie, si am primit un spor de 15%. Am anexat copii ale legilor, ordonantelor, hotararilor trecute in cerere.CA trebuie sa dea un raspuns in 30 zile. Daca nu, faci actiune in instanta si siguri castigi. Si se poate castiga chiar si retro pe ultimii 3 ani.

Fișier atașat ( Număr de descărcări: 729 )
Fișier atașat  cerere_spor_15_.doc
Mesaj personal
Top
rizescu
Trimis: 7 Mar 2008, 02:02 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 807
Înscris: 15 Jan 08


De sporul de conditii vatamatoare stiu ca s-a dat la bibliotecari, dar in ceea ce priveste sporul de ecran, de care intreaba ESZTI, de la sindicatul nostru n-i s-a spus ca s-a dat in judecata ISMB-ul si s-a impotmolit la experti. N-i s-a spus clar ca alta posibilitate de a ne castiga acest drept nu este. Eu sunt analist programator, am lucrat ca secretara 12 ani si sunt sigura ca se merita acest spor pentru ca intr-adevar se lucreaza mult pe calculator. Nu m-i se pare normal sa vina cineva sa ma evalueze pentru a-mi da acest spor. Ce sa-i arat? Ca lucrez? Lumea a evoluat, dar nu se vede de acolo de sus de unde se fac legile decat ca trebuie sa lucram. Drepturile nu se vad.
Mesaj personal
Top
scm
Trimis: 8 Mar 2008, 05:00 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 1.946
Înscris: 7 Nov 06


Asilivia are dreptate DOAR in cazul acelor secretari de scolite care nu au habar sa dea drumul la calculator
aici este vina directorului dar si a dv ca faceti acele lucrari care tin de secretariat
nu e nimic rau in a ajuta la un moment dat cand volumul de lucru este mare, dar daca ii faceti toata treaba va meritati soarta

Asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam si sa tratam pe toata lumea ca si cum nu ar stii ce inseamna calculator

este exact ceea ce am mai spus "ce se face la secretariat - se da o adeverinta"

daca ati lucrat ca secretara cred ca stiti cam cat se munceste
Mesaj personalYahoo
Top
asilvia
Trimis: 9 Mar 2008, 09:12 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 584
Înscris: 28 Apr 05


Aveti dreptate. Numai ca, ceea ce am scris a fost inteles gresit. Cand am spus "Sunt si scoli in care secretarul nu lucreaza pe calculator" eu m-am referit la unitatea in care lucrez si unde pe calculator se fac doar salariile care presupun introducerea datelor intr-un program facut in MS-DOS o data pe luna. Am spus doar ca nu vad necesitatea stipularii sporului respectiv in Legea Invatamantului deoarece atunci acordarea lui ar depinde de functie si nu de faptul ca persoana lucreaza sau nu pe calculator. Colegele mi le ajut si le voi ajuta in continuare si asta nu din obligatie, dar mai au 4-5 ani pana la pensie si nu ar fi corect din partea mea sa le impun sa faca pe calculator lucrari care necesita un grad ridicat de complexitate. Oricum ma bucur ca macar cineva mi-a dat dreptate, chiar si partial.
Mesaj personal
Top
vkele
Trimis: 9 Mar 2008, 03:50 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 694
Înscris: 5 Dec 06


Programul de salarizare nu poate fi facut in MS-DOS deoarece acesta este un sistem de operare. Va rog nu mai faceti comentarii in probleme in care nu le cunoasteti.
Mesaj personal
Top
asilvia
Trimis: 9 Mar 2008, 08:13 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 584
Înscris: 28 Apr 05


vkele stiu ca MS-DOS este un sistem de operare. Recunosc, nu m-am exprimat bine este un program de salarii facut in FOXPRO DOS ce ruleaza sub WIN XP SP 2. Acum e bine?
Mesaj personal
Top
vkele
Trimis: 10 Mar 2008, 08:55 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 694
Înscris: 5 Dec 06


Nici acum nu este corect. Trebuie sa mai inveti despre calculatoare.
Mesaj personal
Top
Mariana Rosu
Trimis: 11 Mar 2008, 06:51 PM


Utilizator activ
***

Grup: Members
Mesaje: 153
Înscris: 12 Feb 08


asilvia stie forte bine ce spune si ce face deoarece lucreaza pe calculator acele salarii si nu numai.... faptul ca nu s-a exprimat concis inseamna ca nu este informatician dar asta nu inseamna ca nu poate fi sau nu este un bun operator.

Vkele Pentru ce atata repros? Sunteti informatician? Sa stiti ca am lucrat de-a lungul anilor cu foarte multi informaticiani si multi dintre ei nu au fost la inaltimea mea. Si luati aminte...nu sunt o persoana lipsita de modestie dar observ la dvs putin mai multa ironie....de aceea am luat atitudine.

O secretara de scoala , operator PC, foarte indignata! Si nu neaparat pentru faptul ca nu beneficiaza de spor pentru ecran!
Mesaj personal
Top
vkele
Trimis: 12 Mar 2008, 08:28 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 694
Înscris: 5 Dec 06


Stimata doamna Mariana Rosu
Imi propusesem sa nu mai intervin in acest subiect al forumului dar interventia dumneavoastra m-a facut sa ma razgandesc. In primul rind sunteti o persoana lipsita de modestie deoarece dumneavoastra nu stiti cu ce trebuie sa se ocupe un informatician intr-o unitate scolara. Daca este adevarat ce afirmati inseamna ca informaticianul respectiv a fost angajat fara examen ori a fost o pila a cuiva. In acest caz ar trebui sa recuperati banii pe care i-a luat ca salarii. Dumneavoastra confundati birotica cu informatica intre care exista extrem de mari deosebiri. Un informatician este in primul rind administrator de retea, administrator AEL gestioneaza accesul la Intrenet s.a pe care dumneavoastra sunt convins ca nu stiti sa le faceti. Aspectele in care vi s-a parut "ca sunteti deasupra informaticianului "sunt punctuale si nerelevante pentru activitatea informaticianului si sunt in opinia dumneavoastra . Aceasta opinie nu inseamna ca este si adevarata.
In incheiere am o rugaminte, lasati oamenii de specialitate sa se pronunte asupra competentei informaticienilor.
Mesaj personal
Top
scm
Trimis: 12 Mar 2008, 12:58 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 1.946
Înscris: 7 Nov 06


deja acest topic incepe sa devina polemica si nu e regula

VKELE - toata stima pentru oamenii priceputi in domeniiile dumnealor

O sa fiti surprins(a) cat de multi oameni nu stiu sa dezinstaleze o aplicatie - asta in conditiile in care sunt PROFESORI de informatica
nu stiu sa faca unele setari necesare retelei - si multe din aceste lucruri le fac SECRETARII - care sa stiti ca unii dintre ei se pricep si la "calculatoare"

in aceste cazuri (este si cazul meu) nu credeti ca ar trebui sa ma simt deasupra acelui profesor (nu am diploma asa este)

Nu stiu exact care este fisa postului unui informatician este drept dar daca doamna Mariana Rosu a spus ca se simte deasupra lor inseamna ca sunt cazuri de acest gen in mai multe scoli

Nu este vina nimanui ca exista si persoane nepricepute pe postul lor - doar sistemul care permite acest lucru

Iar ca incheiere sa stiti ca imi pot permite ma pronunt asupra competentei UNOR PROFESORI de informatica -
Mesaj personalYahoo
Top
asilvia
Trimis: 12 Mar 2008, 02:10 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 584
Înscris: 28 Apr 05


scm are dreptate. Eu ca laborant am intalnit in cei 8 ani cateva cazuri de cadre didactice care nu dadeau dovada de profesionalism dar si care desi erau bine pregatiti tratau totul cu superficialitate. Nu generalizez. Nu degeaba, cel putin asa cred se sustrag pentru a face parte din comisiile de examen, pentru ca la noi in judet acestia se trec mai mult pentru secretari de comisii decat ca informaticieni, iar eu ca laborant, deoarece unitatea in care lucrez a fost mereu centru de admitere si chiar si de bac, deci cu n. unitati arondate am facut baza de date.Ba chiar anul trecut am fost si in comisia de T.N. Nu ca mi-ar fi fost greu dar am fost cel mai slab platita, la plata cu ora, fata de ceilalti membrii care au primit sumele din O.M. Dar asta e.
Mesaj personal
Top
asilvia
Trimis: 12 Mar 2008, 02:22 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 584
Înscris: 28 Apr 05


Pentru biblioteque: colega mea, d-na bibliotecara a intrat in posesia unei hotarari judecatoresti conform careia trebuie sa primeasca acest spor de 15% pe trei ani retroactiv. Ma bucur pentru ea. Este o colega f.buna care ne-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie de un manual pt. copiii nostri. Sper sa reusiti si Dvs. Bafta! In cazul in care vreti sa stiti cum arata o pot scana si trimite.
Mesaj personal
Top
vkele
Trimis: 12 Mar 2008, 03:17 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 694
Înscris: 5 Dec 06


Eu m-am referit la informaticieni nu la profesori de informatica. Referitor la profesorii de informatica acestia majoritatea sunt de matematica -informatica. Cei buni nu mai lucreaza in domeniu din cauza salarizarii iar ceilalti nu au sarcini de informaticieni ei predau elevilor care este alta problema. Asa cum ati semnalat problemele sunt multe cazuri cind aveti dreptate. Este vorba de neimplicare si lipsa de profesionalism.
Mesaj personal
Top
Mariana Rosu
Trimis: 12 Mar 2008, 03:50 PM


Utilizator activ
***

Grup: Members
Mesaje: 153
Înscris: 12 Feb 08


D-le Vkele

Sa-mi fie cu iertare dar interventiile dvs.mi s-au parut , pot spune, putin mai mult decat acide.
Este corect ca fiecare sa-si expuna punctul de vedere dar fara sa fim rautaciosi. La urma urmei, toti urmarim acelasi lucru: posibilitatea acordarii a mult ravnitului dar si meritatului spor de ecran.


Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti. Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!
Mesaj personal
Top
scm
Trimis: 13 Mar 2008, 06:54 AM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 1.946
Înscris: 7 Nov 06


si tot ca incheiere in acest forum urmarim sa primim ajutor acolo unde avem nelamuriri, sau sa ajutam acolo unde putem, avem un sistem destul de slab ca sa ne mai impiedicam unii de altii

daca din graba mai scapam un "program" in loc de "aplicatie" cred ca poate fi trecut cu vederea
Mesaj personalYahoo
Top
vioricaocu
Trimis: 13 Mar 2008, 08:47 PM


Utilizator avansat
****

Grup: Members
Mesaje: 301
Înscris: 19 Feb 07


bibliotecarii beneficiaza de un spor de 15% - spor pentru conditii nocive, conform Legii 334 - legea bibliotecilor, art.54
Mesaj personal
Top
AngelEyes
Trimis: 13 Mar 2008, 09:29 PM


Începător
*

Grup: Members
Mesaje: 3
Înscris: 12 Mar 08


Buna ziua

Sunt noua in acest forum si ma bucur ca exista, pentru a ne exprima fiecare parerea despre cate o nemultumire sau alta, dar m-as bucura daca cei care sunt la conducere sa si citeasca aceste pareri pentru a putea lua masurile necesare.
Legat de acest spor de calculator sau de ecran as avea si eu ceva de spus.
In primul rand lucrez in calitate de tehnician si secretar la o catedra in invatamantul universitar, si in universitate la noi s-a dat acest spor de calculator doar la anumite persoane incepand cu anul universitar 2007 - 2008.
Pana acum nici nu s-a putut aborda aceasta problema desi H.G 281 a aparut in 1993 .
Dupa ce s-a acordat , am inceput ceilalti care suntem in masura sa primim ,sa facem demersurile necesare, am chemat comisia de la Directia Sanitara si Protectia Muncii , am achitat acestei comisii suma de 80 RON, s-au facut masuratorile necesare pentru a intocmi buletinul de constatare a conditiilor de lucru in domeniul laboratoarelor de informatica , birotica , am trimis conducerii hartiile cu constatarile si .....NIMIC.
Conducerea universitatii ....nu a luat nici un fel de masura ...in aceasta privinta.
Am adus de la medicii specialisti ....adeverinte medicale ...de la oftalmologie *cazul meu* unde mi s-a spus clar ca din cauza calculatorului am o problema la ochi si este necesar sa port ochelari de protectie pentru ecran. Am facut si acesti ochelari ...nu va spun suma pentru ca nu este important ....si tot nimic.
Lucrez in invatamant de 12 ani , munca mea la catedra este de secretariat + tehnician, intocmirea tuturor documentelor , statelor de functii, planuri de invatamant, dosare de acreditare si autorizare, buletin stiintific, plus ..administrarea celor doua laboratoare de informatica cu cate 26 de calculatoare in dotare.
Desi se stie de aceasta munca depusa....tot nimic.
Bibliotecarele au primit 5 % din acest spor, secretarele de facultate cate 10 %, cele de la personal si contabilitate 10 % si cam atat.
Tehnicienii nu au dreptul ????
Sigur ca sunt tehnicieni la alte catedre care depun alta munca, dar cei care sunt cu ochii in ecran ...de ce nu au dreptul ?
Exista probabil vreo litera a acestei hotarari in care spune ca tehnicienii nu au dreptul ??
Am aceasta lege si nu am gasit nimic ....probabil ca nu stiu eu exact ce se intampla ...si as dori sa stiu ...totusi CINE are dreptul la acest spor si cine nu si de ce????

Va multumesc
--------------------
Inainte de orice, fiți buni; bunătatea îi dezarmează pe cei mai mulți dintre oameni.
Mesaj personal
Top
0 utilizator(i) citesc acest subiect (0 vizitatori și 0 utilizatori anonimi)
0 utilizator(i):

OpțiuniPagini: (3) [1] 2 3  Răspunde la acest subiectSubiect nou Sondaj nou

 

 
  © 2002 SIVECO Romania SA. All Rights Reserved